Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 15:03

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
 Stmívač osvětlení 
Autor Zpráva

Příspěvek Stmívač osvětlení
Zdravim, jsem uplny amater, ale chtel bych radu ohledne zapojeni stmivace vnitrniho osvetleni ve felde. Koupil jsem si tento UNI typ: http://www.auto-filson.cz/stmivac-vnitrniho-osvetleni-p-403.html?zenid=7456152079247b4af211e4e0c707f949 a nevim si s tim rady, konkretne tedy kam to zapojit ;) je to urcite prkotina, ale kazdy nekdy zacina :| :)

6.9.08, 09:56
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Na tom stmívači je návod.. :wink: mimochodem značce Filson (běžně v supermarketech Kaufland) se propříště vyhýbej.

Stmívač zapoj černým drátkem kamkoliv na kostru (pod jakýkoliv šroub který vede přes karoserii) a červený k drátu od světýlka. Bohužel Feldy nemají stropní panel...takže si budeš muset najít ten drátek někde jinde.
Máš dveřní spínač mezi panty dveří a nebo na B sloupku?

6.9.08, 10:03

Příspěvek 
Spinac dveri mam ( nevim zda to ma nejakej nazev ) ale je jakoby dole v rohu dveri .... da se rici ze na sloupku uplne dole.... me se jedna kam tu krabicku nacpat protoze je docela velka :(

6.9.08, 10:11
Profil ICQ

Příspěvek 
Jo už jsem se byl podívat, že spínač je na B sloupku...tedy tam, kde jsou pásy řidiče. Sundej teda ty plasty a pásy, a uvidíš vodič co vede od dveřního spínače. Černý drátek připevni někam ke karoserii, tam asi nebude nikde žádná kostra, tak to zkus prdnout pod šroubek toho dveřního spínače a červený připni kdekoliv na ten drátek co vede ze spínače. Nebo aspoň podle schématka by to tak mělo fungovat, krabičku umisť někam do té dutiny...pokud se nevejde, tak pak nevím :?

6.9.08, 10:19

Příspěvek 
Oka jdu se na to asi hned vrhnout .... to schema jsem jakz takz pochopil, jen mi vrtalo hlavou, kam tu krabici nacpat :shock: tak dikes .... pak napisu jak to dopadlo ....

6.9.08, 10:27
Profil ICQ

Příspěvek 
Twl .... ted si nevim rady ... udelal jsem vsecko dle navodu a stmivani teda nefunguje .... mam poslat obrazek toho konektoru ? sem to vyfotil .... mozna to delam asi blbe :| :|

6.9.08, 12:01
Profil ICQ

Příspěvek 
Obrázek
Obrázek

- 3 dratky .... 2 na stranach hnede a uprostred myslim ze modry nebo tak neco

6.9.08, 12:13
Profil ICQ

Příspěvek 
Změř který pin na tom dveřním spínači dává kostru při otevřených dveřích. A když je zavřeš, tak ji odpojí. Na ten drátek pak napíchni ten červený ze stmívače.

6.9.08, 15:05

Příspěvek 
Taky me to napadlo... ale ted spis resim problem .... zasekly se pasy a ani za ranu bozi nejdou vysunout .... proste se porad jako zabaluji a rozbalit uz nejdou :(( jak jsem je odpojil z toho sroubu dole tak se toto stalo

6.9.08, 15:09
Profil ICQ

Příspěvek 
To není žádný problém :lol: ty pásy fungují tak jak mají jenom přesně v té pozici v jaké jsou přišroubované ke kastli....vrať je tam a zase se budou v pohodě navinovat :wink:

6.9.08, 15:11

Příspěvek 
Pro me to problem docela byl ...... uz sem si myslel ze si budu kupovat novy pas :(

6.9.08, 16:33
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 11 ]