Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 17.11.24, 15:14

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Octavia II Rs (TDI) 170ps uprava motora (Blow off ventil) 
Autor Zpráva

Příspěvek Octavia II Rs (TDI) 170ps uprava motora (Blow off ventil)
zdravim:
mel bych prosbu ma nekdo skusenosti s Octavii II Rskou ale TDIcko mam ji pozirezoun jsem sni velmi spokojen
ale o to se nejedna mam spis prosbu jestli nevite zda tam muzu dat blow of ventil? :)

diky moc..

4.8.08, 18:01
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Brikety ne! :lol:

4.8.08, 19:08
Profil ICQ

Příspěvek 
taky mam radeji benzinaky ale myslim ze kdyby ses v ni svezl tak ten tvuj benzinak leti na srotiste ale nazor kazdeho je jiny
snad neni tak tezke mi odepsat na tento dotaz snad ste uz davali nekdy blowac do auta ne?

4.8.08, 19:14

Příspěvek 
No já mám za to, že na vznětovém motoru to nemůže mít moc efekt... nemá to moc podtlak v sání.
A můj 1.4 benzíňák, co mám v krabici vedle postele jen tak na šrotiště nepoletí :P

4.8.08, 19:15
Profil ICQ

Příspěvek 
no ja nvm ty jo ja jsem slysel ze to neco pomuze ale nemam stim skusenosti doted jsem mel taky benzinaky
stim ze bys to dal na srotiste to se omlouvam tak jsem to nemyslel ale ja jsem potreboval hlavne neco silnejsiho
a neco co me nezezere hold zivit rodinu a auto neni sranda... tak sorrac dneska uz mam nervi furt nekde litam
a shanim info jedine co vim ze tam nemuzu dat blowac na benzinove motory ale musim koupit na vznetovem a vim ze
se pak da nejak regulovat tlak na tom tak nvm jestli to ma vubec cenu... pocitam i s chiptuningem ale musim setrit

4.8.08, 19:26

Příspěvek 
Nejde ani tak o nejaky podtlak jako spis o to, ze chrochtomotor nema klapku, ktera by zpusobila onen raz v sani, ktery pak timhle tunerskym zazrakem za hlasiteho "pssss" vyleti ven, tudiz bych se to odvazil nazvat nesmyslem :)
Zacal bych tim, ze bych poridil auto s motorem, ktery udrzi maximum tociveho momentu dele nez v rozsahu 250 otacek a tahne i nad 3500 otacek, pak by nejaky podobny tjuning zacal mit smysl :D

EDIT: pokud to mas spis jako dopravni prostredek a vozis v tom rodinu, tak spis pouvazuj nad chipem od nejakeho renomovaneho upravce napr. Dieselpower a na podobne chujoviny jako je tohle se vykasli.

Naposledy upravil bitmap dne 4.8.08, 19:32, celkově upraveno 1

4.8.08, 19:28
Voditelj brodice

Příspěvek 
Rsmobile píše:
no ja nvm ty jo ja jsem slysel ze to neco pomuze ale nemam stim skusenosti doted jsem mel taky benzinaky
stim ze bys to dal na srotiste to se omlouvam tak jsem to nemyslel ale ja jsem potreboval hlavne neco silnejsiho
a neco co me nezezere hold zivit rodinu a auto neni sranda... tak sorrac dneska uz mam nervi furt nekde litam
a shanim info jedine co vim ze tam nemuzu dat blowac na benzinove motory ale musim koupit na vznetovem a vim ze
se pak da nejak regulovat tlak na tom tak nvm jestli to ma vubec cenu... pocitam i s chiptuningem ale musim setrit

preco prave blow off? to ti kto vtlkol do hlavy ze to je prave ten svaty gral? :lol: :lol:
radsej ten chiptuning

edit: skus toto forum http://www.dieselpower.cz/forum/

4.8.08, 19:31
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
jasan ale tak mam doma upo novej blofac na vznetove motory tak co snim ze jo
mam ho prodat nekde za litr nebo radsi prcnout do auta s cipem pocitam taky i kdyz
tech 170kobyl staci vim ze cip to da i na 200kobyl a tocivy moment vyroste ale co spotreba ups.
vim ze u passatu kterej mel po cipu neco kolem 170kobyl byl narust na nafte pouheho pul litru na 100km
takze pocitam ze ta octavka si veme +1l ale je to jenom odhad...

4.8.08, 19:37

Příspěvek 
Tak ten nesmysl prodej a budes muset nasetrit na chip jen n - 1000kc :D

4.8.08, 19:40

Příspěvek 
a jeste jak se divam na tu stranku tak nabizi cipak jen na 2.0TDI ale 103kw
ja potrebuju na 2.0TDI RS ta ma myslim 140kw (170ps)

4.8.08, 19:41

Příspěvek 
vy me premlouvate tak dustojne ze ho asi fakt prodam ale nemate stim skusenosti
s blofacem na tdicka? vzdyt proc by se jinak delali i bloface na vznetaky?
musi to taky trosku pomoct v tomu turbu sice ne jak u benzinaka tam jsem poznal blofac hned ale u dislaka nemam stim skusenost

4.8.08, 19:43
Hluchoň

Příspěvek 
Rsmobile píše:
vzdyt proc by se jinak delali i bloface na vznetaky?

protože marketing :) ona ti to jede málo ? myslím že v sérii to bohatě stačí ne ? na co do toho rejpat

4.8.08, 19:46
Profil ICQ

Příspěvek 
ale nejde malo jede to jak swinka..tka jako staci ale trosku tlaku navic neuskodi

4.8.08, 20:03
Hluchoň

Příspěvek 
nj, konstruktéři vw group jsou debilové, ani neumí spočítat kolik tlaku je potřeba :roll:

4.8.08, 20:04
Profil ICQ

Příspěvek 
nerikam ze jsou debilove taha slusne ale proste neni to ono...chce to jeste o neco vic

4.8.08, 20:07
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další