|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Dawid130
|
Víčko palec.
No tak jsem z nutnosti koupil víčko rozdělovače, průhledný mi prasklo. Dám za něj 89kč a je to pěknej šunt. Dám ho tam startuji a rozsekalo mi to palec na maděru. Rozbitý z obou stran, ve víčku rýha kolem dokola. Dá se někde sehnat staré poctivé víčko?
|
8.9.08, 14:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Neex
|
To co jsi koupil určitě nebyl Hanhart viď? Nevím jestli se dá vůbec ještě sehnat starý PAL ale Hanhart určitě... je to jen PAL pod jiným názvem
_________________ Favorit 135 LX r.v.93
|
8.9.08, 14:24 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Já koupil hanhart, a cajk, ale jen preventivně, dobrý PALácký mám furt při sobě.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
8.9.08, 14:30 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
tie priesvitne nic moc no aj ked ako ste mohli videt zatim drzi
odporucam hannhart (ako pisu vsetci, =PAL)
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
8.9.08, 14:49 |
|
|
Dawid130
|
Tak to nevim co to bylo za šmejda, ale proč tam teda nepasuje? Palec moc veliký, ne vičko vevnitř nějaké malé.
|
8.9.08, 15:48 |
|
|
michalkatka
|
Dawid130 píše: Tak to nevim co to bylo za šmejda, ale proč tam teda nepasuje? Palec moc veliký, ne vičko vevnitř nějaké malé.
nemal si to tam nejako zle nasadené, tie neoriginálne šmejdy na rozdeľovači koľkokrát ani nesedia presne...
ja si všetky takéto origo veci (viečka, palce aj káble) odkladám, mám väčšinou pôvodný PAL, ale mám aj palec Hanrat...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
8.9.08, 15:51 |
|
|
Dawid130
|
michalkatka píše: Dawid130 píše: Tak to nevim co to bylo za šmejda, ale proč tam teda nepasuje? Palec moc veliký, ne vičko vevnitř nějaké malé. nemal si to tam nejako zle nasadené, tie neoriginálne šmejdy na rozdeľovači koľkokrát ani nesedia presne... ja si všetky takéto origo veci (viečka, palce aj káble) odkladám, mám väčšinou pôvodný PAL, ale mám aj palec Hanrat...
Ne to jsem neměl. To jsem kontroloval a bylo to ok. Sedělo. Byly omláceny i ty 4 kontakty.
|
8.9.08, 15:55 |
|
|
michalkatka
|
Dawid130 píše: Ne to jsem neměl. To jsem kontroloval a bylo to ok. Sedělo. Byly omláceny i ty 4 kontakty.
a palec si mal dobre narazený na oske? to sa tiež sáva že to nezaskočí, alebo sa ti vysunul...
alebo akú má vôľu oska rozdeľovača hore/dole?
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
8.9.08, 15:58 |
|
|
Dawid130
|
michalkatka píše: Dawid130 píše: Ne to jsem neměl. To jsem kontroloval a bylo to ok. Sedělo. Byly omláceny i ty 4 kontakty. a palec si mal dobre narazený na oske? to sa tiež sáva že to nezaskočí, alebo sa ti vysunul... alebo akú má vôľu oska rozdeľovača hore/dole?
Ano palec byl dobře, vůli jsem nepozoroval, asi ji tam moc nebude. Dal jsem zpět staré bez toho abych s něčím jiným hnul a bylo to ok. Víčko provnám a uvidim.
|
8.9.08, 16:08 |
|
|
Dawid130
|
Tak to víčko bylo vevnitř opravdu nějaký extra vyosený. Na jedný straně to bylo o něco více dovnitř, ale opravdu vadný kousek. Dal mi bez problému jiné a je to v pohodě.
|
12.9.08, 06:07 |
|
|
septim
|
Toto sa mi raz stalo na fave, uplne sa kyvalo viecko ako sa tocil rozdelovac a dalo sa s nim tocit, kupil som ine a bol pokoj.
_________________ 742.120L Opäť klasika, uloženka, 87´, 58.000km, po 1. majitelovi
791.136B LPG, r.v. 96, Cimbu, KD air filter, 13 BAR kompresia, spotreba priemer 6L LPG uz ex
781.136* LPG, 2. majiteľ predané, dodnes jazdí (žili sme spolu 3 roky)
742.120L 4x bejvalky
|
12.9.08, 08:13 |
|
|
Ondras83
|
to já měl zase palec, jak je tam ten plech na něm, tak ten se z nějakýho důvodu vohnul, propojil mě kontakty ve víčku a vypálil indučku....taky aušus
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
12.9.08, 09:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|