Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 12:39

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 81 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 FUCK BMM>zpět ke karbci 
Autor Zpráva

Příspěvek 
z Liazky mam respekt ,,do tezsiho jak 3,5tuny bych nevlez fuj:)

1.10.08, 20:37
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Tunningkiller píše:
Ondras83 píše:
cuká to...svíčky nový, kabeli, víčko, palec nový, membrány měněný, snímač otáček vyměněnej...je fakt, že jak to auto nechytá teplý, tak to ten...jak to furt psát...no prostě náš partner :lol: ladil a nastavil tam bohatší směs a od tý doby je to auto tak nějak za 4ma tis mrtvý, nechytá to stejně a chlastá jak malej tank...teď jedu, cuká to v celym rozmezí otáček...svíčky 0,5mm...co s tim?

Nech to vocuchat a seridit odbornikem ,,taky sem to skousel serizovat ale stoji to za hov*** chce to profika kdo do toho dela nejakej ten patek

nj, to už tak bylo ale ale změna spíš k horšímu...fotřik si naladil favorita a ten chodí jak hodiny a na tomhle jsou 2 šroubky, já už sem se v tom hrabal, ale neim kam utahovat, kam povolovat...poladil sem to tak, že to už jezdilo, ale stejně to hrozně žere...

začalo to cukat až po výměně svíček...vyměnil sem je a začalo to dělat asi tak 600km po výměně....jo ještě, když jedu, chci odbočit, brzdim tak to chcípne a nejde to na benzín nastartovat, na lpg to po chvilce chytne, dneska sem takhle zůstal vyset na hlavní a musel sem to odtláčet (ještě že mám furt na sobě tu kombinézu, tak to vypadá, že s tim něco dělám a je to normální :D ), přepnul sem na plyn, jel sem a na další křižovatce to samý, po chvilce to zas chytlo, zabrzdil sem a zas to chcíplo...špatnej posilovač ??...ukazoval sem to kámošoj, jednou to udělal a pak už zase ne...tak já fakt nevim...nějak se mi to zase začíná rozesírat pod rukama....nejdřiv ručka, pak převodovka a teď motor (to vše v posledním tejdnu) :roll:

1.10.08, 20:38
Profil ICQ
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
Tunningkiller píše:
z Liazky mam respekt ,,do tezsiho jak 3,5tuny bych nevlez fuj:)

nj tak když mi nabízí papíry zadáčo tak proč to nezkusit :lol:

1.10.08, 20:43
Profil ICQ

Příspěvek 
svíčky máš brisky ?

1.10.08, 20:44
Profil ICQ

Příspěvek 
Sadra17 píše:
svíčky máš brisky ?

bošky, na brisky to cuká...

1.10.08, 20:45
Profil ICQ

Příspěvek 
Ondras83 píše:
Sadra17 píše:
svíčky máš brisky ?

nemas doufam 4 elektrody,,chtel sem takhle taky udelat dobre feline a misto toho po zahrati a chcipnuti to neslo nastartovat ,,dal sem tam zpet klasiku jednobody a jezdi to jak slak:) vydedukoval sem ze to ma slabe zapalovani:)male prurazne napeti:)

Naposledy upravil Tunningkiller dne 1.10.08, 20:52, celkově upraveno 1

1.10.08, 20:48
Profil ICQ

Příspěvek 
Ondras83 píše:
Sadra17 píše:
svíčky máš brisky ?

dej ngk :wink:

1.10.08, 20:49
Profil ICQ

Příspěvek 
Sadra17 píše:
Ondras83 píše:
Sadra17 píše:
svíčky máš brisky ?

dej ngk :wink:

na ngk se mi nikdo nevyjádřil, jak je to s nima na plyn....ne, 4 bodový nemám, nejsem super hyper tuzer...sou tam 7dmičky plusky se stříbrnou elektrodou...jsou na LPG

1.10.08, 20:52
Profil ICQ

Příspěvek 
ngm doporučuje mistr mechanik miloš :wink: a většina automobilek je dává už ve výrobě takže špatný nebudou

1.10.08, 20:54
Profil ICQ

Příspěvek 
Sadra17 píše:
ngm doporučuje mistr mechanik miloš :wink: a většina automobilek je dává už ve výrobě takže špatný nebudou

já vim, s milošem sem se bavil, ale neřek mi přesně, že jsou určený na LPG, tyhle bošky jsou a doteď snima nebyl problém, a to, že to začalo 600km po výměně odhaduju na něco jinýho, než ty svíčky

1.10.08, 21:17
Profil ICQ

Příspěvek 
Já nevím, nejsem profík, ale jednou něco podobného dělalo fáčko chlápkovi kde jsem kdysy dělal. Jednou to jelo nádherně bez cukání, někdy mu to cukalo. Jindy mu to zase nešlo vůbec nastartovat. Měl špatnou tu cívku, která je v rozdělovači. Měl sice fáčko s karburátorem, ale já mám s BMM a rozdělovač tam je stejný, ne? Ty máš motor taky BMM, takže bych zkusil vyměnit tu cívku. Někdy to může dělat už unavený zapalovací modul, který je místo indukční cívky.

2.10.08, 09:01

Příspěvek 
varok píše:
Já nevím, nejsem profík, ale jednou něco podobného dělalo fáčko chlápkovi kde jsem kdysy dělal. Jednou to jelo nádherně bez cukání, někdy mu to cukalo. Jindy mu to zase nešlo vůbec nastartovat. Měl špatnou tu cívku, která je v rozdělovači. Měl sice fáčko s karburátorem, ale já mám s BMM a rozdělovač tam je stejný, ne? Ty máš motor taky BMM, takže bych zkusil vyměnit tu cívku. Někdy to může dělat už unavený zapalovací modul, který je místo indukční cívky.

BMM má jen palec na hřídeli... to proto že jak spínání tak regulace předstihu probíhá elektronicky a jde jen o mechanické rozdělení VN k válcům. BMM nemá tranzistorové zapalování jako u Fav kde probíhá spínání přes induktivní snímač v rozdělovači (cívka) ale spínání probíhá přes řídící jednotku respektive přes snímač otáček na převodovce.

2.10.08, 09:16

Příspěvek 
už to zase jezdí jak píchlá svině...dneska sme to s fotřikem seštelovali a už není rozdíl mezi lpg a benzínem...takže problém vyřešen, ještě změřit spotřebu a pak se uvidí...jinak sem vyměnil svíčky, trochu pošteloval ty bazmeky tam, pak přišel fotřik, naladil to podle ucha a jeto :D...holt, některý zkušenosti mi ještě chyběj a chybět budou....

2.10.08, 20:04
Profil ICQ

Příspěvek 
NEEX: se omlouvám, jsem se díval na své fáčko a BMM už tu cívečku v rozdělovači nemají. Tak to mají jen favority s karburátorem. Ale možná to ocení nekdo, kdo má karburátor a má takové problémy. Ještě jednou se omlouvám

6.10.08, 09:50

Příspěvek 
varok: V pořádku to se stane... nikdo není neomylný :wink:

6.10.08, 10:37
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 81 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další