Ucast na TW zraze 2008, 8 až 10. 8. Sykovec Vlachovice (asi)
Autor |
Zpráva |
Carlos
Mistr mechanik
|
Já bych chtěl nahlásit, že až se domluvim s Nepérem, tak se účast zvyšuje na 99%.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
1.8.08, 17:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Vít
Hluchoň
|
já přijedu určitě, akorát nevím, kdy a jak dlouho se budu moci zdržet, budu nejspíš sám. Kdy přijedu, záleží na tom, kdy dodělám auto, v garáži jsem psal co mě čeká, jak dlouho se budu moci zdržet závisí na ledasčem, jen ne na mně, taky netuším, jak bych přespal, protože vzhledem k výše uvedenému jsem se zatím ani s nikým nedomlouval, no a v autě spát nebudu ani omylem.
Předpokládám ale, že by neměl být problém, abych přijel v sobotu ráno a sobotu na srazu strávil. Raději ale budu, když to vyjde i s pátkem. Nedělní účast nepředpokládám.
|
1.8.08, 18:55 |
|
|
Ondras83
|
tak já přijedu na 100%...vyrážíme po 3 hodině z pardubic s banym, takže přijedeme v odpoledních nebo večerních hodinách, sobotní a nedělní účast jistá
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
1.8.08, 19:36 |
|
|
Kristensen
|
Já jedu na 150% odjíždím z ČT mezi 15-16:00 takže nejpozději v 17:00 jsem tam
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
1.8.08, 21:22 |
|
|
bany.xf.cz
|
tak já přijedu na 100%...vyrážíme po 3 hodině z pardubic s ondrasem, takže přijedeme v odpoledních nebo večerních hodinách, sobotní a nedělní účast jistá
_________________ http://fb.com/BJpolepy
|
2.8.08, 09:37 |
|
|
Kristensen
|
neberete si náhodou někdo kolo?
|
2.8.08, 10:50 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Kristensen píše: neberete si náhodou někdo kolo?
každej jenom jedno a to rezervu
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
2.8.08, 10:52 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Kristensen píše: neberete si náhodou někdo kolo?
neboj, sadneme do knajpy, ani si nepsomenes ze nieco ma menej ako 4 kolesa
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
2.8.08, 10:54 |
|
|
Kristensen
|
deekay píše: Kristensen píše: neberete si náhodou někdo kolo? neboj, sadneme do knajpy, ani si nepsomenes ze nieco ma menej ako 4 kolesa
jo to by mě ta moje dala kdybychseděl celej víkend v hospě
|
2.8.08, 10:59 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Kristensen píše: deekay píše: Kristensen píše: neberete si náhodou někdo kolo? neboj, sadneme do knajpy, ani si nepsomenes ze nieco ma menej ako 4 kolesa jo to by mě ta moje dala kdybychseděl celej víkend v hospě
tý jo tak to máš dobrý... běžnější je, že by ti nedala
|
2.8.08, 12:04 |
|
|
Dawid130
|
Vít píše: Kristensen píše: deekay píše: Kristensen píše: neberete si náhodou někdo kolo? neboj, sadneme do knajpy, ani si nepsomenes ze nieco ma menej ako 4 kolesa jo to by mě ta moje dala kdybychseděl celej víkend v hospě tý jo tak to máš dobrý... běžnější je, že by ti nedala
|
2.8.08, 12:15 |
|
|
Kristensen
|
Vít píše: Kristensen píše: deekay píše: Kristensen píše: neberete si náhodou někdo kolo? neboj, sadneme do knajpy, ani si nepsomenes ze nieco ma menej ako 4 kolesa jo to by mě ta moje dala kdybychseděl celej víkend v hospě tý jo tak to máš dobrý... běžnější je, že by ti nedala
|
2.8.08, 14:44 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
ja pojeu asi teda v patek, nemam nikoho do kolony a predem hlasim ze auto nebudu lestit tunit a podobne,protoze na to nemam cas a po poloosovym zazitku ani chut.... taky netusim v jakym stavu pepca dojede,protoze se furt klepe a cuka a v zadni naprave to taky cvaka takze netusim co me potka
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
2.8.08, 18:42 |
|
|
DRYVER
|
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
2.8.08, 18:58 |
|
|
Ondras83
|
Kachnis píše: ja pojeu asi teda v patek, nemam nikoho do kolony a predem hlasim ze auto nebudu lestit tunit a podobne,protoze na to nemam cas a po poloosovym zazitku ani chut.... taky netusim v jakym stavu pepca dojede,protoze se furt klepe a cuka a v zadni naprave to taky cvaka takze netusim co me potka
jo...já sem včera málem dostal hodiny na mokrý cestě (vyrovnal sem to), furt mi v tom něco vrže, vejfuk to asi nebude...teĎ sem zjistil, že mi někdy nebrzdí levý přední kolo ....no prostě musí na hever holka a pořádně projít....
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
2.8.08, 20:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|