Majlanky píše:
lankvil píše:
kwiko píše:
Ja navrhujem prasacie riesenie vo forme lepiacej pasky a dvojzlozkoveho polyesteroveho tmelu. Mozes to pre estetiku prestriekat aj sprejom. Aby ta zezastavili policajti a nezobrali papieriky. Potom by som zhanal niekoho z CO zvarackou. A lakovanie ries az nakoniec

Díky za radu. I když je to prasečina, na chvíli by se tím problém odložil.

S CO svářečkou právě nikoho neznám

Proto jsem se ptal na dobrého karosáře z Prahy. Tohle není něco co bych zvládl sám.

Hele klempire v Praze shanim uz par mesicu a zatim sem nenasel nic u ceho bych mel jistotu ze to neposere. Kamaraduv znamy(maka v nejakym servisu) menil jednomu kamosovi blatniky na Rapu. ale co vim tak nic nevaril ale myslim ze to umi se ti poptam popr dodam kontakt. Ja potrebuju prevarot komplet predek a bok a zatim sem jak rikam nensehnal nikoho... Ktera Praha ses(jestli hodlas uradovat zde tak to vypln a budes mit pokoj

)? blatniky ku na vrakecu za par supu. Maj taky pekny a treba sezenes i v laku +-odstin a bude...
Měli jste pravdu, i podběhy sou nahnilý. Z těch rohů nahoře u dveří jsem vyškrabal hlíny, že bych si mohl zasadit kytku.
Zatím jsem to spravil tou lepící páskou a laminátovým tmelem. To by mohlo chvíli vydžet, než někoho seženu.
Majlanky: Kdyby ses poptal, bylo by to super. Zatím se poptám po okolí...
Jsem z P4, u jsem si to vyplnil