|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Sportovní filtr na Favorita, vyplatí se, jaký?
Autor |
Zpráva |
Krookous
|
Sportovní filtr na Favorita, vyplatí se, jaký?
Zdravím
Chtěl jsem se zeptat, jestli se mi vyplatí koupit sportovní filtr do Favorita... někde jsem četl, že se tim zvýši trošku výkon, ale také sníží trochu spotřeba. Chtěl bych slyšet názor někoho, kdo to už má a popř. jaký nejlépe koupit A jak nejlépe namontovat:)
Díky moc.
|
26.9.08, 21:12 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
kkdyž už tak jenom sportovní vložku místo origo filtru
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
26.9.08, 21:19 |
|
|
gokralik
|
Zvýší výkon - sníží spotřeba? Já myslel že tohle umí akorát tabletky do motorů od Horsta Fuchse. Podle mě stačí, když vyměníš každý rok ten stávající filtr za nový a hlavu bych si s tím nelámal. Z Favorita stejně formuli nikdy neuděláš.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
26.9.08, 21:22 |
|
|
Jiri
|
ja par filtru mel n autech udela to hlavne zvuk...u nekterych motoru se da potom rict ze motor je takpovej lepsi v otackach...spotreba se ale nesnizi spise naopak...jde tam hlavne o ten sportovnejsi zvuk..nic vykonoveho od toho necekej a snizeni spotreby uz vubec ne..
|
26.9.08, 21:31 |
|
|
kwiko
|
Re: Sportovní filtr na Favorita, vyplatí se, jaký?
Krookous píše: Zdravím Chtěl jsem se zeptat, jestli se mi vyplatí koupit sportovní filtr do Favorita... někde jsem četl, že se tim zvýši trošku výkon, ale také sníží trochu spotřeba. Chtěl bych slyšet názor někoho, kdo to už má a popř. jaký nejlépe koupit A jak nejlépe namontovat:) Díky moc.
Ono to ten efekt je zanedbatelny. To by pouzivali vyrobcova uz davno seriovo.
Motor bude ale robit vacsi ramus = niekto by to nazval sportovym zvukom . A ked motor viac rachoti, zda sa ti, ze motor ide lepsie.
Dokonca sa ti spotreba moze stupnut pretoze budes nasavat teplejsi vzduch od motoru a pravdepodobne odstranis aj klapku na regulaciu privodu vzduchu ktora zabezpecuje privod telejsieho vzduchu od vyfukoveho potrubia ked je motor studeny. Tod moj nazor
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
26.9.08, 21:55 |
|
|
varok
|
No, u diesla to možná trošičku význam má, ale u benzínu a ještě k tomu 1,3? Kamarád má na Golfu III. sportovní filter, má 1,9TD a trošku to výkon zvedlo, ale i hluk. Na benzínu, pokud člověk neupraví celý motor a vše kolem to význam asi nemá.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
26.9.08, 23:12 |
|
|
michalkatka
|
varok píše: No, u diesla to možná trošičku význam má, ale u benzínu a ještě k tomu 1,3? Kamarád má na Golfu III. sportovní filter, má 1,9TD a trošku to výkon zvedlo, ale i hluk. Na benzínu, pokud člověk neupraví celý motor a vše kolem to význam asi nemá.
má to potvrdené grafom z brzdy?
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
27.9.08, 13:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|