Autor |
Zpráva |
Jiri
|
no a za jak dlouho byla ta prevodovka venku..podle auto dat mam cas na spojku 5 hodin....
|
2.8.08, 20:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Jiri píše: no a za jak dlouho byla ta prevodovka venku..podle auto dat mam cas na spojku 5 hodin....
věštecké koule a kartářky tam najdeš odpovědi na svůj problém já dělal na pondělí zas multikáru M25, až jsem měl namontovanou převodovku a všechno hotové uletěl držák lanovodu spojky, mohu to dělat celé znova, převodovka ven miloš
|
3.8.08, 09:28 |
|
|
škodař
|
slovacek.milos píše: Jiri píše: no a za jak dlouho byla ta prevodovka venku..podle auto dat mam cas na spojku 5 hodin.... věštecké koule a kartářky tam najdeš odpovědi na svůj problém já dělal na pondělí zas multikáru M25, až jsem měl namontovanou převodovku a všechno hotové uletěl držák lanovodu spojky, mohu to dělat celé znova, převodovka ven miloš Pro jirku:šlo to v pohodě ven zatím je venku jeden známí říkal tatíkovy že mu sežene druhou lamelu z vrakáča že to stačí tak se uvidí no ........... Pro Miloše btak to vy mě na***ralo
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
3.8.08, 19:36 |
|
|
Kristensen
|
jestli to je to Toledo s čím jste přijeli na pumpu a je vaše tak bych lamelu z vrakáče nebral, radši novou.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
3.8.08, 20:05 |
|
|
Jiri
|
lamelu z vrakace... tak to nechas teda lozisko a pritlacak starej...
|
3.8.08, 20:08 |
|
|
škodař
|
Kristensen píše: jestli to je to Toledo s čím jste přijeli na pumpu a je vaše tak bych lamelu z vrakáče nebral, radši novou. jj je to ono jo taky sme to říkal i s přítlačákem ale to je jendo známej mechanik tatíkovy řekl že stačí lamela tak ju tam dá no sna dot nějakou dobu bud ejezdit no mě ot nezájímá já stím nejezdím jinak ložisko tan není je tam opačná spojka
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
|
3.8.08, 20:16 |
|
|
Jiri
|
jaka opacna...tam je tahaci?....no tam mas taky lozisko.....v pritlacaku
|
3.8.08, 20:19 |
|
|
Kristensen
|
jj no jo vlastně na toledu je nějaká šaškárna na spojce ale stejně bych to dal všechno nové
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
3.8.08, 20:31 |
|
|
škodař
|
Jiri píše: jaka opacna...tam je tahaci?....no tam mas taky lozisko.....v pritlacaku přítlačák je na klice a z mrkve vylízá tyčinka kdžy zmáčkneš spojku a ta tlačí na takovej talířek a ten ju vipíná ten talířek je taky trošku vydřenej ale to říkal tatík že nadvaří cočkem tak uvidím jak to dopadne...
|
3.8.08, 20:32 |
|
|
Jiri
|
kurna...taky kdyz delam spojku tak dam celou sadu
|
3.8.08, 20:43 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
škodař píše: Jiri píše: jaka opacna...tam je tahaci?....no tam mas taky lozisko.....v pritlacaku přítlačák je na klice a z mrkve vylízá tyčinka kdžy zmáčkneš spojku a ta tlačí na takovej talířek a ten ju vipíná ten talířek je taky trošku vydřenej ale to říkal tatík že nadvaří cočkem tak uvidím jak to dopadne...
ta spojka je tam jakoby naopak, že je přítlačák jak setrvák. jinak lamela se dá přelepit pokud chceš ušetřit renova pan zemek ulice u porážky 2341 uherský brod najdeš na netu posílé se poštou a laborovat s tou tyčkou co jde skrz převodovku může někdy špatně dopadnoutm že spojka bere hned nahoře to si hned při montýži vyzkoušejte jestli není ta tyčka total navrdo se spojkou, miloš
|
3.8.08, 21:19 |
|
|
Jiri
|
tal to sem teda nevidel jeste treba Peugeot nafta1.9 ma tahaci spojku ..usporadani stene akorat lozisko netlaci na pritlacak ale taha za nej...to jo dost problem kolikrat to dostat zpet...jeste sem delal Hunday santa Fe ten to mel taky tak...tahaci
|
3.8.08, 21:24 |
|
|
Radic
|
slovacek.milos píše: ...renova pan zemek ulice u porážky 2341 uherský brod
jj...tam sem vezl bratránkovi čelisti na fáčko...to dělá taky a krásná prácička...snad lepší než kupované...ještě tam zavezu svoje někdy
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
3.8.08, 22:43 |
|
|
škodař
|
slovacek.milos píše: ta spojka je tam jakoby naopak, že je přítlačák jak setrvák. jinak lamela se dá přelepit pokud chceš ušetřit renova pan zemek ulice u porážky 2341 uherský brod najdeš na netu posílé se poštou a laborovat s tou tyčkou co jde skrz převodovku může někdy špatně dopadnoutm že spojka bere hned nahoře to si hned při montýži vyzkoušejte jestli není ta tyčka total navrdo se spojkou, miloš já tohle neřeším svůj názor jasem řekl to bylo jediný co jsme mohl říct..jinak sie bojím že to nebude jen tím sice ta spojka zabírala dlouho až u vrchu a měla tendenci prokluzovat jenže nežs sme to rozdělali se stalo tohle když e motor nastartoval tak ta spojka nereagovala prostě šláplo s ena pedál a nešlo zařadit prostě byla furt spojená ta lamela nebyla ůplně na nýtky ale setý byla fest uvidím jak to dopadne.......
|
4.8.08, 08:35 |
|
|
škodař
|
slovacek.milos píše: ... jinak lamela se dá přelepit pokud chceš ušetřit renova pan zemek ulice u porážky 2341 uherský brod najdeš na netu posílé se poštou miloš to aisk nebude dobrý kdžy ta lemela má už jen dvě pružinky a ty drážky na ně jsou rozpitvaný
|
4.8.08, 08:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|