tece voda tece po koberci susti...
Autor |
Zpráva |
Kikan
|
Tak tohle se mi taky někdy stává. A abych řek pravdu, tak jsem vždycky vzteky bez sebe. Teď to řeším tak že vždy jak chystám něco většího, tak upozorňuju bráchu ať je na telefonu (on dělá to samé) .
_________________ Škoda Forman 135GLX - 43kW BMM, r.v. 1993
|
20.10.06, 18:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
Kikan píše: Tak tohle se mi taky někdy stává. A abych řek pravdu, tak jsem vždycky vzteky bez sebe. Teď to řeším tak že vždy jak chystám něco většího, tak upozorňuju bráchu ať je na telefonu (on dělá to samé) .
tak se ozvi. sice na FA zadne dily nemam, ale jestli budes potrebovat 2ruce navic...
to Bukaj: jak to vypada s tim kloubem? vyslo ti to v ten ctvrtek poslat?
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
22.10.06, 19:39 |
|
|
Bukaj
|
Lukas píše: Kikan píše: Tak tohle se mi taky někdy stává. A abych řek pravdu, tak jsem vždycky vzteky bez sebe. Teď to řeším tak že vždy jak chystám něco většího, tak upozorňuju bráchu ať je na telefonu (on dělá to samé) . tak se ozvi. sice na FA zadne dily nemam, ale jestli budes potrebovat 2ruce navic... to Bukaj: jak to vypada s tim kloubem? vyslo ti to v ten ctvrtek poslat?
Ve čtvrtek jsem se dostal domů asi ve 20:00, takže mi to nevyšlo a v pátek (kdy jsem měl skoro volno) jsem obálky s věcmi pro Tebe a pro Šemika nenašel .
Zjistil jsem, že je vzala s sebou máma, že je hodí na poštu, ale přišla z práce asi v 19:00 a taky to nestihla...
Doma se s mámou většinou míjíme, takže dnes ráno už doma nebyla a asi to zase vzala s sebou
Ale do víkendu to určitě dojde...
...musí...
...doufám
Jinak jsem včera vyměnil i to táhlo řazení - super efekt o dost tišší interiér
To staré táhlo šlo ven hůř (je delší ta tyč a ježek v kleci je až na konci), musel jsem ho dost ohnout.
Nové táhlo stačilo ohnout malinko a šlo tam bez manipulace s převodovkou, po zapojení jsem ho narovnal latí, opřenou o vlez do tunelu tam, kde se seřizují lana ruční brzdy.
Funguje bezvadně, jen má větší vůli, než to s ježkem v kleci, ale to už je dáno konstrukčně... ...hlavně, že nedrnčí
P.S.:
Doporučuji mít po ruce:
svářečku - na přibodnutí nýtů, které byly odvrtány
nové plastové pouzdro, kterým prochází tyč do tunelu + příslušnou segrovku (drát stačí)
manžetku k táhlu převodovky (stará je většinou rozleptána olejem)
Když už se to dělá, tak novou gumovou průchodku infrastruktury do tunelu (stejně se musí odšroubovat)
Novou spojovací hadici půlek nádrže - pokud máte původní - jako já - tak je zpuchřelá a při prvním dotyku se vám - jako mně - vyleje benzín do xichtu (naštěstí jsem s tím počítal a měl jsem novou hadici v autě - a kýbl na benzín po ruce)
Dostatek všelikého spojovacího materiálu (spony na hadice, šrouby, stahovací pásky apod.)
Pár rad:
jak jsem psal výše, není nutno hýbat s převodovkou; sice to není úplně košer, ale táhlo je poměrně tvárné
Není nutno sundavat sedačky pro přístup k díře v tunelu, kde se odpojuje táhlo od kulisy řazení.
Stačí vyndat věci zpod sedaček a koberec nadzvednout - sice je tam horší přístup, ale je to furt lepčí, než sundavat sedačky a koberec.
Hadice k topení je dobré na místech, kde se s něčím dotýkají (hlavně s krycím plechem u motoru a s převodovkou), obalit do rozříznuté staré hadice, nebo něčeho podobného - zabrání se tak jejich prodření.
Toť asi konec románu...
Lukáš: Kdybys chtěl, můžu Ti, až to budeš měnit, posloužit jako "přítel na telefonu", kdyby sis s něčím nevěděl rady
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
23.10.06, 10:15 |
|
|
Lukas
|
Bukaj píše: Ve čtvrtek jsem se dostal domů asi ve 20:00, takže mi to nevyšlo a v pátek (kdy jsem měl skoro volno) jsem obálky s věcmi pro Tebe a pro Šemika nenašel . Zjistil jsem, že je vzala s sebou máma, že je hodí na poštu, ale přišla z práce asi v 19:00 a taky to nestihla... Doma se s mámou většinou míjíme, takže dnes ráno už doma nebyla a asi to zase vzala s sebou Ale do víkendu to určitě dojde... ...musí... ...doufám Jinak jsem včera vyměnil i to táhlo řazení - super efekt o dost tišší interiér To staré táhlo šlo ven hůř (je delší ta tyč a ježek v kleci je až na konci), musel jsem ho dost ohnout. Nové táhlo stačilo ohnout malinko a šlo tam bez manipulace s převodovkou, po zapojení jsem ho narovnal latí, opřenou o vlez do tunelu tam, kde se seřizují lana ruční brzdy. Funguje bezvadně, jen má větší vůli, než to s ježkem v kleci, ale to už je dáno konstrukčně... ...hlavně, že nedrnčí P.S.: Doporučuji mít po ruce: svářečku - na přibodnutí nýtů, které byly odvrtány nové plastové pouzdro, kterým prochází tyč do tunelu + příslušnou segrovku (drát stačí) manžetku k táhlu převodovky (stará je většinou rozleptána olejem) Když už se to dělá, tak novou gumovou průchodku infrastruktury do tunelu (stejně se musí odšroubovat) Novou spojovací hadici půlek nádrže - pokud máte původní - jako já - tak je zpuchřelá a při prvním dotyku se vám - jako mně - vyleje benzín do xichtu (naštěstí jsem s tím počítal a měl jsem novou hadici v autě - a kýbl na benzín po ruce) Dostatek všelikého spojovacího materiálu (spony na hadice, šrouby, stahovací pásky apod.) Pár rad: jak jsem psal výše, není nutno hýbat s převodovkou; sice to není úplně košer, ale táhlo je poměrně tvárné Není nutno sundavat sedačky pro přístup k díře v tunelu, kde se odpojuje táhlo od kulisy řazení. Stačí vyndat věci zpod sedaček a koberec nadzvednout - sice je tam horší přístup, ale je to furt lepčí, než sundavat sedačky a koberec. Hadice k topení je dobré na místech, kde se s něčím dotýkají (hlavně s krycím plechem u motoru a s převodovkou), obalit do rozříznuté staré hadice, nebo něčeho podobného - zabrání se tak jejich prodření. Toť asi konec románu... Lukáš: Kdybys chtěl, můžu Ti, až to budeš měnit, posloužit jako "přítel na telefonu", kdyby sis s něčím nevěděl rady
to by bylo fajn mit spojence na telefonu.
u me se cela akce odlozila az na dobu po vikendu. Sem se dneska dozvedel, ze uz plany na vikend mame...
Coupé club TW
|
23.10.06, 18:06 |
|
|
Bukaj
|
Lukas píše: to by bylo fajn mit spojence na telefonu. u me se cela akce odlozila az na dobu po vikendu. Sem se dneska dozvedel, ze uz plany na vikend mame...
Tak Ti na PM pošlu číslo, kdyžtak dej předem vědět, abych byl dostupnej, dost často mobil vypínám, nebo když jsem na chatě, tak ho neslyšim...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
23.10.06, 18:36 |
|
|
Lukas
|
Bukaj píše: Tak Ti na PM pošlu číslo, kdyžtak dej předem vědět, abych byl dostupnej, dost často mobil vypínám, nebo když jsem na chatě, tak ho neslyšim...
O.K.
taky ti poslu PM s cislem
Coupé club TW
|
23.10.06, 18:38 |
|
|
Nepér
|
To bude drahý nebylo by lepší nechat si zřídit bezplatnou škoda dů it jórself asistenc lajn?
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
23.10.06, 19:27 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
ono když něco hodně nutně potřebuješ tak na peníze moc nekoukáš
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
23.10.06, 19:42 |
|
|
Lukas
|
tak nedelame neco na aute prvne ne? rozebereme problem pokecame a dobre. navic mam 40volnych minut/mesic
Coupé club TW
|
23.10.06, 19:55 |
|
|
Bukaj
|
Lukas píše: tak nedelame neco na aute prvne ne? rozebereme problem pokecame a dobre. navic mam 40volnych minut/mesic
A já mám 40 volných korun kredit
|
23.10.06, 20:56 |
|
|
Lukas
|
Bukaj píše: A já mám 40 volných korun kredit
jee. tak to ja sem dokreditoval uz asi pred rokem. Mam studentsky tarif za necele 200kc - 40volnych minut a 100sms/mesic
Coupé club TW
|
24.10.06, 10:19 |
|
|
Bukaj
|
Lukas píše: Bukaj píše: A já mám 40 volných korun kredit jee. tak to ja sem dokreditoval uz asi pred rokem. Mam studentsky tarif za necele 200kc - 40volnych minut a 100sms/mesic
To je hezký, ale já nerad píšu SMS
Kdyby ten mobil měl aspoň pořádnou plnohodnotnou klávesnici...
A mobil používám příležitostně...
|
24.10.06, 18:30 |
|
|
Lukas
|
Bukaj píše: Lukas píše: Bukaj píše: A já mám 40 volných korun kredit jee. tak to ja sem dokreditoval uz asi pred rokem. Mam studentsky tarif za necele 200kc - 40volnych minut a 100sms/mesic To je hezký, ale já nerad píšu SMS Kdyby ten mobil měl aspoň pořádnou plnohodnotnou klávesnici... A mobil používám příležitostně...
njn. ty sms tak nemam moc rad. Kdyz uz neco tak volam... ale treba ve skole se volat neda, tak jeste ze to umi ty sms...
Coupé club TW
|
24.10.06, 20:34 |
|
|
Bukaj
|
Lukas píše: Bukaj píše: Lukas píše: Bukaj píše: A já mám 40 volných korun kredit jee. tak to ja sem dokreditoval uz asi pred rokem. Mam studentsky tarif za necele 200kc - 40volnych minut a 100sms/mesic To je hezký, ale já nerad píšu SMS Kdyby ten mobil měl aspoň pořádnou plnohodnotnou klávesnici... A mobil používám příležitostně... njn. ty sms tak nemam moc rad. Kdyz uz neco tak volam... ale treba ve skole se volat neda, tak jeste ze to umi ty sms...
Já se chodím do školy vzdělávat (návštěvami Techwebu)
|
25.10.06, 21:25 |
|
|
ferrari
|
Lukas píše: jde ten kohout sehnat novy, nebo musim hledat na vrakovisti?
nestíham čítať 6 strán, asi ti to už poradili, ale stačí kúpiť gumičku pod kohút a O krúžok do kohúta. Vcelku bezproblémová výmena a náklady cca 10 korún...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
26.10.06, 20:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|