|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
dudanek78
|
Žhavení
Čau, při kolika stupních by měla Okt 1,9 tdi začít žhavit? Prý nějak při 5 stupních, ale mi ukazuje pal.pc 4,5 aještě nic, nebo to záleží na teplotě vody?Dík za odpověď
|
18.10.08, 07:35 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
Jak zjišťuješ zda žhaví?
|
18.10.08, 09:00 |
|
|
dudanek78
|
No ještě jsem neměl venku svíčky, ale když odpojím čidlo teploty vody tak nasimuluju studený start a kontrolka žhavení se rozsvítí asi na 15 vteřin a potom zhasne.To by mělo být v pořádku, ale pokud zapojím čidlo a je cca4-4,5 stupně tak se jenom rozsvítí a hned zhasne. Tak nevím jestli je to ještě v pořádku nebo už ne. Teplotu zjišťuji podle pal.pc. Je možné že teplota vody je vyšší?
|
18.10.08, 10:50 |
|
|
Šemik
|
Odkdy ma diesel svíčky?
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
18.10.08, 11:06 |
|
|
dudanek78
|
PROMIŃTE mi tu nepřesnost páni odborníci. ŽHAVÍCÍ SVÍČKY!!!
|
18.10.08, 11:09 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Šemik píše: Odkdy ma diesel svíčky?
odjakživa
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
18.10.08, 11:13 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
a proč to řešíš od kdy žhaví máš problém miloš
|
18.10.08, 15:43 |
|
|
Drak
|
Žhaví ti před každým startem, jenom kontrolka ti signalizuje, kdy máš začít startovat. To že zhasne eště neznamená, že nežhaví. Odpojováním kontaktů pod zaplým klíčkem si tak akorát nasekáš chyby do paměti závad.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
18.10.08, 18:21 |
|
|
Jiri
|
a co to mas za octacku to je rotacni cerpadlo nebo PD..ale mam pocit ze obe ta kontrolka jen blikne a muzes startovat..tech 12sec bylo asi proto zes mel odpojene cidlo teploty a to je spatne..odpojenym cidlem nenasimulujes studeny motor ...a zhavi to studeny i teply pred kazdym startem...jinak se da zarova ke kontaktum na zhavici zapnes klic avidis jestli tam jde proud...proc to zjistujes cele
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
18.10.08, 19:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|