Ucast na TW zraze 2008, 8 až 10. 8. Sykovec Vlachovice (asi)
Autor |
Zpráva |
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
zabydleni... postavime auta do kruhu kolem ohniste, rozsvitime parkovacky, kazdy sedne pred to svoje a budem debatovat, chlastat, a tlacit do hlavy parky
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
31.7.08, 21:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
Lukas píše: ........ rozsvitime parkovacky, kazdy sedne pred to svoje a budem debatovat, chlastat, a tlacit do hlavy parky
a ráno budem roztláčet auta po kempu
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
31.7.08, 21:29 |
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
Kristensen píše: Lukas píše: ........ rozsvitime parkovacky, kazdy sedne pred to svoje a budem debatovat, chlastat, a tlacit do hlavy parky a ráno budem roztláčet auta po kempu
a máme první disciplínu. Roztláčení auta majitelem s pořádnou kocovinou. Mám strach o stav trávníku v kempu
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
31.7.08, 21:31 |
|
|
Lukas
|
Kristensen píše: Lukas píše: ........ rozsvitime parkovacky, kazdy sedne pred to svoje a budem debatovat, chlastat, a tlacit do hlavy parky a ráno budem roztláčet auta po kempu
ale prd, ty 5W parkovacky prece nemuzou vyklepat baterku kdyz budou 2, 3 hodky svitit... kdo ma strach o baterku, muze si ze zadnich obrysovek vytahnout zarovky
Coupé club TW
|
31.7.08, 21:38 |
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
Lukas píše: Kristensen píše: Lukas píše: ........ rozsvitime parkovacky, kazdy sedne pred to svoje a budem debatovat, chlastat, a tlacit do hlavy parky a ráno budem roztláčet auta po kempu ale prd, ty 5W parkovacky prece nemuzou vyklepat baterku kdyz budou 2, 3 hodky svitit... kdo ma strach o baterku, muze si ze zadnich obrysovek vytahnout zarovky
mno kdyby to bylo celou noc, tak spabší kusy odpadnou, sem nechal kdysi svítit vnitřek (je tam mám ten dojem sufitka 2x 5W), svítilo to tak 15 hodin a už sem tlačil...Je fakt že baterka asi uplně OK nebyla...
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
31.7.08, 21:45 |
|
|
Ondras83
|
to s tim ohněm se mi líbí....ještě musim koupit věci, párky atd ...hlavně sehnat lidi, jestli někdo pojede, abych nejel sám
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
31.7.08, 21:53 |
|
|
Lukas
|
ondra120 píše: Lukas píše: Kristensen píše: Lukas píše: ........ rozsvitime parkovacky, kazdy sedne pred to svoje a budem debatovat, chlastat, a tlacit do hlavy parky a ráno budem roztláčet auta po kempu ale prd, ty 5W parkovacky prece nemuzou vyklepat baterku kdyz budou 2, 3 hodky svitit... kdo ma strach o baterku, muze si ze zadnich obrysovek vytahnout zarovky mno kdyby to bylo celou noc, tak spabší kusy odpadnou, sem nechal kdysi svítit vnitřek (je tam mám ten dojem sufitka 2x 5W), svítilo to tak 15 hodin a už sem tlačil...Je fakt že baterka asi uplně OK nebyla...
vsak rikam 2 - 3 hodky, jen tak nabudit atmosferu.
Pokud tam je k tomu teda vhodne misto...
Coupé club TW
|
31.7.08, 21:53 |
|
|
Ondras83
|
jo a kluci...myslíte, že se tam sejdem všichni na jednom plácku, abysme nebyli roztrkaný po celym kempu...to by bylo nahovno, kdyby byl někdo úplně odstrčenej od ostatních (s mim štěstím to budu já )
|
31.7.08, 21:54 |
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
Ondras83 píše: to s tim ohněm se mi líbí....ještě musim koupit věci, párky atd ...hlavně sehnat lidi, jestli někdo pojede, abych nejel sám
tak jet sám v tom bych problém neviděl. Myslím (tedy usuzuji z výše napsaného), že si tam pěkně popijeme
Škoda 742 Forever Team
|
31.7.08, 21:55 |
|
|
Ondras83
|
ondra120 píše: Ondras83 píše: to s tim ohněm se mi líbí....ještě musim koupit věci, párky atd ...hlavně sehnat lidi, jestli někdo pojede, abych nejel sám tak jet sám v tom bych problém neviděl. Myslím (tedy usuzuji z výše napsaného), že si tam pěkně popijeme
nejde o mě, já bych jel hodně rád sám (aspoň bych si trošku vyzkoušel osamělý život tyráka) ale de spíš vo rodiče, nechtěj mě pustit...ikdyž, kdyby jela kolona (kolůnka 2-3 auta nebo tak) tak by to snad nevadilo
|
31.7.08, 22:07 |
|
|
bany.xf.cz
|
Ondras83 píše: hele kluci, tak kdo teda jede směr HK-Sykovec????....pardubice, chrudim atd atd...?? žebysme se sešli?...nebo se domluvíme kdo kdy chce jet a pak se uvidí...někdo ste řikal, že ještě musíte dopráce....
Já pojedu s kámošem přes Pardubice. Je to fanda trolejbusů, tak se tam chce podívat...
Jo, a já mám nápad... Až tam přijedem, postavíme auta do kruhu a pustíme výstražný... To bude dýza.
A z kempu nás vyhoděj.
_________________ http://fb.com/BJpolepy
|
31.7.08, 22:18 |
|
|
Ondras83
|
bany.xf.cz píše: Ondras83 píše: hele kluci, tak kdo teda jede směr HK-Sykovec????....pardubice, chrudim atd atd...?? žebysme se sešli?...nebo se domluvíme kdo kdy chce jet a pak se uvidí...někdo ste řikal, že ještě musíte dopráce.... Já pojedu s kámošem přes Pardubice. Je to fanda trolejbusů, tak se tam chce podívat... Jo, a já mám nápad... Až tam přijedem, postavíme auta do kruhu a pustíme výstražný... To bude dýza. A z kempu nás vyhoděj.
jak to vidíš s těma Pardubkama??...čas, datum, místo atd ?....možná bysme se mohli spojit a jet spolu
|
31.7.08, 22:33 |
|
|
bany.xf.cz
|
Ondras83 píše: bany.xf.cz píše: Ondras83 píše: hele kluci, tak kdo teda jede směr HK-Sykovec????....pardubice, chrudim atd atd...?? žebysme se sešli?...nebo se domluvíme kdo kdy chce jet a pak se uvidí...někdo ste řikal, že ještě musíte dopráce.... Já pojedu s kámošem přes Pardubice. Je to fanda trolejbusů, tak se tam chce podívat... Jo, a já mám nápad... Až tam přijedem, postavíme auta do kruhu a pustíme výstražný... To bude dýza. A z kempu nás vyhoděj. jak to vidíš s těma Pardubkama??...čas, datum, místo atd ?....možná bysme se mohli spojit a jet spolu
Jo, proč ne. Nechceš se domluvit přes ICQ? 332-251-245
_________________ http://fb.com/BJpolepy
|
31.7.08, 22:35 |
|
|
Ondras83
|
bany.xf.cz píše: Ondras83 píše: bany.xf.cz píše: Ondras83 píše: hele kluci, tak kdo teda jede směr HK-Sykovec????....pardubice, chrudim atd atd...?? žebysme se sešli?...nebo se domluvíme kdo kdy chce jet a pak se uvidí...někdo ste řikal, že ještě musíte dopráce.... Já pojedu s kámošem přes Pardubice. Je to fanda trolejbusů, tak se tam chce podívat... Jo, a já mám nápad... Až tam přijedem, postavíme auta do kruhu a pustíme výstražný... To bude dýza. A z kempu nás vyhoděj. jak to vidíš s těma Pardubkama??...čas, datum, místo atd ?....možná bysme se mohli spojit a jet spolu Jo, proč ne. Nechceš se domluvit přes ICQ? 332-251-245
oukej
|
31.7.08, 22:40 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
tak, spravil som statistiku:
zatial prihlasenych
-60 ludi (ratana cela posadka)
-33 aut
na programe pracujem
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
1.8.08, 17:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|