|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|
Autor |
Zpráva |
SobiM
|
Jake tlumice na Felicii
Nazdárek pánové...Dnes mě potkal problem s tlumicema..ozyva se nejaky zvuk od tlumicu,tak jsem se je rozhodl vymnenit.Jen nevim jake mam vybrat a kde koupit...Jestli u autokelly nebo nekde jinde...Vemu to asi vse najednou,takze zadni i predni..poradite mi jake a kde sehnat???Diky moc..
_________________ Felicia LX 1998 1,3MPi
Max. výkon [kW/min-1] 40 / 4500
Max. točivý moment [Nm/min-1] 95 / 2500
|
5.10.08, 18:02 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
Re: Jake tlumice na Felicii
SobiM píše: Nazdárek pánové...Dnes mě potkal problem s tlumicema..ozyva se nejaky zvuk od tlumicu,tak jsem se je rozhodl vymnenit.Jen nevim jake mam vybrat a kde koupit...Jestli u autokelly nebo nekde jinde...Vemu to asi vse najednou,takze zadni i predni..poradite mi jake a kde sehnat???Diky moc..
u autokelly maj jen Monroe a ty nebrat...
záleží jak jezdíš, jestli palbu, vem HPčka
jestli jezdíš normálně vem Atesa, Kayaby....
já sem objevil HPčka na seriový pružiny, daj se zrepasovat no a známej je má na feldě 60 tis po praze a maj sjetou celou evropu no a pohoda...sou jak nový, ale už se nedaj sehnat...každopádně taky záleží kolik do toho chceš investovat
monroe nebrat, sice maj krásnou reklamu na sensa-trac, klidná jízda, klidný tlumiče, sportovní jízda, sporotvní tlumiče, ale nevydržej dlouho...
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
5.10.08, 19:02 |
|
|
SobiM
|
Jezdim jak kdy...Nekdy jako pr... a jindy 90-100...Ale zadny prez rucku,na krizovatce hrabe atd...
|
5.10.08, 19:15 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já už ty tlumiče tak nějak poznám že se ten předek houpe, ale pokud tlumí netečou a nejsou korodované že se ti hulí z gumy,
tak bych spíš investoval do jejich uložení, uložení ramen a čepů, to je 80 horní uložení, 80 přední ramen, 70 zadní, čepy 400 a řízení 260 miloš
|
5.10.08, 19:31 |
|
|
SobiM
|
slovacek.milos píše: já už ty tlumiče tak nějak poznám že se ten předek houpe, ale pokud tlumí netečou a nejsou korodované že se ti hulí z gumy,
tak bych spíš investoval do jejich uložení, uložení ramen a čepů, to je 80 horní uložení, 80 přední ramen, 70 zadní, čepy 400 a řízení 260 miloš
No problem je spis i v tom,ze ty tlumice moc netlumi a maji urcite sve za sebou..To by bylo urcite lepsi vymnenit i ulozeni...
|
5.10.08, 19:39 |
|
|
Ondras83
|
SobiM píše: slovacek.milos píše: já už ty tlumiče tak nějak poznám že se ten předek houpe, ale pokud tlumí netečou a nejsou korodované že se ti hulí z gumy,
tak bych spíš investoval do jejich uložení, uložení ramen a čepů, to je 80 horní uložení, 80 přední ramen, 70 zadní, čepy 400 a řízení 260 miloš No problem je spis i v tom,ze ty tlumice moc netlumi a maji urcite sve za sebou..To by bylo urcite lepsi vymnenit i ulozeni...
každopádně...když měnit tlumiče, tak určitě všechny gumy atd.....já tam mám teď atesa a držej taky dobře, ale z jara tam jdou HPčka a hotovo....
|
5.10.08, 19:43 |
|
|
NOVON
|
Já dával na fazola 93 kapalinové SACHS..a myslím,že jsou na FA/FE dostačující..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
10.10.08, 09:01 |
|
|
Ondras83
|
jojo, sachs jsou taky dobrý....nedoporučuju kupovat nějaký shity....každopádně fotřik má na fáčku AL-KO a držel docela dobře ...sice zadní už tečou, ale uvidíme co s tim....možná mu dám moje z feldy a koupim si nový...
|
11.10.08, 19:11 |
|
|
mravenecek
|
Zdarek panove, tak jelikoz se zrovna chystam menit na Felicii 1,6 /r.98/ tlumice na predku, tak by me zajimalo kolik me to bude stat a jaky poridit? diky za odpoved...
|
3.11.08, 19:04 |
|
|
michalkatka
|
mravenecek píše: Zdarek panove, tak jelikoz se zrovna chystam menit na Felicii 1,6 /r.98/ tlumice na predku, tak by me zajimalo kolik me to bude stat a jaky poridit? diky za odpoved...
ježišmária... pozri nejaké e-šopy tam si nájdi cenu matrošu a ceny práce sú rôzne, keď prelezieš staršie diskusie dozvieš sa aj odporúčania na značky prípadne aj postup ako si to spraviť sám...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
3.11.08, 19:27 |
|
|
mravenecek
|
ty jo dikS...kdybych se v tom tak vyznal tak bych sem asi tezko psal...hosku to plitval casem. Si nemusel psat...chtel sem cenu a ne nejakou panu marii...
|
3.11.08, 19:37 |
|
|
michalkatka
|
mravenecek píše: ty jo dikS...kdybych se v tom tak vyznal tak bych sem asi tezko psal...hosku to plitval casem. Si nemusel psat...chtel sem cenu a ne nejakou panu marii...
nie, ale to sú témy ktoré sa tu preberali už dosť veľa krát... kvalita, cena, čo všetko a ako....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
3.11.08, 19:43 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|