Autor |
Zpráva |
kingbacker
|
Rušení rádia
Odhlalil jsem přesné důsledky vlivu motoru na rádio, to jest čím vyšší otáčky, tím menší výsledné chrčení v repru. Na volnoběh nc, to nemá cenu rádio poslouchat. A pak taky když mám zapntý blinkry, tak se zvukové upozoronění o zapnutí dost silně přenáší do repráků, a ještě k tomu to rádio poblikává. A poslední vliv, že při zapnutým druhým stupní to ráio chrčí v rytmu větráku. A poskakování ručičky otáčkoměru při zapnutým větráku je maličkost. Takže to asi bude chtít kompletně zkonrolovat eletkriku ne?
_________________ 135 LX, motor 43kw, na poježdění, i zde nedostatky http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=18742
Snažím se co mi síly a finance stačí, nebijte mě
|
28.8.08, 19:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
Ne, chce to odstranit špatné spoje někde u 2.pojistky
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
28.8.08, 19:24 |
|
|
kingbacker
|
Šemik píše: Ne, chce to odstranit špatné spoje někde u 2.pojistky
Díky, tak to vyzkouším povrklat, pojistky byly zdrojem už více problémů, až seženu slušnýho elektrikáře na kontrolu, udělám si nožovky, když to vyjde
_________________ 135 LX, motor 43kw, na poježdění, i zde nedostatky http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=18742
|
28.8.08, 19:34 |
|
|
Šemik
|
Ale prd nožovky, válečky dobře fungují když k tomu mají podmínky Chce to mít všechny svorky utažené, fastony nerozviklané a pojistky se nesmí v pojistkovce volně otáčet
|
28.8.08, 19:48 |
|
|
kingbacker
|
Šemik píše: Ale prd nožovky, válečky dobře fungují když k tomu mají podmínky Chce to mít všechny svorky utažené, fastony nerozviklané a pojistky se nesmí v pojistkovce volně otáčet
Nesmí se protáčet..ehm...já snad nemám jedinou netočivku. A fastony se nechají sehnat někde?
|
28.8.08, 20:12 |
|
|
Šemik
|
No to bude ten problém, přihni ty packy mezi kterýma ta pojistka je k sobě
Fastony jsou naprosto běžné zboží
|
28.8.08, 20:18 |
|
|
kingbacker
|
Šemik píše: No to bude ten problém, přihni ty packy mezi kterýma ta pojistka je k sobě Fastony jsou naprosto běžné zboží
Takže když chci fastony, co jim mám říct, předpokládám v elektře? Ještě teĎ to zkusím přihnout, protože to chrčení se dá, kolem těch 2500 ot. to jde, ale ten ventilátor když jede, nebo blinkry, tak kdyby mě někdo pravidelně klepal do hlavy
|
28.8.08, 20:26 |
|
|
Šemik
|
Fastony všade, aj v mototechně.
|
28.8.08, 20:28 |
|
|
kingbacker
|
Ono, nevím přesně, co to faston je, ale vzhledem k tomu, jaký byl předhozí majitel, dá se více než předpokládat, že nebudou OK, tím spíše KO, jako většina ostatního. Stačilo se před opravou mrknout na kastli Nebo jak je děláná elektrika, třeba v tom motoru, tam je to naprtasený, sice pěkný že si tam dal motor z fáva, ale jak to měl zapojený, že jsme to při běžný jízdě stačili některý ty jeho kontakty uklepat
|
28.8.08, 20:30 |
|
|
Šemik
|
|
28.8.08, 20:33 |
|
|
kingbacker
|
Když jsem provedl rychlokontrolu, tak jsem jen všechny protočil, některé snáze, některé skoro držely, ale když se provede repase, nebude na škodu, i když si troufám tvrdit, že to bude rušit stále, spíš podle to předchozí hovado někde neukostřoilo nebo tak, protože eletrika vepředu se ještě nerevizovala
|
28.8.08, 20:44 |
|
|
škodař
|
taková krabička na přívodní kabel odrušocvač se tomu říká tohle zkus
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
29.8.08, 21:50 |
|
|
ventYl
|
IMHO odrusovac picu pomoze. mal som na privodnom kabli 3 a ho**o z toho.
kostru to ma poriadnu?
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
30.8.08, 18:00 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
ventYl píše: IMHO odrusovac picu pomoze. mal som na privodnom kabli 3 a ho**o z toho.
kostru to ma poriadnu?
Ty jsi posledni dobou taky nejaky sprosty
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
30.8.08, 19:00 |
|
|
škodař
|
Matthes píše: ventYl píše: IMHO odrusovac picu pomoze. mal som na privodnom kabli 3 a ho**o z toho.
kostru to ma poriadnu? Ty jsi posledni dobou taky nejaky sprosty já ho mám na každým a no problem
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
30.8.08, 19:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|