|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Davulus
|
Spojka-nastavení
Do jaké polohy mám dat seřizovací tyčku aby spojka začala zabírat zhruba ve 3/4 dráhy pedálu?vím že to nejde říct přesně a je to individualni jen mi zabírá moc u země a chtěl bych to posunou výš alespoŇ o trochu....tyčku zašroubovat nebo víc vysunout ???? Díkec
|
24.9.08, 17:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Davulus
|
No jde o to ze tu tyčku už mám na max vyšroubovanou
|
24.9.08, 17:52 |
|
|
Drak
|
tak vraž do prasátka pod tyčku ještě 6ku matku, nebo víc matek, máš asi plech s ložiskem na 180 spojku a spojku 190, tam potom kus na ovládání chybí.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
24.9.08, 17:56 |
|
|
Davulus
|
No mám spojku 180mm ale talířovou místo vinuté...Jako zabírá nádherně ale fakt moc u spodu a v malém rozsahu...jj vypodložkování mě taky napadlo asi to tak vyřeším.a tu tyčku můžu z toho prasátka normálně vytahnout??
|
24.9.08, 17:59 |
|
|
Drak
|
Jo, nic se nestane, pístek prasátka je zajištěnej proti vypadnutí, mezi packovou a paprskovou spojkou je rozdíl právě i v tom plechu s ložiskem, psal sem 190, protože paprsková 180 je celkem málo používaná. Jenom sundej obě pružinky a zahýbej tím plechem, tu vůli musíš odstranit tak na 1 - 2 mm.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
24.9.08, 18:04 |
|
|
Davulus
|
Jo díky
|
24.9.08, 18:06 |
|
|
john simple
|
seřízení spojky
odešel mi motor na škodě 120 GLS, model 85. sehnal jsem sice ne LSový,ale jen Lkový motor, navíc ještě z užovky.
spojka mi zabírá až nahoře, po 2 dnech jízdy začla za jízdy překluzovat. mám tedy zkrátit vypínací tyčku?
Problém je v tom, že za sedadly je nádrž LPG, zkoušel jsem to zespoda, "naslepo" , ale protáčí se celá tyčka a vytáhnout ven nejde.
poradí mi někdo prosím? spojka vypadala talířová ?
|
12.10.08, 21:01 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
Re: seřízení spojky
john simple píše: odešel mi motor na škodě 120 GLS, model 85. sehnal jsem sice ne LSový,ale jen Lkový motor, navíc ještě z užovky. spojka mi zabírá až nahoře, po 2 dnech jízdy začla za jízdy překluzovat. mám tedy zkrátit vypínací tyčku? Problém je v tom, že za sedadly je nádrž LPG, zkoušel jsem to zespoda, "naslepo" , ale protáčí se celá tyčka a vytáhnout ven nejde. poradí mi někdo prosím? spojka vypadala talířová ? vytiahnut sa to da len tazko , ak zabera uz od vrchu , ani nedufaj , ze to rukou vytiahnes . ostava ti len naslepo vziat 2 kluce ( neviem 10ky ? ) a povolit to . ta vrchna matka ( dlha s tykym cumlikom na vrchu co sa opiera o ten plech na ktorom je lozisko ) je zaistena zo spodku druhou matkou preto sa ti to nepodarilo povolit , takze najprv povolit matky proti sebe a potom skratit na pozadovany rozmer
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
12.10.08, 21:15 |
|
|
Martin91
|
Re: seřízení spojky
john simple píše: odešel mi motor na škodě 120 GLS, model 85. sehnal jsem sice ne LSový,ale jen Lkový motor, navíc ještě z užovky. spojka mi zabírá až nahoře, po 2 dnech jízdy začla za jízdy překluzovat. mám tedy zkrátit vypínací tyčku? Problém je v tom, že za sedadly je nádrž LPG, zkoušel jsem to zespoda, "naslepo" , ale protáčí se celá tyčka a vytáhnout ven nejde. poradí mi někdo prosím? spojka vypadala talířová ?
Jde to aji když tam máš LPG jen povol jednu tu pasovinu v případě ju oddělej od spodního držáku a podlož co nejvíc půjde... je to už sice dlouho ale myslím že tak nějak podobně jsem to dělal...teď už tam LPG nemám protože mám auto na naučení...a bez papírů takže bych neměl stejně kde natankovat...
_________________ Š 100L http://martin91.rajce.idnes.cz/S100_-_Stovecka Š 110R http://martin91.rajce.idnes.cz/Skoda_110R_,,eRko Š 136GL http://martin91.rajce.idnes.cz/Smoula/ Š Favorit, VW Caddy, Octavia III.
|
12.10.08, 21:20 |
|
|
Martin
|
Normálně odšroubuj ty dva pásky co drží nádrž a nádrž překul dopředu na sedačky, není v tom problém, jen je lepší to dělat s prázdnější nádrží, jinak se víc nadřeš.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
13.10.08, 07:58 |
|
|
john simple
|
spojka
no nakonec jsem přeco jen povolil jeden pasek a nadrz mirne podlozil. musel jsem teda dost zkrátit tyčinku, ale spojka zabírá pěkně odspoda, je to luxus
a při jednom se vyměnil i startér, protože už začinal zlobil
|
16.10.08, 13:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|