|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Autor |
Zpráva |
kingbacker
|
Cívka?
Co se může sát, když špatně zapojím cívku, tedy prohodím + a - ? Cívkou myslím ten stříbrný váleček, zakončený gumový vrškem a ještě se na to připojuje ten kabel co vede tuším zpod víka ventilů...nebijte mě
_________________ 135 LX, motor 43kw, na poježdění, i zde nedostatky http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=18742
Snažím se co mi síly a finance stačí, nebijte mě
|
25.8.08, 23:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
Cože? Absolutně něchápu oč jde.
Jinak u cívky je všeobecně polarita jedno.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
26.8.08, 05:26 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
cívka je jako dívka vyvoláš napětí teče proud , dlohodobé připojení může mít násleky explozi nebo budeš jezdit s kočárkem miloš
|
26.8.08, 07:35 |
|
|
Dawid130
|
Re: Cívka?
kingbacker píše: Co se může sát, když špatně zapojím cívku, tedy prohodím + a - ? Cívkou myslím ten stříbrný váleček, zakončený gumový vrškem a ještě se na to připojuje ten kabel co vede tuším zpod víka ventilů...nebijte mě
Z pod vika ventilu nevede žádný kabel, maximálně tam budeš mít skřípnutej kablík od kondíku.
|
26.8.08, 10:17 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
delas si srandu jesli ti vede kabel z podvika ventilu, tak to je kabel na zvyseni krouticiho momentu, bere vic vocpoda .na civce mas oznacenou polaritu..pokud ji prehodis nefunguje spravne, jde o vnitrni zapojeni, funguje jako autotransformator..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
26.8.08, 11:14 |
|
|
kingbacker
|
Tak když je to jedno, co jak zapojím, tak uvidíme. Zapojil jsem to podle favoritu, že žlutej vede k minusu od jedné z těch "zařízení" , tak jsem to udělal stejně i teď. Uvidíme, snad se nic nepodělá
_________________ 135 LX, motor 43kw, na poježdění, i zde nedostatky http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=18742
Snažím se co mi síly a finance stačí, nebijte mě
|
26.8.08, 13:08 |
|
|
Dawid130
|
kingbacker píše: Tak když je to jedno, co jak zapojím, tak uvidíme. Zapojil jsem to podle favoritu, že žlutej vede k minusu od jedné z těch "zařízení" , tak jsem to udělal stejně i teď. Uvidíme, snad se nic nepodělá
Já bych to zapojil jak má být.
|
26.8.08, 14:09 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
kingbacker píše: Co se může sát, když špatně zapojím cívku, tedy prohodím + a - ? Cívkou myslím ten stříbrný váleček, zakončený gumový vrškem a ještě se na to připojuje ten kabel co vede tuším zpod víka ventilů...nebijte mě cievka ma aj minus ? som si myslel ze je ukostrena . spod vika ventilov nejde ziadny kablik . nemyslis nahodou indukcku ?
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
26.8.08, 20:00 |
|
|
DRYVER
|
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
26.8.08, 21:56 |
|
|