|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Marra
|
Dobíjení
kluci, kámošovi na rapidu 136 jsem zapojil elektriku, je tam new altík, vše máám zapojeno dle schématu. Problém je, že když to nakopnu, lehce na volnoběh svítí dobíjení, spíš tak poblikává, čím vyšší otáčky, tím to víc svítí problikává, víc nedobíjí. Nejsem přes elektriku moc znalec, jsem schopen to tak jen dle schématu zapojit... díky za postřehy
|
20.7.08, 18:52 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
Dioda (y) v altíku
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
20.7.08, 19:02 |
|
|
zapletal pavel
|
SAMOVYBÍJENÍ FELICIE
PROSÍM,MUŽE MI NĚKDO PORADIT,KDYŽ FELDA STOJÍ 2-3TÝDNY,BATERIE ZESLÁBNE A UŽ NENASTARTUJI,DOBÍJÍ 13,8V,TOČÍM TAM 2AKUM. UŽ ROK A NEVÍM SI S TÍM RADY,JINAK JE MOTORICKY SUPER,NEMUŽE TO DELAT CENTRÁL?
|
10.8.08, 17:54 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
centrál, rádio... změř kolik to odebírá
|
10.8.08, 18:00 |
|
|
ventYl
|
Re: SAMOVYBÍJENÍ FELICIE
zapletal pavel píše: PROSÍM,MUŽE MI NĚKDO PORADIT,KDYŽ FELDA STOJÍ 2-3TÝDNY,BATERIE ZESLÁBNE A UŽ NENASTARTUJI,DOBÍJÍ 13,8V,TOČÍM TAM 2AKUM. UŽ ROK A NEVÍM SI S TÍM RADY,JINAK JE MOTORICKY SUPER,NEMUŽE TO DELAT CENTRÁL?
akykolvek staly odber, pripadne horsia kvalita baterky. apropos, kludne staci pisat malymi pismenami.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
10.8.08, 18:21 |
|
|
Zaša
|
bliká dobíjení
Přidám svou otázečku sem, ať nezakládám nový topic
Škoda 105L - při jízdě mi bliká kontrolka dobíjení, ovšem většinou po několika kilometrech jízdy problikává stále slaběji a slaběji, ve dne toto slabé blikání pak již ani není vidět - pouze v noci. Při tomto velmi slabém svícení pak již ale většinou svítí stále. Přitom 5-diodový "batest" ukazuje normální dobíjení jezdím s tím už celkem dlouho, takže baterka se opravdu musí dobíjet. Výměna relé nepomohla, všiml jsem si ale poměrně zoxidovaného pásku od baterky na kostru. Může být problém zde nebo spíš přece jen v altíku??? Díky za reakce...
|
10.8.08, 21:39 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Re: bliká dobíjení
Zaša píše: Přidám svou otázečku sem, ať nezakládám nový topic Škoda 105L - při jízdě mi bliká kontrolka dobíjení, ovšem většinou po několika kilometrech jízdy problikává stále slaběji a slaběji, ve dne toto slabé blikání pak již ani není vidět - pouze v noci. Při tomto velmi slabém svícení pak již ale většinou svítí stále. Přitom 5-diodový "batest" ukazuje normální dobíjení jezdím s tím už celkem dlouho, takže baterka se opravdu musí dobíjet. Výměna relé nepomohla, všiml jsem si ale poměrně zoxidovaného pásku od baterky na kostru. Může být problém zde nebo spíš přece jen v altíku??? Díky za reakce...
co to je za altík ?
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
11.8.08, 06:57 |
|
|
Zaša
|
55
|
11.8.08, 07:36 |
|
|
Reklama