|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
Tlakoměr benzínovýho čerpadla Felicia
Autor |
Zpráva |
Ondras83
|
Tlakoměr benzínovýho čerpadla Felicia
tohle je spíš otázka pro miloše a Draka...
chlapy, vim že máte ten tlakoměr doma udělanej a čím dál častěji řešíme problémy s čerpadlem bmm, mpi na feldách a favoritech...vždycky "naslepo" rozeberem čerpadlo, vyměníme ho a jede se to zkusit...je to ovšem docela drahá záležitost jen tak vyhazovat díly, který fungujou, jen my nevíme jestli ano nebo ne, takže otázka zní...mohli byste mi poslat fotky a hlavně popis výroby a používání tohohle tlakoměru na měření tlaku benzínovýho čerpadla??...
taky bych potřeboval vědět, až to nějak zkonstruuju (podle vašeho návodu), kam jakou hadici zapojit a tak...budík nějakej najdu...
taky bych potřeboval vědět hodnoty, jaký to čerpadlo má mit, když je dobrý...bmm myslim 0,8 až 1,2 bar, mpi to má možná stejný...tak díky moc a prosím pomozte...
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
3.10.08, 13:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Drak
|
Na tom nic není, prostě si udělej Tčko na přívodní hadici a na odbočku napoj tlakoměr v požadovaným rozsahu a je to. Měří se za běhu motoru na volnoběh a zvýšený točky, srovnává se to s tabulkama, který najdeš třeba v Autodatech. Některý auta udávají těch tlaků víc, měří se s odpojenýma čidlama, aby se vyloučila porucha těch čidel.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
3.10.08, 17:37 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
no já třeba navštívil hydraulika rohatec, koupil budík v kapalině za 400 na 10 atm, k tomu téčko se stromečky, nešetřil jsem a vyšlo to asi na 700 kč, bez toho si v háji , to neumí žádná řídící jednotka, tlak umí čerpadlo držet třeba hodinu 2.5 a přijedš před garáž a 1.2 motor nemá výkon, tlakoměr je prostě věc a zjistíš i po vypnutí jestli ti drží tlak, pokud nemáš informaci o tlaku paliva můžeš mít diagnostiku ma 70.000 a jsi v háji miloš
|
3.10.08, 18:06 |
|
|
Ondras83
|
miloši, můžeš mi to vyfotit prosím???....
draku, takže na hadici, co vede benzín do vstřikování dám tčko a z toho Tčka si vedu hadici n budík ??...to je všechno??
|
3.10.08, 18:53 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Ondras83 píše: miloši, můžeš mi to vyfotit prosím???....
draku, takže na hadici, co vede benzín do vstřikování dám tčko a z toho Tčka si vedu hadici n budík ??...to je všechno??
no už du teda fotit miloš
|
3.10.08, 18:57 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ondro nemáš email a jinam fotky poslat neumím napiš email adresu miloš
|
3.10.08, 19:07 |
|
|
Drak
|
Jo, to je všechno. Záleží akorát, co chceš měřit za auta, každý má jinej spoj hadic, jiný průměry, takže si musíš pořídit různý Tčka, nebo šroubení aby se ti to povedlo nasadit na tu konkrétní hadici.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
4.10.08, 08:14 |
|
|
Ondras83
|
kulhy83@seznam.cz
no tak převážně favo felda bmm a felda MPI..
|
5.10.08, 12:34 |
|
|
Ondras83
|
supr, takhle nějak sem si to představoval...ale tu stranu Tčka bez hadice zapojíš kam a konec hadice kam ???
já myslel, že prostě sundám hadici na benzín, dám tam kousek hadičky, tčko, hadici od čerpadla, na to tčko hadici do kabiny, tam budu mit budík a jedu..???
|
5.10.08, 16:58 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Ondras83 píše: supr, takhle nějak sem si to představoval...ale tu stranu Tčka bez hadice zapojíš kam a konec hadice kam ???
já myslel, že prostě sundám hadici na benzín, dám tam kousek hadičky, tčko, hadici od čerpadla, na to tčko hadici do kabiny, tam budu mit budík a jedu..???
a co ti v tom brání na jeden stromeček dáš tu hadici co vypojíš a na druhém ji vidíš a kam ji dáš ti dá rozum,
a když měříš jen čerpadlo tak tu druhou díru zacpeš třeba svíčkou to tam vidíš,
na japonce potřebuješ holendr, a různé a jiné fígle , třeba kus trubky dozadu nad nádrž pak ho dáš do serie a jezdíš a díváš se dozadu, nebo kámoš, já si třeba protáhnu přes hadičku tlakoměr a dám ho pod stěrač a jedu, taky údaje jak které čerpadlo co má dělat potřebuješ a tak miloš
|
5.10.08, 19:26 |
|
|
Ondras83
|
slovacek.milos píše: Ondras83 píše: supr, takhle nějak sem si to představoval...ale tu stranu Tčka bez hadice zapojíš kam a konec hadice kam ???
já myslel, že prostě sundám hadici na benzín, dám tam kousek hadičky, tčko, hadici od čerpadla, na to tčko hadici do kabiny, tam budu mit budík a jedu..??? a co ti v tom brání na jeden stromeček dáš tu hadici co vypojíš a na druhém ji vidíš a kam ji dáš ti dá rozum, a když měříš jen čerpadlo tak tu druhou díru zacpeš třeba svíčkou to tam vidíš, na japonce potřebuješ holendr, a různé a jiné fígle , třeba kus trubky dozadu nad nádrž pak ho dáš do serie a jezdíš a díváš se dozadu, nebo kámoš, já si třeba protáhnu přes hadičku tlakoměr a dám ho pod stěrač a jedu, taky údaje jak které čerpadlo co má dělat potřebuješ a tak miloš
no tak to zkusim na svym autě, o kterym vim, že je 100% dobrý, udělám si třeba tabulku nebo něco no a budu to pak porovnávat
|
5.10.08, 19:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|