|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
LadesFCB
|
Problém s topením...
Zdravim, mám formana a mám problém s topením. Jak je ovládání topení tak jsou tam 3 páčky. Jsou to regulátor teploty, přívod vzduchu do prostoru nohou a přívod vzduchu k čelnímu sklu. Mám problém s regulátorem teploty, sekl se tak ve čtvrtce studenýho, tzn. že to topení úplně nevypnu a furt to topí. Nevíte jak to udělat abych s tou páčkou mohl hejbat po celé délce? Díki Laďa
|
3.10.08, 16:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
gokralik
|
Re: Problém s topením...
LadesFCB píše: Zdravim, mám formana a mám problém s topením. Jak je ovládání topení tak jsou tam 3 páčky. Jsou to regulátor teploty, přívod vzduchu do prostoru nohou a přívod vzduchu k čelnímu sklu. Mám problém s regulátorem teploty, sekl se tak ve čtvrtce studenýho, tzn. že to topení úplně nevypnu a furt to topí. Nevíte jak to udělat abych s tou páčkou mohl hejbat po celé délce? Díki Laďa
Odmontuj celou kapličku přístrojů (dva šroubky viditelné u přístrojovky) a uvidíš jak tam ta táhla fungují. Budeš muset hledat místo, kde se to seklo.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
3.10.08, 16:30 |
|
|
michalkatka
|
problém je ten že tá páčka ovláda až tri prvky, jednak ventil na radiátore a dve klapky nad a pod radiátorom....
ale najskôr to bude niečo na tom ovládači...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
3.10.08, 17:22 |
|
|
ventYl
|
LadesFCB píše: Zdravim, mám formana a mám problém s topením. Jak je ovládání topení tak jsou tam 3 páčky. Jsou to regulátor teploty, přívod vzduchu do prostoru nohou a přívod vzduchu k čelnímu sklu. Mám problém s regulátorem teploty, sekl se tak ve čtvrtce studenýho, tzn. že to topení úplně nevypnu a furt to topí. Nevíte jak to udělat abych s tou páčkou mohl hejbat po celé délce? Díki Laďa
mas skrivene tiahlo v konzole pacok, treba to odkrytovat, tiahlo narovnat a bude vsetko chodit normalne dalej
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
3.10.08, 18:47 |
|
|
LadesFCB
|
Díki moc za rady, hned zítra to zkusím a napíšu. a znova díki
|
3.10.08, 19:12 |
|
|
LadesFCB
|
gokralik mi radil at odsroubuju celou kapličku přístrojů, jakou kapličku myslíš? ty páčky a ventilátor jsem nikde kolem toho nenašel šroubky
|
4.10.08, 05:42 |
|
|
michalkatka
|
vyšroubuj ten panel s tlačítkami a ofukmi, potom to je zvrchu čiastočne prístupné...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
4.10.08, 10:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|