|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
Autor |
Zpráva |
kingbacker
|
levý lucas favorit
poteboval bych nějaký tip, jak bezpečně posunout polohu levého lucase o jednu nahoru, protož v základní poloze mi o to koleno zaváží, natož, když bli(n)kám doleva, tak to koleno musim pokaždý nepřirozeně vytočit. Díky
_________________ 135 LX, motor 43kw, na poježdění, i zde nedostatky http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=18742
Snažím se co mi síly a finance stačí, nebijte mě
|
27.9.08, 21:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ventYl
|
tusim, ze ho na konzole drzi jedna srubka, cize ho treba zmontovat dole a stuningovat tu konzolu
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
27.9.08, 22:04 |
|
|
kingbacker
|
ventYl píše: tusim, ze ho na konzole drzi jedna srubka, cize ho treba zmontovat dole a stuningovat tu konzolu
Já mám právě zrovna vozíka na dutinách, tak jsem nemohl pozrit ak to vyzera pod plastem. A aj tak, abych provedl co mozna nejzarucenejsi "upravu"
_________________ 135 LX, motor 43kw, na poježdění, i zde nedostatky http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=18742
|
27.9.08, 22:48 |
|
|
Kaliban123
|
No jelikož levý i pravý lukas drží na jedné plechové konzole spolu tak logicky když posunu levý lukas výš tak pravý o to půjde níž takže nevím jestli si pomůžeš ale to je věc jinak není problém shodit plasty okolo volantu pak na plechu který drží lukasy najdeš jeden šroubek ten trochu povolíš natočíš lukasy jak potřebuješ a upevníš vše zpět
_________________ Škoda 742 Forever Team ale jezdím žabožroutem
|
28.9.08, 06:45 |
|
|
varok
|
Ne, u favorita je každá strana zvlášť!!! Možná by šli jen kousek navrtat nové díry podle potřeby, ale záleží jestli bude potom fungovat automat na vypnutí blinkru.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
28.9.08, 14:03 |
|
|
michalkatka
|
varok píše: Ne, u favorita je každá strana zvlášť!!! Možná by šli jen kousek navrtat nové díry podle potřeby, ale záleží jestli bude potom fungovat automat na vypnutí blinkru.
nie, držiak na čom držia páčky je jeden... niekde som videl úpravu aby boli páčky trocha dohora...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
28.9.08, 15:31 |
|
|
varok
|
Já to asi špatně napsal nebo pochopil. Držák je společný, tedy jen jeden. Lucasy jsou dva, na každou stranu zvlášť.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
29.9.08, 09:53 |
|
|
gokralik
|
A co takhle si posunout sedačku dozadu? Nebo můžeš vzít řídící tyč z Felicie a dát si tam rovou i lucasy a volant.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
29.9.08, 09:58 |
|
|
Nepér
|
Já to tak mám ale nějak se mi rozhodila geometrie toho bazzmeku, až mi to polámalo původní vracení blinkru a to co se prodává jako náhradní díl vydrží tak půl roku. Zvyknul jsem si a vypínám to ručně.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
29.9.08, 14:02 |
|
|
Nepér
|
Prostě jsem to propiloval a dírku na šroubek se závitem jsem udělal o kus výš. Je pravda, že ubráním poměrně velkého množství materiálu je jednodušší ten předmět ohnout, ale zatím se mi to nestalo. Pro jistotu jsem to přilepil.
Jo a trochu tam pak hůř pasujou ty konektory, kvůli nim je to třeba trochu upilovat i dole.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
29.9.08, 14:07 |
|
|
kingbacker
|
gokralik píše: A co takhle si posunout sedačku dozadu? Nebo můžeš vzít řídící tyč z Felicie a dát si tam rovou i lucasy a volant.
sedačka vzadua při sešláplý spojce budu jak na skřipci a kdybych tam chtěl dát lucasy z felicie, tak to akorat pojebu a nikdy bych uz neblikal, dokud by to neměl opravář
|
29.9.08, 22:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|