gokralik - Škoda Favorit 135L '92 LPG
Autor |
Zpráva |
DRYVER
|
Re: Škoda 781.135 "Lady"
Vít píše: ta izolace na kapotě, to je co prosím ?
Ta izolace se da bezne koupit v mototechne jako doplnujici tlumici sada pro favorita
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
13.5.08, 23:00 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kaliban123
|
Prosím tě zajímalo by mě jak máš zapojené to světlo v kufru mínus je jasné ale odkud vedeš plus já jsem se o to pokoušel a zjistil jsem že jediný případ kdy tam jde někde plus okolo v těch drátech je když mám zapnuté zapalování klíč v první poloze což mi je na nic takže asi budu muset natáhnout nový kabel opět tak by mě zajímalo jak jsi to řešil
_________________ Škoda 742 Forever Team ale jezdím žabožroutem
|
13.5.08, 23:06 |
|
|
DRYVER
|
Kaliban123 píše: Prosím tě zajímalo by mě jak máš zapojené to světlo v kufru mínus je jasné ale odkud vedeš plus já jsem se o to pokoušel a zjistil jsem že jediný případ kdy tam jde někde plus okolo v těch drátech je když mám zapnuté zapalování klíč v první poloze což mi je na nic takže asi budu muset natáhnout nový kabel opět tak by mě zajímalo jak jsi to řešil
Ja to svetlo mam zapojene tak ze lze zapnout jen kdyz jsou rozsvicene svetla
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
13.5.08, 23:08 |
|
|
Kaliban123
|
jo to jsem chtěl původně taky ale po pár zkušenostech s vymlácenou baterkou jsem to vzdal
|
13.5.08, 23:17 |
|
|
gokralik
|
DRYVER píše: Kaliban123 píše: Prosím tě zajímalo by mě jak máš zapojené to světlo v kufru mínus je jasné ale odkud vedeš plus já jsem se o to pokoušel a zjistil jsem že jediný případ kdy tam jde někde plus okolo v těch drátech je když mám zapnuté zapalování klíč v první poloze což mi je na nic takže asi budu muset natáhnout nový kabel opět tak by mě zajímalo jak jsi to řešil Ja to svetlo mam zapojene tak ze lze zapnout jen kdyz jsou rozsvicene svetla
Takhle jsem to měl taky a bylo to na nervy hlavně v kombinaci s pípátkem na rozsvícená světla. Jednou mě to dožralo a natáhl jsem drát a připíchl jej na + co vede do světýlka u vnitřního zpětného zrcátka....sice jsem musel sundat všechny plasty a povytáhnout koberce, ale zas to nebyla žádná katastrofa. Jistě můžeš použít jakékoliv + co je v autě stálé, ale já to chtěl mít pod stejnou pojistkou jako ostatní světla.
Teď jak to mám v kombinaci s tím dveřním spínačem (příště bych radši koupil spínač pod ručku - má delší kolíček) tak si to nemohu vynachválit - je to jak originál.
Vedl jsem to ve svazku co jde dozadu....jak říkám, nic vážného jen pár plastů + pás u řidiče...aby to nebylo prasácké
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
14.5.08, 07:59 |
|
|
Kaliban123
|
Jasný princip je mi jasný asi to taky tak udělám
|
14.5.08, 08:49 |
|
|
gokralik
|
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
9.8.08, 13:02 |
|
|
Neex
|
Svíčky vypadají dobře... ten air filtr už ale potřeboval vyměnit to je fakt ale viděl jsem i horší. Jen ten olej... API SD ...sice stačí, ale je to úplný minimum co ten motor potřebuje... v dnešní době už bych volil něco lepšího, ale tak to je jen můj pohled na věc.
_________________ Favorit 135 LX r.v.93
|
9.8.08, 14:55 |
|
|
gokralik
|
Nj. Jsem chtěl Paramo čím jsem ho nakrmil předtím, ale jaksi jsme se nepochopili a když už tam stál tenhle, tak jsem si řekl že to je jedno. Svíčky jsou až překvapivě pěkné na to, že v tom motoru byly cca 50tkm. Holt Bosch je Bosch.
No a ten vzduchový filtr to je maras...ale u nového mě pořádně naštvalo, že je vyšší a ten plastový dekl nejde pořádně zavřít a možná tam vznikají netěsnosti
|
9.8.08, 15:22 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Podle mě sis ten filtr koupil blbej, buď ti ho prodal nějakej debil, nebo to dali do krabice na tajwanu blbě, to nevím, co kupuju já normálně u pumpy, maj to nějaký polsko nebo čínu, tak je na favorita s karburátorem pořád stejnej, normálně není možný, aby ti filtr nepasoval, takovej filtr rovnou zahoď někam do popelnice.
|
9.8.08, 21:51 |
|
|
gokralik
|
Ten filtr mi prodávala ženská, stejně tak jako ten olej...asi tam byla nová, jinak ty baby v mototechnách jsou chytré jak opice.
On je možná větší aby eliminoval smrskávání časem už mi to na ten plyn jede, tak pokud to bude dělat nějaký problém, tak letí do popelnice a už nikdy nekoupím nic s nápisem AQ.
|
9.8.08, 21:57 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
no jo... tak to je jasný
|
9.8.08, 22:09 |
|
|
michalkatka
|
ak je ten filter vyžší tak je na BMM, žiadaj na karbec, ak to nevedia tak by som zmenil predajňu...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
11.8.08, 08:10 |
|
|
gokralik
|
michalkatka píše: ak je ten filter vyžší tak je na BMM, žiadaj na karbec, ak to nevedia tak by som zmenil predajňu...
Jsem se díval na vagcat.com a číslo dílu je stejné pro karb i pro stříkačku...takže ta mařena asi sáhla vedle. Divné je, že když vybírala ten filtr tak pronesla "To je 92-ka že?". Vždycky říkám karburátor místo roku výroby, ale teď jsem si myslel že ví o čem mluví.
A na krabici je napsáno "S - FAV OLD" takže asi nic nevyreklamuju. Dneska tam stejně jedu, protože jsem si všiml prasklé manžety, tak si nechám předvést starý a nový vzducháč abych měl o tom přehled.
|
11.8.08, 10:52 |
|
|
michalkatka
|
filter MonoMotronik 40kW - 115946204
filter Monomotronok 50kW - 115946205S
filter karb - 115946201S alebo 115946201
ono aj ten vyžší tam dostaneš...
keď budem mať doma čas tak to nafotím, ten čo má ísť do BMM je asi o 5mm vyžší...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
11.8.08, 14:16 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|