|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
senior
|
chvenie volantu
Už tu bol príspevok o chvení volantu,ale vypadá to tak že v mojom prípade aj ked som vymenil za nové pneu(vpredu),predné za zadné,nič nepomáha.prejavuje sa to od cca 95km do 110km nad to ustane.Rychlejšie ako 125 som už pre istotu nešiel.Ak vyradím rýchlosť,alebo uberem plyn tak to prestane.Pri jednej kontrole v servise mi povedali že náprava je OK.Homokinetické klby zatial nepočuť ani v zákrutách.Čím mám začať? Favo 93,165 tis km.Vdaka.
|
4.5.08, 20:07 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Re: chvenie volantu
senior píše: Už tu bol príspevok o chvení volantu,ale vypadá to tak že v mojom prípade aj ked som vymenil za nové pneu(vpredu),predné za zadné,nič nepomáha.prejavuje sa to od cca 95km do 110km nad to ustane.Rychlejšie ako 125 som už pre istotu nešiel.Ak vyradím rýchlosť,alebo uberem plyn tak to prestane.Pri jednej kontrole v servise mi povedali že náprava je OK.Homokinetické klby zatial nepočuť ani v zákrutách.Čím mám začať? Favo 93,165 tis km.Vdaka.
to sú jasné homokyneťáky, ktorý ti nepoviem, musíš skúmať...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
4.5.08, 21:40 |
|
|
Sotek
|
senior píše: Už tu bol príspevok o chvení volantu,ale vypadá to tak že v mojom prípade aj ked som vymenil za nové pneu(vpredu),predné za zadné,nič nepomáha.prejavuje sa to od cca 95km do 110km nad to ustane.Rychlejšie ako 125 som už pre istotu nešiel.Ak vyradím rýchlosť,alebo uberem plyn tak to prestane.Pri jednej kontrole v servise mi povedali že náprava je OK.Homokinetické klby zatial nepočuť ani v zákrutách.Čím mám začať? Favo 93,165 tis km.Vdaka.
je to homokloub kdyby jsi slyšel bouchání a rány do volantu tak je to vnější, pokud se chvěje celé auto je to vnitřní ( většinou to bejvá pravý ) měl jsme to samé
|
7.5.08, 19:54 |
|
|
senior
|
chvenie volantu
Díky za odpovede.....a nemože to robiť aj vyvažovacie závažie na pravej strane?Zdlo sa mi nejaké volné,tak som ho demontoval. Senior
|
8.5.08, 08:38 |
|
|
Sotek
|
senior píše: Díky za odpovede.....a nemože to robiť aj vyvažovacie závažie na pravej strane?Zdlo sa mi nejaké volné,tak som ho demontoval. Senior
myslíš závaží na kole ? jestli ano tak tím to určitě nebude, to by se ti klepal volant i kdyby jsi jel na neutrál z kopce a jak sám píšeš chvěje se ti celé auto pouze když přidáš plyn a při vyšší rychlosti, jám mám teď ten samý problém, nejvíce je to znát v rychlosti nad 100 km a když mám motor trošku podtočený a chci zrychlit
|
8.5.08, 09:20 |
|
|
Radek19_ae
|
Sotek píše: senior píše: Už tu bol príspevok o chvení volantu,ale vypadá to tak že v mojom prípade aj ked som vymenil za nové pneu(vpredu),predné za zadné,nič nepomáha.prejavuje sa to od cca 95km do 110km nad to ustane.Rychlejšie ako 125 som už pre istotu nešiel.Ak vyradím rýchlosť,alebo uberem plyn tak to prestane.Pri jednej kontrole v servise mi povedali že náprava je OK.Homokinetické klby zatial nepočuť ani v zákrutách.Čím mám začať? Favo 93,165 tis km.Vdaka. je to homokloub kdyby jsi slyšel bouchání a rány do volantu tak je to vnější, pokud se chvěje celé auto je to vnitřní ( většinou to bejvá pravý ) měl jsme to samé
to mě dělá taky, začalo to právě včera za pět asi 85 km/h šlápl jsem na pů plynu a začalo se to klepat jak cip, myslel jsem, že se mi otevře přirádka u spolujezdce a vyskáčou mi z ní zvýkačky
Takže to asi vypadá že mám ten vnitřní kloub taky v háji. Jak je na tom ten kloub cenově?
_________________ Pássovec AFN varoš EX: felda AEE
diagnostika koncernu, resety, nastavení, opravy VW HEX-CAN i KKL, 2x2
|
9.10.08, 08:19 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
mně zas včera něco třískalo v motoru při rozjezdu no na nic jsem tak honem nepřišli tak jsme měnili vzpěru převodovky a nic, pořád stejné,
nakonec pravý homo u převodovky vůle jak blázen, třísklo v tom a volant netřepal při akceleraci divné ale co nadělám nová polosa a šepot květin miloš
|
9.10.08, 09:55 |
|
|
Nepér
|
Trochu odbočím... co mám shánět za komplet nový poloosy? Kde, jakou značku a tak...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
9.10.08, 10:15 |
|
|
Radek19_ae
|
slovacek.milos píše: mně zas včera něco třískalo v motoru při rozjezdu no na nic jsem tak honem nepřišli tak jsme měnili vzpěru převodovky a nic, pořád stejné, nakonec pravý homo u převodovky vůle jak blázen, třísklo v tom a volant netřepal při akceleraci divné ale co nadělám nová polosa a šepot květin miloš
Miloši, tys kupoval celou poloosu? To nestačil jen novej vnitřní kloub?A jak moc se dá jezdit s tím vychemlaným kloubem? Mám na to hned vlítnout nebo ještě něco ujedu:D
Jedná se o feldu 1.6 r.v. 97
_________________ Pássovec AFN varoš EX: felda AEE
diagnostika koncernu, resety, nastavení, opravy VW HEX-CAN i KKL, 2x2
|
10.10.08, 07:12 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|