Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 16:43

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 zapojení blinkrů z feldy do favorita 
Autor Zpráva

Příspěvek zapojení blinkrů z feldy do favorita
už jsem bezradnej párkrát jsem předělával palubku z feldy do favorita vč.přístrojovky ale blinkry jsem nikdy neřešil, vždy jsem je hodil někam do palubky a varovky jsem nepoužíval (však mam auto od ježdění a né od machrování s varovkama na silnici :lol: ) ale teď za mnou přišel známej jestli bych mu to do favorita nezapojil, přinesl my schéma tak jsem myslel že to nebude problém, koupil jsem přerušovač z feldy zapojil dle schéma ale ono to prostě nebliká jenom na palubce svítí kontrolka varovek jinak nic nefunguje, nevíte někdo co dělám špatně ? vim že se bude těžko radit když to nevidíte ale kontroloval jsem to asi 10x prostě to nejde ještě mě napadlo jestli nemůže bejt zrada v tom že schéma je z favorita 93 a já to zapojuju na 89

26.9.08, 20:58
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Tak si tady na pandě sežeň schéma k novému Favoritu. Ten starý má úplně jinou pojistkovou desku i přístrojovku.

26.9.08, 21:08

Příspěvek Re: zapojení blinkrů z feldy do favorita
Johny18 píše:
už jsem bezradnej párkrát jsem předělával palubku z feldy do favorita vč.přístrojovky ale blinkry jsem nikdy neřešil, vždy jsem je hodil někam do palubky a varovky jsem nepoužíval (však mam auto od ježdění a né od machrování s varovkama na silnici :lol: ) ale teď za mnou přišel známej jestli bych mu to do favorita nezapojil, přinesl my schéma tak jsem myslel že to nebude problém, koupil jsem přerušovač z feldy zapojil dle schéma ale ono to prostě nebliká jenom na palubce svítí kontrolka varovek jinak nic nefunguje, nevíte někdo co dělám špatně ? vim že se bude těžko radit když to nevidíte ale kontroloval jsem to asi 10x prostě to nejde ještě mě napadlo jestli nemůže bejt zrada v tom že schéma je z favorita 93 a já to zapojuju na 89

Podle schématu zapoj a musí fungovat.Už jsem to dělal dávno a myslím že žádný špek v tom nebyl, prostě schéma a drát po drátě. Jediný problém byl akorát s kontrolkou varovných tu jsem tušil nezapojoval, ale jinak to běhalo v pohodě.

28.9.08, 05:46
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ]