Autor |
Zpráva |
Matthes
Hliník navždy.
|
Majlanky píše: Jestli jsou prorezly tak sou na tom velice spatne. Tam je spousty materialu a jestli uz se koroze prozrala skrz tak to stoji za kulovy. Hod foto...
Dorazy odchazi, to se udela rutilkou jezirko a je novej doraz
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
22.9.08, 12:24 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Matthes píše: Majlanky píše: Jestli jsou prorezly tak sou na tom velice spatne. Tam je spousty materialu a jestli uz se koroze prozrala skrz tak to stoji za kulovy. Hod foto... Dorazy odchazi, to se udela rutilkou jezirko a je novej doraz
Ano tak sem to provedl aj jááááá
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
22.9.08, 12:52 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Ok no. Kdyz to rikate vy musi to byt pravda
_________________ Rapid r.v. 1989 s legalnim 781.136
|
22.9.08, 16:29 |
|
|
Tunningkiller
|
No mrknu na to a dirky povarim kdyz se novy nedaj sehnat, ty zelezny desticky si nejak udelam to neni zas takovej problem ale chtelo by to ty stefty a tu plastovou kosticku a jeste bych chtel ty pruchozi valecky,,,chci celou kastli povystuzovat tak sem zacal zadkem rozjel sem se silene auto je po cely dilne a aj na pude:)...Jinak sem se chtel voptat na poloosy mate nekdo skusenosti s kroucenim nebo praskanim?Mam trochu neseriovej motor tak sem se chtel voptat jak moc se jim da nakladat Jezdim snim neco prez rok a problem zatim nebyl,,stejne pro mne bylo docela sileny zjisteni kdyz sem z ramen oklepal gumoasfalt a zjistil ze sou totalne na pikacu,,,sem si rikal ze vykašlat se mne pri vyzsich rychlostech tak nevim,,,tu napravu sem delal napopud toho ze sem letel z kamosem do kopca a byl na silnici desnej vymol takovy vlnobyti nase cesky silnice proste nemaj chybu,,,no jak to slo z jedne vlny do druhe a jelikoz mi vzadu sedel 100kilovej strejcek chyt sem vanou o silnic a nejakym zvlastnim zpusobem ohl tlumic a rameno se skroutilo:) byla to rana jak prase vylez sem ven nasranej jak nikdy,,nic co by potesilo no:)Jinak sem chtel podekovat za vsechny rady ale stejne se toho bojim hlavne toho linolea porad netusim jak to budu delat,,zatim mam jinou praci tak to zatim nejak moc neprozivam az vytahnu ty srouby vyztuzim kastli a nejaky podrobnosti co mam v hlave tak pujdu na todle,,fota dodam casem nejaky mam ale to je i s motorem a pak s dirou bez motoru je na tom videt prdlajs nic co byste nevideli:)
_________________ Rapid 1987 V8 4,2
|
22.9.08, 17:54 |
|
|
Tunningkiller
|
Chlapaci tak sikma ramena sem sehnal nova vyvaril sem je ,,a ceka mne vyvareni tech konzoli a skompletovani ale porad sem nepochopil to s tim linoleem ,,mam k dispozici orig gumy mezi ty ramena,,nebude to lepsi ,,myslim ze nic nezanedbavam a snazim se to delat fakt poradne co bude lepsi cesta ke stesti?
|
29.9.08, 18:54 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Gumy sou nahovno.
|
29.9.08, 18:55 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Matthes píše: Gumy sou nahovno.
JJ, guma se pomerne brzo vytaha. Akorat si pak zbytecne budes k*rvit silentbloky v ramenech a gumy.
Mne to vydrzelo asi rok a bylo po.... nemluve o tom ze s dnesnim materialem se ti to vytaha temer okamzite.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
29.9.08, 19:00 |
|
|
Tunningkiller
|
No tak ok zezenu lino ,,kolik toho budu potrebovat asi koupim novy nebo co,,a podle ceho se to podklada absolutne netusim jak moc to vypodlozit,,a chtel bych se optat jestli ma nekdo skusenosti s unibal zelvickou?Mam silentbloky ze speedra nic lepsiho mi do oka nepadlo:)
|
29.9.08, 19:08 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Unibal nahovno.
|
29.9.08, 19:13 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Tunningkiller píše: No tak ok zezenu lino ,,kolik toho budu potrebovat asi koupim novy nebo co,,a podle ceho se to podklada absolutne netusim jak moc to vypodlozit,,a chtel bych se optat jestli ma nekdo skusenosti s unibal zelvickou?Mam silentbloky ze speedra nic lepsiho mi do oka nepadlo:)
Lina potrebujes docela malo, staci z nej udelat ty 4 deravy obdelnicky co jsou ve vykresech. Chce to nejaky qalitni, zadnej supermekkej srac od vietnamce.
Kdyz se ti to povede, nebudes uz zadny silentbloky shanet, drzi to stopu velmi slusne i se seriovejma.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
29.9.08, 19:13 |
|
|
Tunningkiller
|
Matthes píše: Unibal nahovno.
Covece mne by zajimalo co u tebe neni na ho**o..
|
29.9.08, 19:24 |
|
|
Tunningkiller
|
sem zjistil ze nejaky doma mame ,,minulej rok sme si nechavali pokladat novy lino tak snad bude ok,,a ten planek jak to ma vypadat a jaka vrstva najdu kde nebo nejaka rada jak to ma bejt udelany a zbihavost se serizuje nejak tou rozperovaci kostickou,,nikdy sem to nedelal tak jestli nekdo poradi:)
|
29.9.08, 19:27 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Tunningkiller píše: Matthes píše: Unibal nahovno. Covece mne by zajimalo co u tebe neni na ho**o..
včely ty sou na med a ten je taky nahovno
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
29.9.08, 19:27 |
|
|
Tunningkiller
|
Sadra17 píše: Tunningkiller píše: Matthes píše: Unibal nahovno. Covece mne by zajimalo co u tebe neni na ho**o.. včely ty sou na med a ten je taky nahovno
No nevim jestli se ze vcel dela med ale vim ze vcely serou med,,,prej teda nekdo to povidal ale kdo to nevim asi nejaky chvysty ze skoly:)
|
29.9.08, 19:30 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Tunningkiller píše: Matthes píše: Unibal nahovno. Covece mne by zajimalo co u tebe neni na ho**o..
Na unibal abys vystuzil dalsi ranec veci v karoserii... to nema vyznam pro bezny jezdeni. Gumy, obzvlast ty novy polsky sou moc vysoky a mekky. Ja tohle co ty resil o prazdninach, tak neztracej cas jako ja tehda a dej tam lino a ten silent ze speedpra s vysokohorskou prirazkou
|
29.9.08, 19:31 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|