Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 17:28

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 Třes v kolech 
Autor Zpráva

Příspěvek Třes v kolech
Dobrý den,
chtěl bych se Vas zeptat na tento problem: škoda favorit rv. 94 při průjezdu nerovností dojde k roztřepaní kol zřejme což se projevuje vcelku silnými ranami na předních kolech a třes se přenáší až do volantu. V servise už to jednou bylo ale problém nevyřešen v jiném servise jsem se dověděl, že je tam třeba vyměnit celé řízení. Prosím o názory jak postupovat. Děkuji

12.10.08, 21:13
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: Třes v kolech
lukasg píše:
Dobrý den,
chtěl bych se Vas zeptat na tento problem: škoda favorit rv. 94 při průjezdu nerovností dojde k roztřepaní kol zřejme což se projevuje vcelku silnými ranami na předních kolech a třes se přenáší až do volantu. V servise už to jednou bylo ale problém nevyřešen v jiném servise jsem se dověděl, že je tam třeba vyměnit celé řízení. Prosím o názory jak postupovat. Děkuji

jak ti auto stojí, přijď k měnu a zahejbej kolem doleva doprava...jestli tam jsou vůle, mrkni na čepy řízení, jak to bude odlehčený, zahejbej s tim znova, uvidíš jestli se to hejbe v čepu nebo spojovačka v řízení...pak s tim taky zahejbej jakoby dovnitř auta a ven z auta, uvidíš jestli nemáš volný čepy na ramenech nebo volný uložení tlumiče... :wink:

co to bylo za servis když ti nenašli takovouhle základní závadu??... :sick: :sick: :sick: :shock: :shock: :shock:

12.10.08, 21:33
Profil ICQ

Příspěvek 
no chodil jsem tam na doporuceni znameho ktery si ho mohl vynachvalit... ale pak jsem prisel dle vlastnich zkusenosti ze to neni az tak idealni servis.. dal se nechci rozepisovat... takze uz mam noveho servismana, tak ten uz to snad dokupy da.. ale chtel jsem vedet co to muze byt at tam nejdu za vola.. dik moc

12.10.08, 21:36
rejpal

Příspěvek 
Máš dobře vyvážená kola? Co tlumiče, tlumí?

12.10.08, 21:37
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
kdyby byla kola spatne vyvazena tak je tres ve volante porad si myslim ne kdyz se najede na nerovnost ne? a tlumice tlumi samozrejme

12.10.08, 22:45

Příspěvek 
jo jo, to bude najskor nejakou volou v naprave / riadeni. ak je to vola v riadeni, vymena riadenia pomoze, ale viac pomoze servisu namastit kapsy, nez tebe odstranit problem, pretoze je to ako kanonom na vrabce. servis si namasti vrecka za prezlozity servisny ukon vymeny riadenia a nastavenia geometrie a ty budes mat pokoj od klepania. v skutocnosti ale mozno staci dotiahnut jednu srubku, alebo vymenit niektory cap, co je cenovo ohodne nizsie.

To, co ti povedal ondras, ti odhali, kde mas vole.

[H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula
Skoda 742 Forever Team

13.10.08, 08:27
Profil Zobrazit autorovy stránky
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 6 ]