|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
sharpers
|
rafička LPG v interieru
Můj Fáček určo znáte , taky víte že tam mám LPG. Mám krásnou velkou , černě lakovanou bombu v kufru. Na jí je taková blbost do které vedou hadičky a na které se po sundání víčka za podle rafičky zjistit stav LPG . teď dotaz...ennapadá někoho nebo nevíte někdo jak by šlo vyřešit nějakou rafičku nebo eletronickou blbost abych viděl stav plynu z místa řidiče ? jo já vím můžu dát do kufru kameru a místo radia monitor a bude ale to se mi zdá zbytečné.....
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
19.9.08, 09:23 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
URU
|
taťka to má ve 120 nějak udělaný že to ukazuje normálně palivoměr v přístrojovce... zkusim zjistit jak je to řešený...
+ když jedeš na benzín ukazuje stav benálu, když jedeš na LPG tak stav LPG...
_________________ Rapid 136 ´89 135GLi ´89 Octavia SLX TDI - spotřebák Octavia 4X4 TURBO
|
19.9.08, 12:06 |
|
|
michalkatka
|
dá sa to, musíš si zohnať na to plavák LPG, je typ ktorý má potenciometer a potom sa to dá zapojiť na budík, ak ideš na benzín ukazuje benzín, ak ideš na LPG ukazuje LPG...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
19.9.08, 14:58 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
dá se to napojit na jakýkoliv multiventil, levné to zrovna není a fachá to na budík palivomětu po přepnutí, bylo to ale tak drahé že jsem montoval jen kontrolky na rezervu, zkus třeba firmu fedor prostějov posílají na dobírku miloš
|
19.9.08, 16:19 |
|
|
Martin
|
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
19.9.08, 18:13 |
|
|