Autor |
Zpráva |
Mykci
|
imobilizér
Dobrý večer, vlastnim felicii a chtěl bych se zeptati jak by se dal zrušit imobilizér, který mě jen otravuje.
...známej v práci mi říkal, že by se do feldy dala dodatečně domontovat klimatizace ale to je nějaká hloupost, ne?
Děkuji za radu.
Mykci
|
27.9.08, 20:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
kwiko
|
Re: imobilizér
Mykci píše: Dobrý večer, vlastnim felicii a chtěl bych se zeptati jak by se dal zrušit imobilizér, který mě jen otravuje. ...známej v práci mi říkal, že by se do feldy dala dodatečně domontovat klimatizace ale to je nějaká hloupost, ne? Děkuji za radu. Mykci
Vsteko sa daaa ked je vola, peniaze a cas. Pozri co ma v sekcii garaz Michalkatka v Bagete . Je to tam aj s popisom Pripadne zvysok info najdes ked pouzijes hladanie vpravo hore...
Len sa to tazko zhana pouzite, a nova uz pomaly presahuje hodnotu auta
Dopln rok vyroby a popis ten imobilizer. Meta?
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
27.9.08, 20:22 |
|
|
Mykci
|
Re: imobilizér
kwiko píše: Mykci píše: Dobrý večer, vlastnim felicii a chtěl bych se zeptati jak by se dal zrušit imobilizér, který mě jen otravuje. ...známej v práci mi říkal, že by se do feldy dala dodatečně domontovat klimatizace ale to je nějaká hloupost, ne? Děkuji za radu. Mykci Vsteko sa daaa ked je vola, peniaze a cas. Pozri co ma v sekcii garaz Michalkatka v Bagete . Je to tam aj s popisom Pripadne zvysok info najdes ked pouzijes hladanie vpravo hore... Len sa to tazko zhana pouzite, a nova uz pomaly presahuje hodnotu auta Dopln rok vyroby a popis ten imobilizer. Meta?
Rok výroby 1996/ ...a jak popsat imobilizer, hmm je to ten první "s přívěskem na klíčích", nejdřív ho musíš strčit do zdířky a pak mužeš teprve nastartovat.
|
27.9.08, 21:20 |
|
|
Jiri
|
klima tam pujde nektere felicie byli s klimou a ten imo bude neco blokovat chce to jit po dratech a podivat se co.....
|
28.9.08, 11:23 |
|
|
Drak
|
Ten imobilizér by měl být META System, krabičku většinou montovali nad baterku do motoru. Imobilizační okruh je tam poměrně jednoduše řešenej, stačí, aby sis zjistil, který dva dráty se po zastrčení klíčenky spojí, propoj je natvrdo a můžeš to zrušit. Barvu ti neřeknu, protože pro stížení krádeží se barvy a umístění pinů lišily.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
28.9.08, 14:20 |
|
|
kwiko
|
Drak píše: Ten imobilizér by měl být META System, krabičku většinou montovali nad baterku do motoru. Imobilizační okruh je tam poměrně jednoduše řešenej, stačí, aby sis zjistil, který dva dráty se po zastrčení klíčenky spojí, propoj je natvrdo a můžeš to zrušit. Barvu ti neřeknu, protože pro stížení krádeží se barvy a umístění pinů lišily.
Ja som mal Metu. Krabicka bola za odkladacou schrankou. Mal som to uz odpojene. Ale mam dojem ze v karte je mikrocip.
Vsimol som si kabliky odpajajuce vodice veduce zo spinacej skrinky a pravdepodobne to odpaja este cerpadlo.
Takze schema zapojenia, multimeter, dobre svetlo, vankus a ist po drotikoch.
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
28.9.08, 15:02 |
|
|
Drak
|
V kartě je mikročip, kterej ve spolupráci s krabičkou přitáhne relé, který spojí imobilizační okruh, takže stačí opravdu jenom najít, který dva, popř víc párů drátů se spojí, propojit je natvrdo a krabičku zahodit.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
28.9.08, 16:41 |
|
|
Mykci
|
Drak píše: V kartě je mikročip, kterej ve spolupráci s krabičkou přitáhne relé, který spojí imobilizační okruh, takže stačí opravdu jenom najít, který dva, popř víc párů drátů se spojí, propojit je natvrdo a krabičku zahodit.
Když vysunu imobilizer tak od něho vedou dva drátky tak ty stačí propojit? A nebo musím hledat.
|
28.9.08, 17:29 |
|
|
gokralik
|
Já když poodpojoval všechy dráty z Ima, tak se mi naskytl pohled na spínací škříňku bez jakéhokoliv drátu a vedle byl svazek který tam normálně patří. Takže jsem jenom pozapojoval drátky podle čísel a hle, všecho šlo bez problému.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
28.9.08, 17:33 |
|
|
Jiri
|
Mykci píše: Drak píše: V kartě je mikročip, kterej ve spolupráci s krabičkou přitáhne relé, který spojí imobilizační okruh, takže stačí opravdu jenom najít, který dva, popř víc párů drátů se spojí, propojit je natvrdo a krabičku zahodit. Když vysunu imobilizer tak od něho vedou dva drátky tak ty stačí propojit? A nebo musím hledat.
to asi ne..musis ee podivat kam to vede...a kde je to pripojeno na puvodni elektriku auta tam to bude nekde prestrizene a zapojene pres to imo..a bude to nekde mit jednotku to co mas v palubce je jen cip a ctecka..nekde musi byt jednotka..v ni rele a to to odpojuje
|
28.9.08, 18:34 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
nejlépe je drátek po drátku likvidovat a uvádět do původního stavu, jakékoliv přerušení vedení procínovat nějaké narychlo řešení to tě vytrestá přesně v době kdy to neudeš čekat miloš
|
28.9.08, 19:08 |
|
|
Mykci
|
Ju,ju díky za rady.dnes to zkusím odpojit tak pak dám vědět jak jsem dopadl. Budu vyndavat celou palubní desku a chtěl jsem se ještě zeptat zda-li by ta moje felicii nešla trochu odhlučit, na muj vkus to trochu řve, hlavně tedy na dálnici to pak rádio hraje na maximum
Ještě jednou díky.
Michal.
|
4.10.08, 08:28 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Mykci píše: Ju,ju díky za rady.dnes to zkusím odpojit tak pak dám vědět jak jsem dopadl. Budu vyndavat celou palubní desku a chtěl jsem se ještě zeptat zda-li by ta moje felicii nešla trochu odhlučit, na muj vkus to trochu řve, hlavně tedy na dálnici to pak rádio hraje na maximum Ještě jednou díky. Michal.
jo pokud chceš zlikvidovat imo co je tam původně v klíčku od výroby tak to jsem nikdy neviděl, viděl jsem jen že tam byla řj.z fáčka a ta imobilizer neměla, propojit dva drátky no uvidíš sám jak se ti to povede napiš miloš
|
4.10.08, 09:04 |
|
|
Mykci
|
Mno tak jsem rozebral palubní desku, vše jsem našel tam kde to má býti ale z té krabičky vede devět plus dva na klíčenku drátů a já nevím jak přesně bych je měl zkoušet abych to odstavil.
Michal.
|
4.10.08, 14:11 |
|
|
Mykci
|
Mykci píše: Mno tak jsem rozebral palubní desku, vše jsem našel tam kde to má býti ale z té krabičky vede devět plus dva na klíčenku drátů a já nevím jak přesně bych je měl zkoušet abych to odstavil. ju aje to META, to je asi jediné co jsem z toho vyčetl Michal.
|
4.10.08, 14:12 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|