Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 00:18

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
 jaké svíčky 
Autor Zpráva

Příspěvek jaké svíčky
typ auta favorit 136 r.v.89 podle tabulky D 15 YC jinak baba v autostylu mně prodala 17 ky jede to bez problemu ale neměl bych tam dat podle brisku ty 15 ky

28.10.06, 17:20
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek 
jede to i to, pokud si chceš polepšit, tak nejlepší svíčky jsou šampionky a NGK s jádrem platinum nebo iridium, jednokontaktní, ty naše brisky jsou snima v poslení době problémy, cukají, u MPi likvidují zapalovací lištu, mám takové poznatky miloš

28.10.06, 17:53

Příspěvek 
[quote="slovacek.milos"]jede to i to, pokud si chceš polepšit, tak nejlepší svíčky jsou šampionky a NGK s jádrem platinum nebo iridium, jednokontaktní, ty naše brisky jsou snima v poslení době problémy, cukají, u MPi likvidují zapalovací lištu, mám takové poznatky miloš[/quote]
ty šampionky nebo NGK JAKEJ TYP

28.10.06, 18:55

Příspěvek 
jezdím d 15yc

28.10.06, 20:48
Mistr mechanik

Příspěvek 
já nevím, prostě přijdu do obchodu kam chodím, řeknu na jaký motor svíčky chci a v katalogu má vypsané všechny značky na daný motor, vyberu si champion platinum je tam v označení PYC platím asi 570 kč u škodovky chtějí až 900 kč
ten katalog musí mít každá prodejna, pokud nemá tak bych tam ani nechodil, já to tak kupuji všechno a chci to vidět v katalogu, že je něco lepší, nebo to tam pasuje a tak mě nezajímá čau miloš

29.10.06, 11:53

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
já nevím, prostě přijdu do obchodu kam chodím, řeknu na jaký motor svíčky chci a v katalogu má vypsané všechny značky na daný motor, vyberu si champion platinum je tam v označení PYC platím asi 570 kč u škodovky chtějí až 900 kč
ten katalog musí mít každá prodejna, pokud nemá tak bych tam ani nechodil, já to tak kupuji všechno a chci to vidět v katalogu, že je něco lepší, nebo to tam pasuje a tak mě nezajímá čau miloš
Ja mam normalni BRISK 17 reknu svicky na Favorita a mam je. Jezdim s nima asi 20tis a zadne cukani nic. Jednou tu p. Cech napsal ze liskra muze byt az o 50% nebo kolik slabsi a stejne to zapali tu smes. Zdat se mi to ze to bylo u toho zapalovani Fojtik.

30.10.06, 14:27
Profil ICQ

Příspěvek 
já tam mám taky 17 ale proč by tam psali BRISK že tam patří D15YC ty jsou studenější mam fav 136

1.11.06, 16:18

Příspěvek 
Používám Championky, číslo nevím, ale jsou podle katalogu pro fávo. Jedna stojí asi 40 peněz, vydrží všechno.

6.11.06, 12:19
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek Re: jaké svíčky
http://www.faann.net/page.php?promena=tech_fav

myslim ze tu je asi vse co Favorit potrebuje. jen ty kola se mi zdaji trosku divna. Ja mam v tech. i moznost 185/70 R13 a tady sem je nenasel jako pripustna.

6.11.06, 13:34
Profil ICQ

Příspěvek 
díky za odpovědi takže tam dáme D14YC to co tam má asi správně být

6.11.06, 16:11

Příspěvek 
Já tam mám 17.

6.11.06, 16:38
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 11 ]