Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.11.24, 19:59

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 rozkmitání karoserie 
Autor Zpráva
Příspěvek rozkmitání karoserie
Dobrý den. Potřeboval bych poradit s tímto problémem. Na Felicii kombi se mi při rychlosti cca90 km a při pětce celé auto dost rozvibruje až do rychlosti tak 100. Pak se to uklidní. Kmitání trvá pouze při akceleraci.Když sundám nohu z plynu auto se uklidní. Jsou nové tlumiče všechny 4,vyměněné venkovní klouby,vyvážená kola. Podezřívám vnitřní klouby, ale někde jsem se dozvěděl, že jejich opotřebení se projevuje rázy do volantu a to u mě není . Navíc jsou dost drahé na preventivní výměnu.Díky

5.2.06, 18:58
Pspvek Reklama

Moderátor

Příspěvek 
Hledej to v uložení motoru, tlumiče kol s tímto nemají nic společného.

6.2.06, 13:26
Příspěvek 
Děkuji, asi to tak bude. Koukal jsem na ty silentbloky a je vytahaný hlavně ten u vodní pumpy. Navíc auto bylo v servisu na spojce a z doslechu vím, že když se vyndává převodovka tak dostávají závěsy na frak. A začlo to dělat až po tý spojce. Jak bude lepší počasí hned to vyměním.

7.2.06, 18:24

Příspěvek 
na fiatu tipo mi presne tohle delalo tak pri 70 a pak pri 140 a pricinou bylo malo oleje v prevodovce diky protrhle manzete na poloose a pridiral se takovy trojhrany unasec na poloose.

21.2.06, 09:37
Profil ICQ
Příspěvek 
ano...brus ma pravdu...je to vnutorny klb poloosi...tym ze je poskodeny sa vyosil.preto pri akceleracii roztrase cele auto...vymen vnutorny klb a mas po probleme...

26.2.06, 14:20
Příspěvek 
nebyl to kloub. Bylo to zavěšení převodovky,konkrétně ten silentblok dole.

26.2.06, 18:33
Příspěvek 
Někdy to taky dělá to závaží na delší poloose, každej servisák je pro to odmontovat a zahodit:-)

28.2.06, 21:32
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 7 ]