|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Ikonka na přístrojovce feldy
Autor |
Zpráva |
v.kalandra
|
Ikonka na přístrojovce feldy
Ahoj
Mam jen dotaz.
Na přístrojovce u felicie mám ve středním sloupci kontrolek uplně nahoře, mezi směrovkama obrazek <1> nebo neco v tom smyslu. zkratka jednička a šipky.
Neví někdo na co je kontrolka nebo jestli je vubec zapojená? Vidim ji poprvé-žeby svítila při poruše žárovky blinkru??
|
25.9.08, 20:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
cmelak
|
Re: Ikonka na přístrojovce feldy
to je kontrolka pripojeneho privesu,kdyz mas prives (blinkry) dobre zapojeny tak to sviti
|
25.9.08, 20:22 |
|
|
v.kalandra
|
cmelak píše: to je kontrolka pripojeneho privesu,kdyz mas prives (blinkry) dobre zapojeny tak to sviti
Aha, diky za vysvetleni. tak to u mne nehrozí potom Ale jinak rozdíl mezi feldou s přívěsem a bez něj po elektricke strance asi nebude že?
|
25.9.08, 20:25 |
|
|
ventYl
|
v.kalandra píše: cmelak píše: to je kontrolka pripojeneho privesu,kdyz mas prives (blinkry) dobre zapojeny tak to sviti Aha, diky za vysvetleni. tak to u mne nehrozí potom Ale jinak rozdíl mezi feldou s přívěsem a bez něj po elektricke strance asi nebude že?
je tam iny prerusovac smeroviek, prerusovac na prives vydrzi vacsiu zataz.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
26.9.08, 09:31 |
|
|
v.kalandra
|
ventYl píše: v.kalandra píše: cmelak píše: to je kontrolka pripojeneho privesu,kdyz mas prives (blinkry) dobre zapojeny tak to sviti Aha, diky za vysvetleni. tak to u mne nehrozí potom Ale jinak rozdíl mezi feldou s přívěsem a bez něj po elektricke strance asi nebude že? je tam iny prerusovac smeroviek, prerusovac na prives vydrzi vacsiu zataz.
Jasne, ja jenom ze ji davam do favorita tak aby mi nevznikly komplikace. Chapu že nevzniknou. Díky za objasnění problému
|
26.9.08, 18:59 |
|
|
gokralik
|
Taky jsme u kamaráda dlouho bádali nad tím, co si to tam ta mrška bliká. Pak si všiml, že bliká jen když má vozík. Je to celkem užitečné, aspoň člověk ví, že elektřinu má zapojenou správně.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
26.9.08, 20:43 |
|
|
OndraM
|
mě to bliká, i když zapnu varovky a příves nemam připojený
_________________ Škoda Felicia Combi 1.3MPI GLXi 91k -> 134Nm Škoda Felicia Combi 1.6MPI GLXi Mercedes-Benz C220 CDI
|
27.9.08, 09:59 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|