|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
MISKY ZADNÍCH TLUMIČŮ FAVORIT.
Autor |
Zpráva |
NOVON
|
MISKY ZADNÍCH TLUMIČŮ FAVORIT.
Čau chlapi,potřeboval bych vědět,jestli se dají vyměnit samostatně spodní misky zadních tlumičů na fáčku 93'.Dneska jsem se na to díval a už jsou dost shnilé,tak že mám strach,ať se to neurve..Jinak tlumiče jsou ok,netečou a jsou pevné-nehoupou... Dík za radu..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
26.8.08, 20:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Re: MISKY ZADNÍCH TLUMIČŮ FAVORIT.
NOVON píše: Čau chlapi,potřeboval bych vědět,jestli se dají vyměnit samostatně spodní misky zadních tlumičů na fáčku 93'.Dneska jsem se na to díval a už jsou dost shnilé,tak že mám strach,ať se to neurve..Jinak tlumiče jsou ok,netečou a jsou pevné-nehoupou... Dík za radu..
je to súčať tlmiča, tiecť nemusia, ale určite sú OK....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
26.8.08, 21:05 |
|
|
NOVON
|
Tak,že ty spodní misky nejdou samostatně vyměnit??Ptám se,protože jdou koupit samostatně..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
26.8.08, 21:36 |
|
|
DRYVER
|
NOVON píše: Tak,že ty spodní misky nejdou samostatně vyměnit??Ptám se,protože jdou koupit samostatně..
Zadni misky jdou koupit i vymenit samostane (tlumic zustane puvodni). Uz sem to prakrat delal, takze to musi 100% jit
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
26.8.08, 22:53 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
neviem ako na seriovych ale na HPckach sa posuvanim misky nastavuje svetla vyska auta, a zadne vyzeraju uplne rovnako ako seriove, takze ta miska sa da urcite dat dole
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
26.8.08, 22:57 |
|
|
NOVON
|
DRYVER píše: NOVON píše: Tak,že ty spodní misky nejdou samostatně vyměnit??Ptám se,protože jdou koupit samostatně.. Zadni misky jdou koupit i vymenit samostane (tlumic zustane puvodni). Uz sem to prakrat delal, takze to musi 100% jit
Tak to je fajn,ale ještě jeden dotaz..Jak tam ty spodní misky drží? Jsou jen nasunuté??
|
27.8.08, 10:00 |
|
|
DRYVER
|
NOVON píše: DRYVER píše: NOVON píše: Tak,že ty spodní misky nejdou samostatně vyměnit??Ptám se,protože jdou koupit samostatně.. Zadni misky jdou koupit i vymenit samostane (tlumic zustane puvodni). Uz sem to prakrat delal, takze to musi 100% jit Tak to je fajn,ale ještě jeden dotaz..Jak tam ty spodní misky drží? Jsou jen nasunuté??
Jo jo misky tam jsou jen nasunute a drzi na nejake hrane ,co ma tlumic na sobe. Vypada to jak nejaky neporadeny svar ale je to tam kvuli tem miskam
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
27.8.08, 12:53 |
|
|
NOVON
|
Díky za rady všem.Tak nakonec jsem musel koupit nově tlumiče,protože misky nešly sundat i tlumič byl už hoodně pohnitý..Vzal jsem ty nejlevnější co měli,nějaké VECTOR...Je mi jasné,že kvalita nebude uplně profi,ale fazol je druhé auto v rodině,moc se s ním nejezdí...Tak že tak...
|
27.8.08, 16:28 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|