Autor |
Zpráva |
alda
|
Roletky na zadní sklo-dotaz
Chtěl bych koupit nové roletky na zadní sklo protože ty staré se už rozpadly. Zatím byl vždycky v Brně slušný výběr roletek s různými obrazky, jenže teď zjišťuju, že mají jenom černé. Nevíte někdo o obchodě, kde by ještě měli roletky s obrázky? V létě jsou nutné, aby se mi neroztekly reprobedny.
_________________ Škoda 120L, vrbová zelená, r.v. 12/87
centrál+alarm na dálk. ovládání
|
8.10.08, 07:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Re: Roletky na zadní sklo-dotaz
alda píše: Chtěl bych koupit nové roletky na zadní sklo protože ty staré se už rozpadly. Zatím byl vždycky v Brně slušný výběr roletek s různými obrazky, jenže teď zjišťuju, že mají jenom černé. Nevíte někdo o obchodě, kde by ještě měli roletky s obrázky? V létě jsou nutné, aby se mi neroztekly reprobedny.
Jestli jsou nutne i ty obrazky....
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
8.10.08, 07:37 |
|
|
MATTESS
|
vyhoď repro bedýnky, použij "normální" repro dopředu (místo plastových chrastítek) a máš klid
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
8.10.08, 07:41 |
|
|
alda
|
MATTESS píše: vyhoď repro bedýnky, použij "normální" repro dopředu (místo plastových chrastítek) a máš klid
Repro mám vpředu i vzadu. A zase úplný chrastítka to nejsou - nedávno jsem kupoval nový basáky. Navíc jsem dával nový potah za zadní sklo.
|
8.10.08, 07:56 |
|
|
alda
|
Viky píše: alda píše: Chtěl bych koupit nové roletky na zadní sklo protože ty staré se už rozpadly. Zatím byl vždycky v Brně slušný výběr roletek s různými obrazky, jenže teď zjišťuju, že mají jenom černé. Nevíte někdo o obchodě, kde by ještě měli roletky s obrázky? V létě jsou nutné, aby se mi neroztekly reprobedny. Jestli jsou nutne i ty obrazky....
V autě jezdí i žena a ta má takové blbinky ráda. Nakonec mě se taky víc líbí ty obrázkový. Ty černý se musí zahřívat jako prase.
|
8.10.08, 07:59 |
|
|
party_boy
|
alda píše: MATTESS píše: vyhoď repro bedýnky, použij "normální" repro dopředu (místo plastových chrastítek) a máš klid Repro mám vpředu i vzadu. A zase úplný chrastítka to nejsou - nedávno jsem kupoval nový basáky. Navíc jsem dával nový potah za zadní sklo.
On měl asi na mysli repráky co patřej do auta, ne nějakou vykuchanou věžičku.
|
8.10.08, 10:58 |
|
|
fatal
rejpal
|
alda píše: Ty černý se musí zahřívat jako prase.
A ty s obrázky nejsou černé? Viděl jsem jen černé s šedými obrázky, takže stejně bylo asi 80% černé...
|
8.10.08, 11:17 |
|
|
MATTESS
|
party_boy: to bylo na koho? Když píše aby se neroztekly reprobedny, tak si představím plastový chrastítka MTC v plastu. Pár rozteklých jsem už viděl
|
8.10.08, 11:22 |
|
|
party_boy
|
Bylo to myšleno jako, že mu radíš dobře. Taky jsem viděl pár rozteklejch MTC. Ale lidi tam cpou nejen MTC, ale i různý plastový bedýnky od věžiček apod.
|
8.10.08, 11:34 |
|
|
MATTESS
|
jj, přesně tak
|
8.10.08, 11:43 |
|
|
alda
|
fatal píše: alda píše: Ty černý se musí zahřívat jako prase. A ty s obrázky nejsou černé? Viděl jsem jen černé s šedými obrázky, takže stejně bylo asi 80% černé...
Ne. Bílé s obrázkem. Černé jsou jenom ze zadu.
|
8.10.08, 13:05 |
|
|
alda
|
Souhlasím, že bedýnky MTC jsou chrastítka, ty bych si do auta nedal. Mám vzadu Videotony a v nich repro české výroby. Ty už hrají docela slušně.
|
8.10.08, 13:09 |
|
|
kwiko
|
alda píše: Souhlasím, že bedýnky MTC jsou chrastítka, ty bych si do auta nedal. Mám vzadu Videotony a v nich repro české výroby. Ty už hrají docela slušně.
To najlepsie co doma bolo
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
8.10.08, 13:29 |
|
|
michalkatka
|
kwiko píše: alda píše: Souhlasím, že bedýnky MTC jsou chrastítka, ty bych si do auta nedal. Mám vzadu Videotony a v nich repro české výroby. Ty už hrají docela slušně. To najlepsie co doma bolo
len nech sa vám sem nezamontuje aj tuner2 , ten vám to vysvetlí....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
8.10.08, 13:48 |
|
|
Ondras83
|
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
Naposledy upravil Ondras83 dne 8.10.08, 20:28, celkově upraveno 1
|
8.10.08, 17:38 |
|