Nesviti zadni couvaci bile svetlo- favorit
| Autor |
Zpráva |
|
kwiko
Registrován: 10.1.06, 13:21 Příspěvky: 5194 Bydliště: Pééétržka a Horne Saliby
|
 Re: Nesviti zadni couvaci bile svetlo- favorit
lord_sef píše: dneska jsem zjistil, ze me nesviti na facku couvaci svetlo, ale zarovka je dobra, zkousel jsem i jinou a stale nesviti, nevite co stim?:)
Vypadnuty kablik z prevodovky.
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
| 13.9.08, 00:50 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
Registrován: 12.9.06, 21:33 Příspěvky: 9782 Bydliště: Bratislava / Nové Zámky
|
alebo zla kostra/kontakt
ocistit paticu, ocistit konetory, vymenit spinac v prevodovke 
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 13.9.08, 02:23 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10612 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
spnac zpatecky je na prevodovce neni problem najit..dal muze byt zavada vzadu jak bouchas 5. dverma, tak tam jsou takovy kontakty, je jich asi 5 nad sebou, nevim, tak tam muze byt blby dotek, pomuze to ocistit a kontakty podlozit..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 13.9.08, 21:31 |
|
 |
|
v.kalandra
Registrován: 3.6.07, 10:36 Příspěvky: 728 Bydliště: Sedlec (okres Litoměřice)
|
lord_sef píše: dneska jsem zjistil, ze me nesviti na facku couvaci svetlo, ale zarovka je dobra, zkousel jsem i jinou a stale nesviti, nevite co stim?:)
Nechci štourat, ale pokud ti nesvítí světlo tak bude problém v kufru. Kdyby ti nesvítily světla, tak pak jak rikaji kluci-na prevodovce zespodu je spinač, pak možná někde po cestě je chyba
|
| 17.9.08, 20:26 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já bych vytahal ty dva konektery naspodu pod převodovkou a v případě že v jednom bude 12 V tak bych je propojil drátkem a pak hledal dál až skončil někde u koster ve dveřích samozřejmě zaplý klíček! miloš
|
| 18.9.08, 07:48 |
|
 |
|
sojer
|
tento problém mám aj ja. je to v 5. dverách. ten plast kde su uložené kontakty sa ti zrejme ohol a tym pádom nedoliehaju kontakty. sranda je že ostatné svetlá mi svietia. stačí to podložiť a je všetko v poriadku.
|
| 26.9.08, 22:15 |
|
 |
|
Jiri
Registrován: 18.3.07, 20:23 Příspěvky: 4146 Bydliště: okres svitavy,West Yorkshire
|
v.kalandra píše: lord_sef píše: dneska jsem zjistil, ze me nesviti na facku couvaci svetlo, ale zarovka je dobra, zkousel jsem i jinou a stale nesviti, nevite co stim?:) Nechci štourat, ale pokud ti nesvítí světlo tak bude problém v kufru. Kdyby ti nesvítily světla, tak pak jak rikaji kluci-na prevodovce zespodu je spinač, pak možná někde po cestě je chyba
asi tak nejak....nesviti ti jen jedno a nebo obe?
|
| 26.9.08, 22:28 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
sojer píše: tento problém mám aj ja. je to v 5. dverách. ten plast kde su uložené kontakty sa ti zrejme ohol a tym pádom nedoliehaju kontakty. sranda je že ostatné svetlá mi svietia. stačí to podložiť a je všetko v poriadku.
najlepšie to prerobiť cez prechodku....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 27.9.08, 14:22 |
|
 |
|
sojer
|
michalkatka píše: sojer píše: tento problém mám aj ja. je to v 5. dverách. ten plast kde su uložené kontakty sa ti zrejme ohol a tym pádom nedoliehaju kontakty. sranda je že ostatné svetlá mi svietia. stačí to podložiť a je všetko v poriadku. najlepšie to prerobiť cez prechodku....
to je fakt, ale vieš ako strašne sa mi do toho chce?  dnes sa síce idem hrať s oznamovačom zapnutých svetiel ale to už musím lebo už ma nebaví prísť k autu a rovno dvíhať telefón. a je to lacnejšie ako new baterka + káble.
|
| 28.9.08, 12:44 |
|
 |
|
sojer
|
tak oznamovač je namontovaný a chová sa podla očakavánia
..a pozeral som aj na tú prechodku, keby sa mi náhodou chcelo prerobiť tie svetlá. ale ono by to vôbec nebolo také jednoduché. tam ja tá prechodka urobená akurát na 2 káble (v jednej bužirke) pre vykurovanie zadného okná. inak by som musel trošku improvizovať a to je zase robota na vyše 
|
| 28.9.08, 13:56 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
sojer píše: tak oznamovač je namontovaný a chová sa podla očakavánia ..a pozeral som aj na tú prechodku, keby sa mi náhodou chcelo prerobiť tie svetlá. ale ono by to vôbec nebolo také jednoduché. tam ja tá prechodka urobená akurát na 2 káble (v jednej bužirke) pre vykurovanie zadného okná. inak by som musel trošku improvizovať a to je zase robota na vyše 
aká prechodka  nemyspýš náhodou hadičku na ostrekovač skla
do prechodky čo tam býva origo sa zmestí 10 žíl (drôtov) v pohode, býva vedľa ľavého pántu na boku...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 28.9.08, 14:03 |
|
 |
|
sojer
|
 prechodka
 tak ja som buď slepý alebo... ale to asi nie, bol som sa na to 2x pozerať, preistotu. tá bužirka čo som spomínal je uprostred nad oknom 5. dverí. viem že by tam taká prechodka niekde mala byť (už len na tie káble na vykurovanie zadného okna ale nič som nevidel
ale ked sa tak na tým zamýšlam favorit má 8 kontaktov na 5. dvere (4 na každej strane) to by mal byť (+) do svetla a "spiatočky".
 nejako mi to nesedí. budem musieť pozrieť "návod na použitie" kde je el. schéma že ako to je.
|
| 29.9.08, 10:05 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
jesltiže máš kontakty na páté dveře po stranách, tak tam žádnou průchodku na kabely nemáš. Jediné, co tam může být je hadička na kapalinu pro sotříknutí skla. Veškerá elektrika je pak do dveří vedena pomocé těch 8 kontaktů.
|
| 29.9.08, 10:29 |
|
 |
|
sojer
|
Vít píše: jesltiže máš kontakty na páté dveře po stranách, tak tam žádnou průchodku na kabely nemáš. Jediné, co tam může být je hadička na kapalinu pro sotříknutí skla. Veškerá elektrika je pak do dveří vedena pomocé těch 8 kontaktů.
faaajn tak je celý problém vyriešený 
|
| 29.9.08, 11:01 |
|
 |
|
varok
|
Starší typy Favoritů asi do konce 91 r.v. měli tu pružné kontakty. Novější typy asi od začátku r.v. 92 měli už tu gumovou průchodku.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 11.10.08, 19:18 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |