Autor |
Zpráva |
Carlos
Mistr mechanik
|
Já bych šel protestovat, jenže musim do školy ...
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
15.10.08, 18:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
Kachnis píše: ja to chapu a podporuju,ikdyz tam nebudu..protoze je to pro me daleko..
Budeme na tebe myslet Jakákoliv podpora je dobrá.
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
15.10.08, 19:16 |
|
|
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
Carlos píše: Já bych šel protestovat, jenže musim do školy ...
Já tam ráno nejdu. Domluvim to s vyučujícíma.... existují přeci vyšší cíle, než přednášky
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
15.10.08, 19:17 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Serifus píše: Carlos píše: Já bych šel protestovat, jenže musim do školy ... Já tam ráno nejdu. Domluvim to s vyučujícíma.... existují přeci vyšší cíle, než přednášky
Jenže já nejsem plnoletý, a jaksi není kdo by mi to omluvil.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
15.10.08, 19:21 |
|
|
Drak
|
Myslím, že si vás ani nevšimnou, maximálně za vama pošlou nějakýho pohunka, co vaří kávu, aby ste mu sdělili požadavky. Stejně to schválí a nikomu to vadit nebude, jelikož klička už je na světě, při prodeji majitel zůstane původní, jen se změní provozovatel, na tento přepis se to nevztahuje a majiteli nehrozí žádnej postih, páč za provoz auta je odpovědnej jeho provozovatel. Už to tak fungovalo za komunistů, bude to fungovat i dnes.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
15.10.08, 19:39 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Drak píše: Myslím, že si vás ani nevšimnou, maximálně za vama pošlou nějakýho pohunka, co vaří kávu, aby ste mu sdělili požadavky. Stejně to schválí a nikomu to vadit nebude, jelikož klička už je na světě, při prodeji majitel zůstane původní, jen se změní provozovatel, na tento přepis se to nevztahuje a majiteli nehrozí žádnej postih, páč za provoz auta je odpovědnej jeho provozovatel. Už to tak fungovalo za komunistů, bude to fungovat i dnes.
Zajímavé ale nechápu...můžeš mi to prosim vysvětlit podrobněji ?
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
15.10.08, 19:41 |
|
|
Drak
|
Co chceš vysvětlovat, pohunka, nebo přepis?
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
15.10.08, 19:42 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Drak píše: Co chceš vysvětlovat, pohunka, nebo přepis?
Přepis
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
15.10.08, 19:48 |
|
|
Drak
|
Prostě s novým majitelem uzavřeš smlouvu takovou, že s autem nebudeš bez jeho vědomí nijak nakládat a změníš místo klasickýho přepisu, kdy auto odhlásíš na novýho majitele, tak jenom necháš napsat do techničáku změnu provozovatele. Majitelem zůstáváš ty, ale za provoz auta je zodpovědnej provozovatel, tudíž tobě nehrozí žádnej postih v případě jeho prů_seru. Stejně tak mu nehrozí to, že mu auto prodáš pod nosem, jelikož to má ošetřený smlouvou. Stačí?
Edit: Ta auto cenzura je ale věc, z prů_seru udělá průseru ...
Naposledy upravil Drak dne 15.10.08, 20:07, celkově upraveno 2
|
15.10.08, 19:51 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Drak píše: Prostě s novým majitelem uzavřeš smlouvu takovou, že s autem nebudeš bez jeho vědomí nijak nakládat a změníš místo klasickýho přepisu, kdy auto odhlásíš na novýho majitele, tak jenom necháš napsat do techničáku změnu provozovatele. Majitelem zůstáváš ty, ale za provoz auta je zodpovědnej provozovatel, tudíž tobě nehrozí žádnej postih v případě jeho průházim bobek. Stejně tak mu nehrozí to, že mu auto prodáš pod nosem, jelikož to má ošetřený smlouvou. Stačí?
No já se tim prokoušu ale zatim stačí...diky
|
15.10.08, 19:54 |
|
|
fatal
rejpal
|
A teď toho pohunka...
|
15.10.08, 20:05 |
|
|
Drak
|
S pohunkem je to úplně jednoduchý, tebe by taky nasralo, kdyby tě od oběda, nebo nějaké záslužné chlastanice rušila partyja s 20 let starýma autama, která jim nechce přispívat na ony chlastanice, tak tam taky pošleš někoho, kdo už nesvačí...
|
15.10.08, 20:09 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Carlos píše: Jenže já nejsem plnoletý, a jaksi není kdo by mi to omluvil.
já ti to omluvim
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
15.10.08, 20:25 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Sadra17 píše: Carlos píše: Jenže já nejsem plnoletý, a jaksi není kdo by mi to omluvil.
já ti to omluvim
By se asi blbě ksichtili, měl jsem 2 z chování jen za to že jsem omluvenku za to že jsem nebyl na těláku přines druhej den, že prej už mi to neomluví ... to mluví za vše.
Jinak pardon za OT
|
15.10.08, 20:29 |
|
|
Ondras83
|
draku, ale já když koupim auto, a přepisuju to na sebe, tak platim, ne to, že já prodávám a platim za přepis...ten přepis platí ten, komu sem to prodal....
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
15.10.08, 20:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|