Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 21:17

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 Dotaz opel 
Autor Zpráva

Příspěvek 
kwiko píše:
Drak píše:
Jak praví lidové moudro: Existujou dobrý auta, existujou špatný auta, ale nakonec se z každýho stane Opel...

alebo:

Q:Viete preco sa majtelia Oplov nezdravia?

A:Pretoze sa rano uz videli v servise 8)
:lol: :lol: :lol: :lol: jj to je taky super.Je vidět,že to není náhoda,že je to takový auto :lol: :lol: :lol: :lol:

4.10.08, 18:57
Pspvek Reklama

Hliník navždy.

Příspěvek 
party_boy píše:
patrik-hp píše:
Tak promiň Opeláku... :wink:

Debile :roll:

Jediny debil jsi zde ty. Ikdyz nevim proc mu tak rikas, ale proste se to tady nedela.

EDIT: Aha, uz to vidim, on nadava na pOPELnice tak je debil? Haha

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

4.10.08, 18:57
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Mistr mechanik

Příspěvek 
já ulovil právě opel praga V3S jeřáb 8t, příští týden jedu na STK

svezeníčko nic moc ale neusneš v tom to nehrozí :D ,
spotřeba šílená :shock: ,
dynamika příšerná :shock:
trvanlivost karorerie nekonečná :roll: ,
kouřivost velká :sick:
využitelnost neomezená :D ,
bezpečnost jak pro koho 8) :evil: ,
servis v kovošrotě :evil:
vzhled odpudivý :shock:
prohánět se to dá max 60 km-h sado maso :P
:D miloš

Naposledy upravil slovacek.milos dne 4.10.08, 19:37, celkově upraveno 4

4.10.08, 19:01

Příspěvek 
Matthes píše:
party_boy píše:
patrik-hp píše:

Jediny debil jsi zde ty. Ikdyz nevim proc mu tak rikas, ale proste se to tady nedela.

EDIT: Aha, uz to vidim, on nadava na pOPELnice tak je debil? Haha

Proč mi řiká opelák? Jak už jsem řekl, já nehájim opely! Ale taky je nehážu do jednoho pytle. Já už jsem prostě takovej, když se mi něco nelíbí tak dám o sobě vědět. Jo přehnal jsem to, ale naštvalo mě to. Co člověk, to názor a s tim musíš počítat jelikož se nacházíme na fóru. Jestli chceš, tak mě zabanánuj a je klid.

4.10.08, 19:06
Hliník navždy.

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
já ulovil právě praga V3S jeřáb 8t, příští týden jedu na STK

No deda mel V3S hovnocuc, nahodou to je dobrej stroj, ale chtelo by to servo na rizeni :?

4.10.08, 19:09
Hliník navždy.

Příspěvek 
party_boy píše:
Proč mi řiká opelák? Jak už jsem řekl, já nehájim opely! Ale taky je nehážu do jednoho pytle. Já už jsem prostě takovej, když se mi něco nelíbí tak dám o sobě vědět. Jo přehnal jsem to, ale naštvalo mě to. Co člověk, to názor a s tim musíš počítat jelikož se nacházíme na fóru. Jestli chceš, tak mě zabanánuj a je klid.

Ale tak snad se to da resit klidne ne?

4.10.08, 19:10

Příspěvek 
ferrari píše:
Takže nejaké zhrnutie?
Dynamika cca rovnaká
Spotreba predpokladám tiež
Servis+ceny ND - ? Niekto tu písal, že Corsa má lacnejšie,no neviem, nepoznám
Trvanlivosť karosérie - Corsa vyhráva
Využiteľnosť (veľkosť interiéru) - myslím, že vcelku porovnateľné, no Corsa má menší kufor
Bezpečnosť - ??? ťažko hodnotiť

Ja osobne som toho názoru, žeby som radšej kúpil evidentne zachovalú Corsu a ko pochybnú Feldu...a takisto naopak - radšej by sok kúpil evidentne zachovalú Feldu ako pochybnú Corsu...ale najradšej by som kúpil zachovalú feldu 1,3 50kW combi, jemne potunil motor a dal LPG...

Dynamika a spotreba zalezi od motorizacie
8)
Ceny ND su porovnatelne pre feldu 1,6 a 1,9. Oprava praskunuteho tesnenia pod hlavou pri 120tis. (zrovnanie, tesnenie, rovody komplet aj s vodnym cerpadlom 8) , tenenia hlavy, rozvodou, vyfuku,... bolo 11tis v materialy.
trvanlivostou je to tak, ze felicia jednoduchost sama. Narozdiel od Opla Teraz som riesil nefunkcnu radiacu paku. Radiaca tyc je preklbovana asi 5x. Jeden klb vyskocil. :? Ked pomyslim na listove pruziny vzadu pri pikupe(combo) az do roku 99 :wink:

velkostou je corsa na urovni mensieho pola, fabie.

Bezpecnostne su podobne. Su za zenitom :|

Naposledy upravil kwiko dne 4.10.08, 19:16, celkově upraveno 1

4.10.08, 19:12

Příspěvek 
party_boy píše:
patrik-hp píše:

Tak debile??? :D :lol:
Tak hele KŠILTOVKO :evil: ,já to bral tak jak to zní a nebyla v tom žádná ironie.Prostá omluva člověku,kterej má k Oplům nějakej vztah...Ale je vidět že seš asi jinej druh,když takhle reaguješ :wink: Tak si odpusť prosimtě tyhle sprosťárny.Tady se převážně komunikuje o automobilech hlavně značky Škoda a každý má svůj názor.To neznamená že když nemáš argument že můžeš psát sprostě.Myslím že tu nikdo není zvědavej na tvoje výplody fantazie a nálad...Tady by sis jí měl srovnat a naslouchat popřípadě poradit ostatním,kteří to buď budou brát vážně nebo se tomu jen zasmějí a půjdou svým vlastním myšlením a argumentem, tak jako to dělá spousta lidí včetně mě :? ..Vždyť mě neznáš,tak nač ty silný slova? :roll: ...Buď budeš táhnout za stejnej provaz nebo jdi táhnout svůj jinam.....Vše co tu totiž napíšeš to tu zůstane.Tvoje vizitka. :wink: ..Buď tedy v pohodě a stuj na nohách...Nelítej...O.K.?

4.10.08, 19:13

Příspěvek 
Kšiltovka? Hopery sem prosimtě netahej. Jaký výplody fantazie a nálad? Ty mě taky neznáš a označuješ mě za opeláka.

4.10.08, 20:20

Příspěvek 
kwiko píše:
ferrari píše:
Takže nejaké zhrnutie?
Dynamika cca rovnaká
Spotreba predpokladám tiež
Servis+ceny ND - ? Niekto tu písal, že Corsa má lacnejšie,no neviem, nepoznám
Trvanlivosť karosérie - Corsa vyhráva
Využiteľnosť (veľkosť interiéru) - myslím, že vcelku porovnateľné, no Corsa má menší kufor
Bezpečnosť - ??? ťažko hodnotiť

Ja osobne som toho názoru, žeby som radšej kúpil evidentne zachovalú Corsu a ko pochybnú Feldu...a takisto naopak - radšej by sok kúpil evidentne zachovalú Feldu ako pochybnú Corsu...ale najradšej by som kúpil zachovalú feldu 1,3 50kW combi, jemne potunil motor a dal LPG...

Dynamika a spotreba zalezi od motorizacie
8)
Ceny ND su porovnatelne pre feldu 1,6 a 1,9. Oprava praskunuteho tesnenia pod hlavou pri 120tis. (zrovnanie, tesnenie, rovody komplet aj s vodnym cerpadlom 8) , tenenia hlavy, rozvodou, vyfuku,... bolo 11tis v materialy.
trvanlivostou je to tak, ze felicia jednoduchost sama. Narozdiel od Opla Teraz som riesil nefunkcnu radiacu paku. Radiaca tyc je preklbovana asi 5x. Jeden klb vyskocil. :? Ked pomyslim na listove pruziny vzadu pri pikupe(combo) az do roku 99 :wink:

velkostou je corsa na urovni mensieho pola, fabie.

Bezpecnostne su podobne. Su za zenitom :|

No, tu sa ale porovnávala COrsa 1,4 s Feldou1,3, takže dynamika by mala byť cca rovnaká
Trvanlivosť karosérie Feldy je veľmi biedna, možno lepšie na tom boli tak posledné ročníky...ale keď si vezmeš r.v.96;tak Felda už bude asi "trošku" hrdzavá...
A čo sa týka vnútorného priestoru - Corsa B (5 dverová) sa nedá porovnávať s Fábiou, keď si pohodlne sadnem vo Fábii za volantom, za mňa si už nikto nesadne (mám 197 cm), ale keď si sadnem v Corse pohodlne, tak sa za mňa vmestí primerná postava (okolo 180 cm)...to je moje merítko, ale to si každý ľahko odskúša..iste,Felda má väčší kufor a tiež má o niečo viac miesta na šírku...
No a tie diely - hne´d sa mi to nezdalo, že tu niekto tvrdil, že Corsa má lacnejšie ND a opravy...neviem, ja som na tej mnou spomínanej a jazdenej Corse r.v.96 1,2 menil akurát olej + filter a vzduch. fliter a to stálo presne toľko, čo na Feldu...

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

4.10.08, 22:23

Příspěvek 
Ježiši přátelé, tímto mým nevinným dotazem jsem zde vyvolal téměř bitku... To jsem nechtěl:-)

4. Piaggio Liberty 125

6.10.08, 14:23
Mistr mechanik

Příspěvek 
jvalasekcz píše:
Ježiši přátelé, tímto mým nevinným dotazem jsem zde vyvolal téměř bitku... To jsem nechtěl:-)

u nás na moravě je to normální sem tam si rozhodíme sandál :D v pátek zabíjíme prase to budeme i ozbrojeni nožem i sekerou :roll: miloš

6.10.08, 14:43
rejpal

Příspěvek 
To zas bude krve jak z bravka... :roll:

6.10.08, 14:54

Příspěvek 
K OPELům asi takto:
Mé dosavadní zkušenosti jsou pouze se dvěma exempláři OPEL ASTRA (to, čemu se dnes říká Astra classic) a jejich majitelé si na ně rozhodně nestěžují...
...obě auta jsou z roku 2001 a nyní mají najeto kolem 200 000Km.
První z nich je bývalé firemní - jediné z pěti ve firmě, u kterého se nepotkal motor... :) Kromě výměny plechů po nehodě a prorezlého výfuku zatím bez problému.
Druhé má kamarád po otci, pravidelně jezdí na garančky a zatím bez jediného problému. Výfuk taktéž vyměněn v rámci garančky...
Takže dle mne je to auto nepříliš luxusní (ale co byste chtěli za 200 - 300 tisíc), auto dost spolehlivé, pokud se mu věnuje patřičná péče dle pokynů výrobce.
Oproti škodovce má pravděpodobně další plus, a to kvalitní autorizovaný servis (o autorizovaných servisech škodovky si myslím své... :roll: ) A největší plus je, myslím, cena :) Škodovky jsou předražené :(

Ale tohle vše, co jsem napsal se týká pouze modelu Astra a Astra Classic.
S jinými OPELy nemám zkušenost, ale většina lidí na ně nadává, nicméně asi to povětšinou jsou lidé, co OPEL nikdy neměli...
...že Matthesi? ;)

130LPG 130L 86 - denní vůz
1000MB MB 69, 1.8.68
Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... ;)
Škoda 742 Forever Team

6.10.08, 15:06
Profil ICQ
Hliník navždy.

Příspěvek 
Bukaj píše:
S jinými OPELy nemám zkušenost, ale většina lidí na ně nadává, nicméně asi to povětšinou jsou lidé, co OPEL nikdy neměli...
...že Matthesi? ;)

Ano mas pravdu, ale ono neni potreba to auto vlastnit, staci na nem neco nekomu delat. A pro Tvou informaci sme jednu popelnici meli, prvni astra 1,7TD. Super neznicitelnej stroj. Ovsem ten motor byl ukraden od jine automobilky. Jinak problemy nebyly pac to auto bylo novy.

6.10.08, 16:08
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další