osvetlenie priehradky pred spolujazdcom (favo)
Autor |
Zpráva |
Šemik
|
No, žigul světlo bych stejně nedával, je hrozně rozměrné a žárovka není nijak chráněna před poškozením okolními předměty.
Co koupit v mototechně nějaké malé interiérové (kufrové) světélko?
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
18.9.08, 20:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
to nie je zly napad
kupil som patku na 12V ziarovku ale som si neuvedomil ze autoziarovky nie su zavitove
je jedno krasne miesto (uz som to skusal): lavy/pravy kraj, uplne hore, ked sa skrinka zavre tak tam ostane miesto akurat na jednu ziarovku
skusim zajtra zohnat spravnu patku a uvidime
inac momentalne som v tejto faze
taketo drobnosti...to uz budem za vodou
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
18.9.08, 21:29 |
|
|
ventYl
|
cosi mi ten pohlad pripomina... ))
az na to, ze ty to nemas vybrakovane aj viac vpredu a viac vzadu
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
19.9.08, 07:31 |
|
|
v.kalandra
|
Tady to slibované foto
PS: Díky že už to umim
|
19.9.08, 10:27 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
vyzera to dobre ale co ked sa budu menit diody ?
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
19.9.08, 10:42 |
|
|
v.kalandra
|
deekay píše: vyzera to dobre ale co ked sa budu menit diody ?
Ty si nekdy mnenil diody??
|
19.9.08, 10:57 |
|
|
kwiko
|
Ledky sa mi nepacia, ale asi jedina mozna alternativa ked to musi byt skonene pod uhlom. Asi to spravim podobne (raz) le ich dam doradu vedla seba.
deekay: Viem ze uz si zacal, ale mozno staci vybrat lampicku kastliku zo stareho auta. Renaulty to maju uz roky (okrem vybavy pre socky) = miestne vrakovisko. Polo takisto.
Spomenul som si na pokusy z virtu. http://skoda-virt.cz/cz/clanky/interier ... o-felicii/ = pouzil felicovu lampicku z kufra, len umiestnenie... by som to dal na lavy bok skrinky.
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
19.9.08, 10:59 |
|
|
v.kalandra
|
kwiko píše: Ledky sa mi nepacia, ale asi jedina mozna alternativa ked to musi byt skonene pod uhlom. Asi to spravim podobne (raz) le ich dam doradu vedla seba. deekay: Viem ze uz si zacal, ale mozno staci vybrat lampicku kastliku zo stareho auta. Renaulty to maju uz roky (okrem vybavy pre socky) = miestne vrakovisko. Polo takisto. Spomenul som si na pokusy z virtu. http://skoda-virt.cz/cz/clanky/interier ... o-felicii/ = pouzil felicovu lampicku z kufra, len umiestnenie... by som to dal na lavy bok skrinky.
ja je taky daval vedle sebe, s tim ze tam budou 4 ale blbe jsem to navrtal jak jsem psal, že to svítí pak ven a ne dovnitř. tak jsem tam musel udelat druhou lajnu
|
19.9.08, 11:01 |
|
|
kwiko
|
v.kalandra píše: ja je taky daval vedle sebe, s tim ze tam budou 4 ale blbe jsem to navrtal jak jsem psal, že to svítí pak ven a ne dovnitř. tak jsem tam musel udelat druhou lajnu
Ja rozmyslam ich dat tesne vedla seba a ponatacat. Alebo to dat na spominany lavy bok, a bude to mat image ako z fabriky
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
19.9.08, 11:07 |
|
|
dyvyak
|
hmm?
v.kalandra píše: Presne tak to mam ja. akorat jestlije budeš vrtat tak bacha na jednu věc-ty díry musíš vrtat pod uhlem a ne kolmo! Protoze kdyz to udelas kolmo tak to při otevření svítí ven místo dovnitř přihrádky. Ja jsem jeste vykuchal jednu CDROMku a v ní byl malej spínač. ten jsem dal zepředu víka vedle zámku takže svítí jen při otevření
sorry ze sa pytam, ale k tym ledkam je potrebny aj nejaky plosak so suciastakami? asi ano, ze? mohol by si mi dat schemu, alebo poradit ako to zapojit? dakujem.
|
22.9.08, 19:00 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
zalezi od diody, podla odberu musis zapojit do serie s diodou jeden odpor a to je vsetko, spytaj sa v obchode oni ti povedia
|
22.9.08, 19:02 |
|
|
dyvyak
|
deekay píše: zalezi od diody, podla odberu musis zapojit do serie s diodou jeden odpor a to je vsetko, spytaj sa v obchode oni ti povedia
a napajat to budem z coho? predpokladam ze 12V, ale odkial neviem
|
22.9.08, 19:36 |
|
|
v.kalandra
|
dyvyak píše: deekay píše: zalezi od diody, podla odberu musis zapojit do serie s diodou jeden odpor a to je vsetko, spytaj sa v obchode oni ti povedia a napajat to budem z coho? predpokladam ze 12V, ale odkial neviem
To zalezi na tobe. hlavně podle funkce. Pokud chces aby ti to svitilo porad tak pres pojistku hned na baterku. ale da se i aby ti to svitilo jen pri otocenym kličku-pak na spínačku atd. jde o to co od toho čekáš a jaky mas auto.
|
22.9.08, 19:43 |
|
|
gokralik
|
Vzhledem k tomu, že přihrádka je rovnou nad pojistkovkou, tak máš hodně možností a minimum námahy.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
22.9.08, 19:48 |
|
|
dyvyak
|
v.kalandra píše: dyvyak píše: deekay píše: zalezi od diody, podla odberu musis zapojit do serie s diodou jeden odpor a to je vsetko, spytaj sa v obchode oni ti povedia a napajat to budem z coho? predpokladam ze 12V, ale odkial neviem To zalezi na tobe. hlavně podle funkce. Pokud chces aby ti to svitilo porad tak pres pojistku hned na baterku. ale da se i aby ti to svitilo jen pri otocenym kličku-pak na spínačku atd. jde o to co od toho čekáš a jaky mas auto.
no auto mam favorita 136L. chcem aby to svietilo len ked otvorim priehradku a kluc nemam este otoceny. taky maly spinac na vypinanie si kupim a tusim ze aj doma jeden alebo dva mam. asi bude najlepsie to zapojit priamo na baterku,ale neviem ktoru poistku mam pouzit. mas na mysli poistky v poistkovom paneli, alebo musim este nejaku pridat?
|
22.9.08, 19:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|