Autor |
Zpráva |
Speedy125
|
Problem z odhlasenim...
Zdar borci. Mozno mi niekto bude vediet poradit. Moja stara skodovecka asi pred pol rokom dosluzila (bola tak hrdzava ze som sa divil ze drzala po kope). Zaznel verdikt - do srotu. Takze som ju celu rozobral, dobre veci som si nechal a ostatne povyhadzoval. Ostala mi na dvore iba kasna a nevedel som aku ju dostat do zbernych surovin kedze taky velky vozik som nemal. Takze som ju pomali rozrezal a zaviezol do zbernych surovin kde som za plechy dostal cca 1000Sk a za hlinik asi 750Sk. Este pred tym som sa z otcom rozpraval ze ci nebude problem z odhlasenim a on povedal ze nie, ze sa to da na cestene prehlasenie u fizlov ze som ju zlikvidoval. Takze som sa nakoniec vybral k chlpatym na fizlicu ze to odhlasim a tu sa vyskytol prvy problem. "Pan vodic, papier o ekologickom zlikvidovani vaseho vozidla mate kde?" Pozeram na neho jak vyorana mys ze o com toci... Takze som sa dozvedel ze po novom od roku 2006 treba k odhaseniu auta aj papier o jeho ekologickom zlikvidovani a ze si mozem, moje srdcervuce cestne prehlasenie ze som skodovienku zlikvidoval sam najekologickejsie ako sa to dalo, strcit do prdele. Takze som sa vybral na vrakovisko kde tuto "ekologicku" likvidaciu robia s nadejou ze sa mi nejako podari tento papier vybavit. Tam mi zase jedna velmi ochotna teta povedala ze ak chcem papier tak musim doviezt auto alebo mimimalne kasnu, ze bez toho sa to neda. Taze v skratke: Chces odhalasit auto - potrebujes papier z vrakoviska. Chces papier - potrebujes auto. Nemas auto - si v pi.. Takze ak mi vie niekto poradit ako sa tych papierov zbavit budem len rad. Uz som aj rozmyslal ze chlapatym nahlasim ze mi auto ukradli ale nejako sa mi do takehoto "podvodu" nechce, nechavam si to ako poslednu moznost...
_________________ Škoda 130GL r.v.11/86 - bohužial už po smrti ale spomínam na nu v dobrom...
Škoda 125L r.v.12/89 - originál
Škoda 125GLS r.v. 8/84 - skladačka
|
30.10.08, 18:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
NOVON
|
Jj,kámo tohle bude po novém roce řešit spousta lidí,co mají doklady v depozitu a auto rozebrané na díly..Musíš mít doklad o EKO likvidaci..V česku je za tohle pokuta až 20 tis.kč za KAŽDÉ takto rozebrané auto..
Zkus uplatit někoho na vrakáči,jestli ti toto potvrzení nevystaví..Ale levné to nebude s tím počítej..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
30.10.08, 19:26 |
|
|
zokot
|
neukradl ti ho někdo náhodou?
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
30.10.08, 20:15 |
|
|
Jiri
|
s tim ukradenim taky nevim...nemusi to jit treba pres policajty...a podobne...kdyz reknes ze ti to ukradli ze dvora nekde...tak kudy se kdo kam dostal....kdyz odnekud jinud...a auto ma treba tri roky propadlou technickou..tak jak se tam zase dostalo...a podobne..je to bordel kazdyho ..kdyz neco rusim ..tak to rusim....a neschovavam do depozitu
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
30.10.08, 21:09 |
|
|
kwiko
|
A D.I. mas v Blave na Kopcianskej?
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
30.10.08, 22:08 |
|
|
škodař
|
jí dones papír se zběrných surovin a paír se sběrnýho dvora že ti tam převzali plasty a provozní kapaliny a hotovo čestny prohlášení že auto už fizicky neexistuje a mělo by to tak nějak jít...snad
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
31.10.08, 13:46 |
|
|
Speedy125
|
kwiko píše: A D.I. mas v Blave na Kopcianskej?
Mozno si stojim na kabli ale co je D.I.
_________________ Škoda 130GL r.v.11/86 - bohužial už po smrti ale spomínam na nu v dobrom...
|
31.10.08, 16:26 |
|
|
Speedy125
|
škodař píše: jí dones papír se zběrných surovin a paír se sběrnýho dvora že ti tam převzali plasty a provozní kapaliny a hotovo čestny prohlášení že auto už fizicky neexistuje a mělo by to tak nějak jít...snad
Praveze to takto nejde, som im chcel doniest papier zo zbernych surovin kde som to zaniesol ale to im nestaci. Oni ze potrebuju aby aspon kasna bola fyzicky na vrakovisku u nich...
|
31.10.08, 16:28 |
|
|
kwiko
|
Speedy125 píše: kwiko píše: A D.I. mas v Blave na Kopcianskej? Mozno si stojim na kabli ale co je D.I.
Skratka pre Domov Inteligencie alias
Dopravny Inspektorat.
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
31.10.08, 16:48 |
|
|
trady
Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
Tak jedine to ukecat tak aby tam dali nejaky drivejsi datum a to by uz melo jit, uz to proste neexistuje to auto
|
31.10.08, 17:26 |
|
|
Ondry
|
Leda sehnat někoho kdo ti vystaví papír za peníze, nebo sehnat za karton cigár nebo za jiný naturálie auto bez papírů a to odvízt na vrakáč a vyfasovat papír...
_________________ Škoda 105L (1981) "Rosnička"
Škoda 100 (1973)
www.ebrems-army.7x.cz
|
31.10.08, 17:48 |
|
|
Speedy125
|
Kurna, uz som z toho na prasky... traja ludia co mi povedali ze by to vedeli vybavit to nevybavili, este mi ostava jedna kolegina ktora pozna nejakeho policajta tak ju musim nejako ukecat nech sa opyta... Ak ani toto nevyde tak tie papiere hodim asi do krbu, tabulky rozrezem flexou, poistku odhlasim a zabudnem ze niekedy nejaka MB-cka existovala.
|
31.10.08, 18:35 |
|
|
trady
Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
Nač stahovat kaťata když brod je ještě daleko...
Prvni vyzkousej vsechny klicky a ulicky a bude.. Kdyztak pokud mas nejakyho dobryho znamyho co umi s pocitacema tak at ti udela sice fales ale nejaky dokument o likvidaci nejlepe podle nejakyho originalu a mohlo by to projit... akorat si budes muset udelat razitko...
|
31.10.08, 19:00 |
|
|
Tild
|
Problem z odhlasenim...
poistka sa neda tak lachko odhlasit zidaju papier od policajtov ze je vozidlo vyradene najhorsie riesenie je zahodit papierezohnat stare auto a odniest na likvidaciu
|
31.10.08, 20:19 |
|
|
spartra
|
ndjbože když budeš chít potvrzení, že sis z toho vyříznul štítek, jinak tě pošle do..............
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
31.10.08, 21:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|