|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
salomen
|
Diagnostika
Aký je princíp diagnostiky,keď sa robí kontrola systému?Keď by som odpojil napriklad nejaký snímač trebárs mazania oleja čo by to ukázalo pri diagnostike??
|
5.8.08, 17:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Diagnostika
salomen píše: Aký je princíp diagnostiky,keď sa robí kontrola systému?Keď by som odpojil napriklad nejaký snímač trebárs mazania oleja čo by to ukázalo pri diagnostike??
pokud odpojíš snímač oleje tak jak u čeho u fáčka nic, třeba u kokty 100 koní ti malá hladina oleje omezí výkon miloš
|
5.8.08, 18:40 |
|
|
salomen
|
Ja som to skor myslel tak že ked odpojím čo to ukaže na diagnostike závad-Či mi vyhodí že je odpojené čidlo alebo ako Polo 03
|
5.8.08, 19:06 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
podle mě nic ještě jsem si nevšiml ž by v měřených hodnotách byl tlak paliva miloš
|
5.8.08, 19:11 |
|
|
salomen
|
To je jedno aky snímač.Len ako to je.
|
5.8.08, 21:51 |
|
|
Kristensen
|
Pokud odpojíš cokoliv co je napojeno na jednotku tak většinou ti ihned naskočí chyba v paměti závad a pokud ne tak alespoň bude nějaká z aktuálních hodnot za chodu motoru zkreslená nebo mimo rozsah, záleží jak které auto, některá snímaj jen takový by se dalo nazvat základní veličiny jako otáčky, teplotu, podtlak v sacím potrubí, polohu klapky, a lambdu, některý zase vycházej navíc i třeba z tachometru, tlaku oleje, množství oleje, tlaku paliva, teploty nasávaného vzduchu, u automatickej špajsky i z aktuálního zařazeného stupně, no je to prostě různý
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
5.8.08, 22:32 |
|
|
octavio
|
salomen píše: To je jedno aky snímač.Len ako to je.
Akonahle zapnes klucik a nastartujes, chyba je tam.
|
10.8.08, 14:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|