Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.6.26, 01:26

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
 Při pulzování ABS se propadá pedál 
Autor Zpráva

Příspěvek Při pulzování ABS se propadá pedál
Ahoj, potřeboval bych poradit, při pulzování ABS se mi propadá pedál. Nevíte čím by to mohlo být? Žádná kontrolka ABS nebo brzd nesvítí. Po zapnutí klíčků vše zhasne. Auto brzdí dobře, udělal jsem s touto vadou i STK.

20.8.08, 21:01
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
co to je za auto kdyz noralne nastartujes a podrzis pedal tak se pomalu propada dolu nebo ne..pokud jo tak bych zacal valcem ..jinak poradne nevim co mylsis ..propadne se jako upmlne na podlahu...ovlivni to nejak funkci brzd...jinak to ABS chodi normalne?

20.8.08, 21:17
Profil ICQ

Příspěvek 
Jedná se o octavii 96. Pedál se při normálním brždění ani držení nepropadá. Problém je v tom, pojedu-li po mokré trávě a zabrzdím čímž uvedu v činost systém ABS tak začne pedál pulzovat (kopat) což je naprosto normální, jenže mě se postupně pedál propadne na podlahu, což by se stát nemělo. Pedál by měl zůstat stále na stejném místě. Při tom propadání brzdí auto zcela normálně, co se stane po spadnutí na podlahu snad ani nechci vědět :sick: . Jinak se všechno zdá Ok. Problém se objevil po výměně předních kotoučů a destiček. Ještě jsem si říkal jestli jsem něco nezničil když jsem zatlačoval pístky zpět do třmenů. Jinak auto prošlo normálně STK, tam zkouší brzdy než sepne ABS.

21.8.08, 08:13

Příspěvek 
asi nejaky mechanicky problem zatalcovani pistku nicemu nevadi teda aspon o tom nevim...a vymena desticek s kotouci to me taky nejak nepripada ze by na to mela vliv..na stak tam akorat zkusi na valcich jestli to brzdi...abs nejak nezkousi myslim.. ani nemuze protoze se toci jen vzdy dve ze ctyr kol..me teda nenapda co by mohlo byt za pricinu...pokud to pred tim nebylo... :roll:

21.8.08, 19:57
Profil ICQ
Hliník navždy.

Příspěvek 
Ja jako problemu neznaly jsem doted mlcel :lol: Ale nenapada me nic jinyho nez cerpadlo ABS :)

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

21.8.08, 21:58
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
to same nam robil sluzebni tranzit,jak se pedal dostal na podlahu, to jelo jako sáně, pořád dál, jako by ti prasklo lanko na brzdach u kola. musel sem prestat brzdit a znova jemne slapnout....
generalka brzd a prej to byli nejake rozvodne ventilky co regulujou tlak brzdovky....nevim, rikal prej servisak

22.8.08, 17:36
Profil ICQ

Příspěvek 
Dneska jsem zkoušel odvzdušnit brzdy. Ze všech šel vzduch. Zadní prasátko jsem vůbec nebyl schopen odvzdušnit. Pokaždý vyprsklo tolik vzduchu, tak jsem rozebral buben a zjistil, že už začínalo téct (bylo to vidět jenom po odehnutí prachovky). Koupil jsem nový, vyměnil, odvzdušnil a zatím to šlape. Ukáže čas jestli to bude dobrý.

Je možný aby mi špatný prasátko zavzdušnilo všechny kola??????

Jestli bude špatná jednotka ABS tak už to opravdu kopnu do pr.... :evil:

22.8.08, 19:20
Mistr mechanik

Příspěvek 
vag, adresa elektronika brzd, kontrola akčních členů miloš

22.8.08, 19:39

Příspěvek 
no tak jestli se to nekde zavzdusnuje tak pak prvni problem..zkontroluj vsechny brzdy nejdriv ..vymen prasatko poradne odvzdusnit..jinak bych zkusil taky na vag jestli na neco prijde

22.8.08, 20:55
Profil ICQ

Příspěvek 
Problém byl vyřešen výměnou prasátka a od té doby je vše OK.
Děkuji všem za rady.

5.9.08, 21:50
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 10 ]