|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Skoda 120LS
|
Vyvažování kol š. 120
Ahoj. Koupil jsem zimni kola i s pneu. Byla už ježděná ale jen dva měsíce. Bohužel nevím, jestli jsou ty kola vyvážený. Závaží tam jsou. Sedřel jsem rez s ráfků, dal na ně novou barvu. Má cenu to vzít na kontrolu na vyvažovačku nebo je to jedno. Díky za rady
|
2.11.08, 09:08 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
Při výměně pneu se snad vyvažuje vždy, ne? Pokud bych neměl jistotu, raději bych to zkontrolovat nechal, pár gramů nevadí, ale kdyby to bylo hodně rozhozené, mohl bys skončit ve škarpě...
|
2.11.08, 09:12 |
|
|
Pech.
|
nech to převážit, než to dáš na auto... stojí to pár korun a nebudeš pak řešit ptákoviny jako třesoucí se volant nebo blbě se sjíždějící dezén
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
2.11.08, 18:09 |
|
|
škodař
|
Pech. píše: nech to převážit, než to dáš na auto... stojí to pár korun a nebudeš pak řešit ptákoviny jako třesoucí se volant nebo blbě se sjíždějící dezén na dezén nemá vyvážení vliv jinak ale aisk je to leší vyvážit i kdžy já bych to aisk neřešil dal byhc to tam a podle chování bych zvážil zda to stojí za to
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
2.11.08, 21:59 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
škodař píše: na dezén nemá vyvážení vliv jinak ale aisk je to leší vyvážit i kdžy já bych to aisk neřešil dal byhc to tam a podle chování bych zvážil zda to stojí za to
Ja ti nevim, jestli jsi opily nebo zhuleny, ale cist se to neda Zkus s tim neco delat
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
2.11.08, 22:04 |
|
|
škodař
|
Matthes píše: škodař píše: na dezén nemá vyvážení vliv jinak ale aisk je to leší vyvážit i kdžy já bych to aisk neřešil dal byhc to tam a podle chování bych zvážil zda to stojí za to Ja ti nevim, jestli jsi opily nebo zhuleny, ale cist se to neda Zkus s tim neco delat achjo tak je to když nemá člověk čas raději se nebudu zapojovat do diskuzí když mám časovej skluz
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
|
2.11.08, 22:07 |
|
|
Šemik
|
Těch 10sec než si po sobě přečteš příspěvěk není nijak kritických, ne?
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
2.11.08, 22:08 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
škodař píše: achjo tak je to když nemá člověk čas raději se nebudu zapojovat do diskuzí když mám časovej skluz
No vidis, ze to jde
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
2.11.08, 22:11 |
|
|
škodař
|
Matthes píše: škodař píše: achjo tak je to když nemá člověk čas raději se nebudu zapojovat do diskuzí když mám časovej skluz No vidis, ze to jde tak jde to je i podle nálady ale jak začne blikat icq a tak je to nic valím spat tak se měj te brou
|
2.11.08, 22:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|