|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Re: predni tlumice - favorit
Autor |
Zpráva |
michalkatka
|
Re: predni tlumice - favorit
Citace: Zdravim vas, mam na vas dotaz, v pravem prednim tlumici kdyz tocim doprava vzdycky tak lupne nebo praskne, jako by neco preskocilo a volant me to tahne doprava... kdyz ho vytocim na druhou stranu je po problemu... myslim ze by to mel byt tlumic,ne? pls. dokazete me nekdo podrobneji popsat vymenu tlumice? a co k tomu budu potrebovat a co vsechno koupit? diky vymeň na oboch stranách tie gumové lôžka horného ložiska samozrejme aj s ložiskom, ak máš vrchnú misku struny prehnitú tak vymeň aj tú.....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
15.10.08, 19:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
f píše: ok, diky za radu, ale nemohl bys me trosku popsat pls. jak na to?diky potrebuješ sťahovák na struny, akurát trocha blbý prístup. predstav si to na aute...
|
15.10.08, 20:08 |
|
|
michalkatka
|
Citace: aha...takze doma to asi jen tezko vymenim...ze?:) na kolik muze vyjit vymena tech prednich tlumicu (tlumice,mysky,loziska atd....)? a na kolik prace? popr. jak dlouho to muze trvat mechanikovi? diky ale v poho sa to dá, jediný problém je ten sťahovák, ostatok je bežný vercajch...
|
15.10.08, 20:19 |
|
|
trady
Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
Na ty pruziny je dobra finta mit dva zvedaky... jedim zvedne auto a druhym podepres tehlici. povolis horni ulozeni a zacnes tehlici spostet dolu a ono to sjede samo
|
15.10.08, 20:25 |
|
|
kwiko
|
l píše: aha...takze doma to asi jen tezko vymenim...ze?:) na kolik muze vyjit vymena tech prednich tlumicu (tlumice,mysky,loziska atd....)? a na kolik prace? popr. jak dlouho to muze trvat mechanikovi? diky Vymena prednych tlmicov s geometriou ma stala 1200Sk pred 3mi rokmi v Subaru servise. Ak by si vyplnil kolonku bydlisko, mozem ti tie stahovaky pozicat.
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
15.10.08, 20:28 |
|
|
trady
Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
Kolik stoji tlumice nevim vubec... to by vedel bratranek co je menil... zkusim zjistit. ale pokud nejsi uplny amater tak bys to beztak zvladl...
|
16.10.08, 14:40 |
|
|
kwiko
|
trady píše: Kolik stoji tlumice nevim vubec... to by vedel bratranek co je menil... zkusim zjistit. ale pokud nejsi uplny amater tak bys to beztak zvladl...
Pohybujeme sa v prostredi internetu. preto je mi blbe zistovat ceny, ked staci vojst do sekcie uzitocne odkazy a vybrat si ten spravny shop.
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
16.10.08, 14:59 |
|
|
NOVON
|
Nedávno jsem to dělal na manželčině fáčku..Počítej materiál cca 1200kč na stranu a já bych vzal za práci 1000 kč,tak že celkem 3400kč..Co se týče času,tak když nejsou komplikace,dá se to stihnout za odpoledne,ale měnil jsem kromě dorazů všechno a měl to nakoupené.Pokud to mechanik prvně rozebere,aby věděl co je třeba vyměnit,tak 1 den..Tlumiče jsem dával kapalinové SACHS..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
17.10.08, 20:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|