|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Matthes
Hliník navždy.
|
Po kolika km
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
23.10.06, 21:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Vašek Tábor
|
A hlavně kde je sehnat. Mě umřely už 2 tachometry, jeden po 110tis, ale úplně, druhý nový přežil asi 18tis a už nepočítá. A kolečka nemůžu sehnat. A z vrakáče se mi moc nechce, protože plastový budou už stekjně v háji a narazit na tachometr ze starý škodovky za malý peníz je umění. A ještě nemám jistotu že v něm bude kovový kolečko.
_________________ Mazda 323, červená
|
24.10.06, 06:37 |
|
|
Kybergreg
|
Někde jsem četl (možná i tady na techwebu), že tyhle problémy s počitadlama km umějí opravit v nějaký firmě ve Kbelích nebo Letňanech nebo tam někde... zkusim se po tý adrese podívat.
|
24.10.06, 09:09 |
|
|
Nepér
|
PAL Kbely...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
24.10.06, 09:45 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Vašek Tábor píše: A hlavně kde je sehnat. Mě umřely už 2 tachometry, jeden po 110tis, ale úplně, druhý nový přežil asi 18tis a už nepočítá. A kolečka nemůžu sehnat. A z vrakáče se mi moc nechce, protože plastový budou už stekjně v háji a narazit na tachometr ze starý škodovky za malý peníz je umění. A ještě nemám jistotu že v něm bude kovový kolečko. a já včera vyhodil tacho ze stovky
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
24.10.06, 15:54 |
|
|
barton
|
Najde se tu někdo,kdo by moh to kolečko vyfotit a připsat k tomu pár rozměrů?
_________________ Felicia 1999 50kw NEMÁM RÁD AUTOPOTAHY
|
25.10.06, 20:18 |
|
|
barton
|
chapi,jsou ty kolečka v tom budíku ve fávu stejný jako tyhle?http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=284
Tyhle vyrábíme:)
_________________ Felicia 1999 50kw NEMÁM RÁD AUTOPOTAHY
|
27.10.06, 20:38 |
|
|
petr petr
|
Kolečka i s osičkou se dostanou koupit v mototechně za asi 90kč je to sada na jeden tacho.Pozor jsou dva typy myslím že do 92 a nad 92 já to kupuji podle přístrojovky buď na hnědou nebo na černou .
|
28.10.06, 06:08 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|