|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
chlupacz
|
 radu prosim:)
mam problem s levym prednim brzdovym kotoucem v sobotu jsem celkem intenzivne jezdil a taky po sjezdu ze serpentinu jsem taky intenzivne mrzdil a po dojezdu zhruba 100 dojizdim domu a ozyval se dunivy drhnouci zvuk dneska jsem s tim jeste jezdil a dokonce se mi stalo ze se mi jakoby na leve strane zasekly desky v koutouci nebo co az po mensim zhoupnuti to povolilo vzdycky pri pomalejsi rychlosti mi to az trha zily kdy musim brzdit vubec s tim nemam zkusenosti co to muze byt? jestli jen desky nebo cele prasatko? poradte jo a jinak kdyz jedu tak jde slyset jak to drhne
mam skodovku 120
|
| 15.9.08, 15:08 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
donek
|
nazdar ako su na tom brzdove dosticky_?? niesu moc male a tak ti piestoky idu moc von a zasekavaju sa_??? skus skontrolovat desky a premazat piestiky 
|
| 15.9.08, 18:42 |
|
 |
|
MATTESS
|
chlupacz: budu se opakovat, ale pokud chceš radu, prosím piš normálně, tzn. rozděluj věty čárkami nebo ukončuj tečkami. Tohle číst, to je šílený
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
| 15.9.08, 20:02 |
|
 |
|
Jonny
Junior TW team
Registrován: 27.12.07, 21:50 Příspěvky: 2246 Bydliště: Turčianske Teplice ( SR )
|
mozno blbost ale nezkrivil sa ti pri tom brzdeni kotuc ( ak je moc tenky a prehrial sa ) ? skontroluj brzdne casti ( kotuce a dosticky ) musia mat aspon minimalnu hrubku !
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
| 16.9.08, 18:17 |
|
 |
|
varok
|
Když někdo intezivně brzdí bez přerušení i několik stovek metrů, tak se někdy zvlní kotouč. proto když někdy potřebuji přibrzdit z větší rychlosti, tak brzdím po částech. Přibrzdím-pauzu, přibrzdím-pauzu a tak dále, dokud nezabrzdím. Samozřejmě si musím dát větší vzdálenost na brdění, ale aspoň tak netrpí brzdy. A ten dunivý zvuk někdy dělá i zadní brzda, když je šišatý buben. Mě to taky trošku dělá, tak budu měnit bubny za nové.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 18.9.08, 16:26 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|