|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Navod na montaz pam. cyklovaca z Felicie do Favorita
Autor |
Zpráva |
Šemik
|
Cyklovač ze Š100 je podle mě daleko lepší volba. Má hodně poloh cyklovače (3) a také trvalý, nepřetržitý chod a je také mačkací (u Š100 to bylo na ostřikovače) přičemž zapojení je jednodušší.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
11.9.08, 19:52 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Nepér
|
Takže krabička AEV 2012 se pouze zasune místo původního bimetalového cyklovače, či propojky a je hotovo, žádné další úpravy nejsou třeba. Sice to nestírá, když se dostříká, ale to je u fáva stejně na nic, páč to přes zaparkovaný stěrače neprostříkne
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
15.9.08, 20:06 |
|
|
v.kalandra
|
Nepér píše: Takže krabička AEV 2012 se pouze zasune místo původního bimetalového cyklovače, či propojky a je hotovo, žádné další úpravy nejsou třeba. Sice to nestírá, když se dostříká, ale to je u fáva stejně na nic, páč to přes zaparkovaný stěrače neprostříkne
Přesně tak Nemůžu se nepřidat. Mne se to automaticky stírání u feldy nelíbí. trochu striknu na oknno a 3x to potom setře-to není nejlepší protože pak to stírá nasucho takže Fávo je nej
Co chci tak si zapnu sám
|
17.9.08, 12:43 |
|
|
lukas.pce
|
Re: Navod na montaz pam. cyklovaca z Felicie do Favorita
Dělal jste to už někdo? Jde to udělat tak že je pak ten AEV 2062 zasunuty v te patici pristrojovky (favo 1990), co se ma kde presne prepojit?
_________________ Škoda Favorit 136 -> Škoda Superb 2.8 V6
|
27.5.12, 10:18 |
|
|
lukas.pce
|
Tak jsem to pozapojoval dle navodu s tim ze jsem to rele prilepil k jinymu relatku (neni zastrceny v ty patici) a propojil jsem to faston konektorama. Funguje to, huraa! Chybi mi akorat zapojeni toho dratu od ostrikovace, to se fakt musi tahat az od lukasu? :/
|
27.5.12, 13:25 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
jo
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
27.5.12, 13:27 |
|
|
lukas.pce
|
Jinak ta funkce setreni po ostriknuti (wish-wash) by mela fungovat tak ze pokud kratce ostriknete setre se to pouze 2x, pri delsim ostrikovani to stira pri ostriku a potom jeste 3x
|
27.5.12, 14:59 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|