|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Řídící jednotka DO centrálu W. golf (3)
Autor |
Zpráva |
Milan Koukal
|
Řídící jednotka DO centrálu W. golf (3)
Mám takovej dotaz vím že to neni škodovka ale k věci:potřebuju z jednoho gofu předělat DO centrálu na druhej, ten druhej má cenrál pouze na klíč. auta jsou naprosto totožná jen ten dálkáč podřebuju přehodit. Díky za každou radu.
|
28.9.08, 11:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Drak
|
Musíš vyměnit řj centrálu, záleží taky na tom, jakej centrál je použitej, jestli elektrickej, nebo pneumatickej, ne každá řj umí oba. Pak taky potřebuješ schema zapojení jednotek, bez nich je to bádání na delší čas. Jak nemáš aspoň trochu páru o elektrice, tak se do toho vůbec nepouštěj, můžeš víc zkurvit, než spravit.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
28.9.08, 11:21 |
|
|
Milan Koukal
|
tak o lelekrtice vim poměrně dost spiš by mě zajimalo jestli by šla jenom přehodit ta jednotka a hotovo
ale asi tak jednoduchy to nebude
|
28.9.08, 12:34 |
|
|
Drak
|
Ty jednotky mají poměrně shodný požadavky na vedení, jednotka s DO bude mít navíc potřebu připojení s blinkrem a může mít propojení s ostatní komfortní elektrikou, takže musíš zjistit typ jednotek, pak se dá dohledat i zapojení. Každopádně s tím, že bys vzal jednu jednotku a přepojil ju za druhou kus za kus nepočítej, to shodný nebude ani náhodou.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
28.9.08, 14:16 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
máme tu borce co to dělá fuškou po sobotách, zeptáš se ukážeš řekne ano ne udělá miloš
|
29.9.08, 07:00 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|