Autor |
Zpráva |
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
lamela Starline 1300,- nová
přítlačák starline 1300 novej
ložisko starline 215 nový
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
4.8.08, 08:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Vít
Hluchoň
|
Sadra17 píše: lamela Starline 1300,- nová přítlačák starline 1300 novej ložisko starline 215 nový
a pak rychle prodat a to hodně daleko
|
4.8.08, 09:19 |
|
|
škodař
|
Sadra17 píše: lamela Starline 1300,- nová přítlačák starline 1300 novej ložisko starline 215 nový a kde to ložisko je můžeš mi ho ukázat je tam akortá tyčka
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
4.8.08, 09:51 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
škodař píše: Sadra17 píše: lamela Starline 1300,- nová přítlačák starline 1300 novej ložisko starline 215 nový a kde to ložisko je můžeš mi ho ukázat je tam akortá tyčka
http://obchod.autokelly.cz/ tady maji psaný ložisko a spojka dycky musí mít ložisko
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
4.8.08, 09:59 |
|
|
škodař
|
Sadra17 píše: škodař píše: Sadra17 píše: lamela Starline 1300,- nová přítlačák starline 1300 novej ložisko starline 215 nový a kde to ložisko je můžeš mi ho ukázat je tam akortá tyčka http://obchod.autokelly.cz/ tady maji psaný ložisko a spojka dycky musí mít ložisko ale kde v tom talířku je akorát jakovej cvoček ve kterým je vytlačená jamka od tý tyčinky to rčí z tý mrkve a kdyby tam bylo ložisko tak to nevidře tu dírku takže nevím no
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
|
4.8.08, 13:42 |
|
|
škodař
|
jo tak to stejně nejede:Dvýměna lameli proběhla v poho dali sme tam novou složili sme to a startér točí jako kdyby byla bymlácený baterka zkoušeli sme kostru vbšechno a pak tatík zkoušel potočit motorem a prý někde drhne tak to znva rozpůlíme a uvidíme
|
8.8.08, 09:57 |
|
|
Drak
|
To ste to tam museli valit jak medvěd piču, tam snad není ani co nadrbat aby to nejelo.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
10.8.08, 16:21 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
|
10.8.08, 20:18 |
|
|
škodař
|
Drak píše: :shock: To ste to tam museli valit jak medvěd piču, tam snad není ani co nadrbat aby to nejelo. je tatka nějak blbě nasadil setrvám na přítlačák a ten drhl o stěnu převodovky a starér stím nemohl protočit už to jede vše ok díky za spolupráci máte to u mě klucí
|
10.8.08, 21:08 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
škodař píše: Drak píše: :shock: To ste to tam museli valit jak medvěd piču, tam snad není ani co nadrbat aby to nejelo. je tatka nějak blbě nasadil setrvám na přítlačák a ten drhl o stěnu převodovky a starér stím nemohl protočit už to jede vše ok díky za spolupráci máte to u mě klucí
to drhnutí o stěnu převodovky je naprosto normální pokud koupíš tu nejlevnější sadu, těch případů znám minimálně deset, pak to vybrušujou na převodovce, obrušujou nýtky, reklamujou a podobně, je to častý problém miloš
|
12.8.08, 06:27 |
|
|
škodař
|
slovacek.milos píše: škodař píše: Drak píše: :shock: To ste to tam museli valit jak medvěd piču, tam snad není ani co nadrbat aby to nejelo. je tatka nějak blbě nasadil setrvám na přítlačák a ten drhl o stěnu převodovky a starér stím nemohl protočit už to jede vše ok díky za spolupráci máte to u mě klucí to drhnutí o stěnu převodovky je naprosto normální pokud koupíš tu nejlevnější sadu, těch případů znám minimálně deset, pak to vybrušujou na převodovce, obrušujou nýtky, reklamujou a podobně, je to častý problém miloš my dávali akorát novou lamelu a už to jede jak sjem psal byl tam blbě danej setrvák neseděl v drážkách
|
12.8.08, 09:18 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
škodař píše: slovacek.milos píše: škodař píše: Drak píše: :shock: To ste to tam museli valit jak medvěd piču, tam snad není ani co nadrbat aby to nejelo. je tatka nějak blbě nasadil setrvám na přítlačák a ten drhl o stěnu převodovky a starér stím nemohl protočit už to jede vše ok díky za spolupráci máte to u mě klucí to drhnutí o stěnu převodovky je naprosto normální pokud koupíš tu nejlevnější sadu, těch případů znám minimálně deset, pak to vybrušujou na převodovce, obrušujou nýtky, reklamujou a podobně, je to častý problém miloš my dávali akorát novou lamelu a už to jede jak sjem psal byl tam blbě danej setrvák neseděl v drážkách
já tu mám na spojku zítra 1.6 koktávku stokonovku, LPG,Klima a kde co, 200000 km a deset let na to nikdo nehrábl, asi mě mrdne mloš
|
12.8.08, 18:04 |
|
|
škodař
|
slovacek.milos píše: já tu mám na spojku zítra 1.6 koktávku stokonovku, LPG,Klima a kde co, 200000 km a deset let na to nikdo nehrábl, asi mě mrdne mloš
to bude chtít aisk komplet i se setrákem promin nějak stím zkušenosti nemám
|
12.8.08, 22:23 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
škodař píše: slovacek.milos píše: já tu mám na spojku zítra 1.6 koktávku stokonovku, LPG,Klima a kde co, 200000 km a deset let na to nikdo nehrábl, asi mě mrdne mloš
to bude chtít aisk komplet i se setrákem promin nějak stím zkušenosti nemám
no samoška komplet 4030 kč, kdo by se v tom pořád hrabal miloš
|
13.8.08, 21:40 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
škodaču a jak dlouho jste to dělali, já tu kopktávku dělal langsam 16 hodin , ten přiblblý plíšek nad pravou poloosou mi spadl k setrváku jsem ho tři hodiny lovil , o setrvák jsem si prosekl levý prostředníček , každopádně si koupím barovou židličku a hydraulické zvedání převodovky, ono to jde v pohodě ale napoprve si projdeš peklem, no psycho miloš
|
16.8.08, 08:10 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|