Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.9.24, 09:39



Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 kdo už boural a jak moc ? 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Příspěvky: 79
Bydliště: Lounsko
Příspěvek 
Já už jsem si vyzkoušel příchuť mikrospánku - v 90-ti jsem s pick-upem (Fa) čelně „ustřihnul“ sloup (naštěstí to byl jeden z posledních celodřevěných bez betonové výztuže, ale i tak byla škoda na autě pořádná - přední světla „koukali“ na sebe (bylo to přesně na střed), motor vytržený z uložení i s přední nápravou a hozený na přepážku motorového prostoru. Sloup se „dostal“ skoro až do poloviny víka motoru. :( Auto skončilo na levém boku, sloup ležel cca 10m od místa, kde původně stál. Já měl naštěstí jen naraženou krční páteř a šrám přes rameno, jak se mi zařízl pas, jinak pohoda. Auto bylo služební, takže se nechalo opravit - faktura za opravu dosáhla výše 98.000,- Kč (bylo to v létě 94´). Naštěstí jsem platil jen pokutu 3.000,- + Telecomu nový sloup za 2.800,-. Největší ironií bylo, že půl roku na to tam ty sloupy rušili a dávali vedení pod zem.

_________________
Š120L - 87´ + Favorit LXi - 93´


6.11.06, 14:07
Profil Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

   
Pan Kapitán
Uživatelský avatar

Příspěvky: 12113
Bydliště: Tynec n.L.
Příspěvek Taky se pridam
Byl jsem (ovsem znacne nepravem) obvinen z nedani prednosti v jizde na silnici 2.tridy: Najel jsem na prazdnou silnici z vedlejsi a za nekolik vterin jsem obdrzel silny naraz zezadu.

Vzhledem k tomu, ze ta prazdna silnice byla 12m siroka, je samotny fakt ze se mi ten blb nevyhnul na povazenou, nicmene, podle soudniho znalce stacila rychlost 160km/h na to, abych ho pri vjezdu na silnici nevidel (horizont) a protoze byla rychlost narazu urcena na vic nez 108km/h zatimco moje asi na 35km/h, tak mne nakonec i vratili vsechny penize co sem vrazil do znaleckych posudku.

Zachranily nas operky hlavy a po 30m letu vzduchem jsme skoncili ve skarpe. Utrhany a zohybany sedadla, operky hlavy, zpetny zrcatko na zadnim okynku, motor o 15 cm vepredejc, prorazena nadrz, zdeformovany i tunel. Skoda vycislena asi na 85% hodnoty auta.

Diky tem operkam hlavy zijeme, zrejme i diky zadni naprave jsme se nekutaleli. :-) Od ty doby dodelavam do kazdy dalsi Skodovky operky hlavy a preferuju vlecenou zadni napravu.

A taky zasadne necekam na auto ktery vidim v dalce, ale rovnou to pred nej strelim, protoze jsem radsi, kdyz prijizdejici auto vidim, nez kdyz zadny nevidim.

_________________
Forman 1994 Million Edition "Frankie"
Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R
Škoda 742 Forever TeamObrázek

Cvokárium: Youtube Instagram


6.11.06, 14:49
Profil ICQ YIM

Příspěvky: 39
Příspěvek Re: Taky se pridam
Viky píše:
A taky zasadne necekam na auto ktery vidim v dalce, ale rovnou to pred nej strelim, protoze jsem radsi, kdyz prijizdejici auto vidim, nez kdyz zadny nevidim.


Takový mám nejraději. Vidí mě, vjedou tam a nezrychlí, takže já musím brzdit :twisted: Pokud vím, tak v pravidlech je něco o tom neomezovat ostatní účastníky silničního provozu...


Co se týče tématu, tak v únoru 2005 mě zaskočilo náledí a po ujetých 80ti km (s pár hodinama, ale jinak v poho) jsem svou tehejší raketu 120LS pár km před barákem neubrzdil a opřel jsem se o zánovní Opel Corsa, pánovi měl zrovna další týden končit leasing. Shade to odnesla rozbitím blinkrem, ohnutým nárazníkem a trochu prohnutým blatníkem a na Corse byl jen malý škrábanec a trochu prohnuté dveře od kufru. Policie sepsala protokol -> Skoda na mém vozidle 1000,- a na Oplu 10000,- no a nakonec jsem při vyšetřování v pojišťovně zaslechl cosi o škodě na Oplu 50000,-, takže od té doby už si nestěžuju proč platit povinné ručení...

Mě ta sranda ještě stála litr flastr na policajtech...

_________________
Renault R19 1,8S RT 65kW LPG
Škoda Favorit 136LS LPG fkorozi - ta už je minulostí:o)


6.11.06, 19:43
Profil
Pan Kapitán
Uživatelský avatar

Příspěvky: 12113
Bydliště: Tynec n.L.
Příspěvek Re: Taky se pridam
TH píše:
Takový mám nejraději. Vidí mě, vjedou tam a nezrychlí, takže já musím brzdit :twisted: Pokud vím, tak v pravidlech je něco o tom neomezovat ostatní účastníky silničního provozu...

..... takže od té doby už si nestěžuju proč platit povinné ručení...


O "nezrychli" jsem ovsem nic nepsal, to sis asi domyslel, protoze si mne jeste nevidel to s autem nekam "strelit" ;-)

Taky ho platim rad.. :-) Parkrat mi to pomohlo. Nastesti posledni dobou mivam i nejake ty bonusy.... :-)

_________________
Forman 1994 Million Edition "Frankie"
Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R
Škoda 742 Forever TeamObrázek

Cvokárium: Youtube Instagram


7.11.06, 08:53
Profil ICQ YIM

Příspěvky: 3
Příspěvek 
Já toho mám víc. Dvakrát hodiny na sněhu. Pokaždé jsem vyletěl z cesty, pokaždé zničil pravý přední blatník a světlo. Jednou to do mně jeden frajer napral zezadu, když jsem stál na semaforech. Taky jsem v nějaké díře před hospodou nacouval místnímu starostovi přímo do dveří jeho auta. No a kdysi na vojně (to jsem neřídil) jsem byl v kabině Tatry 813 ve které za jízdy všichni spali – tedy i řidič. To bylo dost impozantní. Kácely se stromky, sypalo se sklo, všechno lítalo vzduchem. Naštěstí jsem všechny popsané příhody přežil ve zdraví.


7.11.06, 20:35
Profil
Uživatelský avatar

Příspěvky: 1467
Bydliště: Košice
Příspěvek 
xasas


Naposledy upravil Peter50kw dne 16.11.06, 18:41, celkově upraveno 1



7.11.06, 23:59
Profil

Příspěvky: 7
Bydliště: Lutin
Příspěvek 
tak ja už taky jednou boural v 60km/h do stromu zachranili mě rezervy v kufru a od te doby už nejezdím zatačky přes ruční brzdu


8.11.06, 19:47
Profil ICQ
Uživatelský avatar

Příspěvky: 4747
Bydliště: Černíky
Příspěvek 
Já jsem zažil i mikrospánek (probudil jsem se asi metr před zaparkovaným autem v protisměru a stačil cuknout volantem), taky jsem několikrát boural, ale spíš to byly maličkosti a vždy z nepozornosti (někdy mé, někdy cizí):

2000 - Poprvé jsem boural, když jsme vyřadili z evidence starou užovku 120L a táhli jsme ji na laně z Libčic n. Vltavou na chatu do Černík (cesta přes celou Prahu). Byl jsem za volantem té užovky, měl jsem nahozený motor, abych mohl svítit a dávat blinkry, protože aku byl v háji, a při rozjezdech na semaforech jsem "pomáhal" s rozjížděním, aby to tažná škodovka měla lehčí. A na jedněch světlech, kde jsme odbočovali doprava, jsem to s tim pomáháním přehnal a po odbočení už jsem nestihl srovnat volant a napral jsem to pravym přednim rohem do zaparkovaného Chrysleru.
Užovka měla nárazník ohnutý do blatníku, PP blatník zamáčklý 10cm hlouběji :oops: . Z Chrysleru jsem jen oškrábal nehtem 10cm dlouhou čáru červené barvy ze škodovky a nic nebylo poznat :shock: .

2000 - jel jsem na kole a ve 30km/h mi zaparkovaný Renault 19 2 metry před nosem otevřel dveře :shock: :evil: Mám favoritku a kdybych nestačil zareagovat, tak mám hranu jeho dveří mezi očima... :?
Takhle to odneslo jen kolo a úpon deltového svalu na pravé ruce. (dodnes je utržený a mám tam takovou bouli :cry: )
Rozplácl jsem se doprostřed jízdního pruhu, naštěstí Felda, co jela za mnou to ubrzdila.
Škoda na kole: 1000Kč, na vozidle 6000Kč.
Nejvíc mne pak nasr...štvalo, že jsem musel z Nemocnice na Újezdě kráčet s jedním ramenem v sádře a na druhém rameně vrak kola domů pěšky (cca5km, z toho polovina do kopce), protože mne tramvaják i autobusák odmítli vzít s kolem do vozu. A to navzdory mému vysvětlování, že tomu, co nesu do bicyklu cosi chybí. Autobusák mne dokonce vyhnal z busu poté, co už jsem nasedl... :x

2003 - Týden po namontování tažného zařízení se mi na něj napíchl přítulný Renault (měl jen otisk mé koule v SPZ).

2006 - Když jsem kamarádovi u nás na chatě v noci dodělal opravu Rapida, chtěl jsem odcouvat s Å, aby mohl vyjet a jaksi jsem zapomněl na železnou konstrukci na sušení prádla...
Zachytil jsem se předním nárazníkem o trubku, utrhl jsem si plast nárazníku, levý blinkr, levou část plastové masky a dost pocuchal levý přední blatník.
Ale blatník jsem chtěl stejně vyměnit, takže to jen uspíšilo výměnu :D Líto je mi jen té masky, tu mám stále rozlámanou :cry:

_________________
Å 130 L 86 - cestovní limuzína
Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci
Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi
130LPG 130L 86 - denní vůz
1000MB MB 69, 1.8.68
Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... ;)
Škoda 742 Forever Team


13.11.06, 09:43
Profil ICQ
Uživatelský avatar

Příspěvky: 1954
Bydliště: Bratislava
Příspěvek 
3 dni dozadu som stál na parkovisku normálne zaparkovaný. Som sedel aj s kamošom v aute. Zrazu len pozerám, že za mnou vychádza felda a že je dosť je blízko. Ešte myslým, šak cúvne. No figu. Pekne sa o mňa otočil a šiel preč. Spravil mi 40 cm čiaru na nárazníku. Tak evidentne mu to nevadilo, bo nemal lakované nárazníky.

_________________
R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P.
BMW e39 530i r.v. 2000
Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me!
viewtopic.php?t=18421


13.11.06, 11:22
Profil
Uživatelský avatar

Příspěvky: 675
Bydliště: Kyšice
Příspěvek 
No já teda taky, ale ne moc. Poprvý sem jel asi 20km/h na sněhu (pod nim led) a zatáčim do pravoúhlý zatáčky a vono to jelo furt rovně :arrow: zimáky vzadu a vepředu letní :oops: -ťuknul sem do plaňkovýho plotu a odřel mračení na haupně.
Podruhý sem za to nemoh-vyjel jsem z obce a přede mnou Saxo a před nim ňáký Aro s vozejkem, jeli asi pade, tak hodim blinkr, předjíždim a když sem měl čumák tak v polovině Saxa, tak mi tam vlítnul (to doslova) bez blinkru. Hamstnul sem to a letěl po čumáku do příkopa. Saxo s Arem jeli v klidu dál. Čelo, blinkr, blatník, nosník ohnutej, dveře na levý straně, koplej disk a ohnutá poloosa.

Obrázek

_________________
Škoda "Julia alias Černá" 120L 89´ R.I.P.
http://www.youtube.com/watch?v=VYLFkT5jMZI


13.11.06, 17:33
Profil ICQ
Pan Kapitán
Uživatelský avatar

Příspěvky: 12113
Bydliště: Tynec n.L.
Příspěvek 
Thobiash píše:
No já teda taky, ale ne moc. Poprvý sem jel asi 20km/h na sněhu (pod nim led) a zatáčim do pravoúhlý zatáčky a vono to jelo furt rovně :arrow: zimáky vzadu a vepředu letní :oops: -ťuknul sem do plaňkovýho plotu a odřel mračení na haupně.
Podruhý sem za to nemoh-vyjel jsem z obce a přede mnou Saxo a před nim ňáký Aro s vozejkem, jeli asi pade, tak hodim blinkr, předjíždim a když sem měl čumák tak v polovině Saxa, tak mi tam vlítnul (to doslova) bez blinkru. Hamstnul sem to a letěl po čumáku do příkopa. Saxo s Arem jeli v klidu dál. Čelo, blinkr, blatník, nosník ohnutej, dveře na levý straně, koplej disk a ohnutá poloosa.

Obrázek


Kdyz ti tam nekdo takle vleti, musis ho aspon trochu trefit. :-) Mne takhle jednou malem sundal Mercedes (Sprinter), kdybych mu uhnul, mam po aute, takhle mi pojistovna zaplatila dvere a bylo v poho. :-)

_________________
Forman 1994 Million Edition "Frankie"
Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R
Škoda 742 Forever TeamObrázek

Cvokárium: Youtube Instagram


13.11.06, 18:15
Profil ICQ YIM
Dřevák na focení, neumí ostřit
Uživatelský avatar

Příspěvky: 27223
Bydliště: Netolice největší prdel v republice
Příspěvek 
Viky píše:

Kdyz ti tam nekdo takle vleti, musis ho aspon trochu trefit. :-) Mne takhle jednou malem sundal Mercedes (Sprinter), kdybych mu uhnul, mam po aute, takhle mi pojistovna zaplatila dvere a bylo v poho. :-)


je jasný že budeš mít zkurvený auto tak at ho maj oni taky :lol:

_________________
Passat 96kw
Golf III 1,9 tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
Felda 1.3BMM combi LPG


13.11.06, 18:17
Profil ICQ
Uživatelský avatar

Příspěvky: 675
Bydliště: Kyšice
Příspěvek 
Kdyz ti tam nekdo takle vleti, musis ho aspon trochu trefit. :-) Mne takhle jednou malem sundal Mercedes (Sprinter), kdybych mu uhnul, mam po aute, takhle mi pojistovna zaplatila dvere a bylo v poho. :-)[/quote]


Nojo, jenže já mám půl auta nelegální... :D

_________________
Škoda "Julia alias Černá" 120L 89´ R.I.P.
http://www.youtube.com/watch?v=VYLFkT5jMZI


13.11.06, 19:51
Profil ICQ
Uživatelský avatar

Příspěvky: 1954
Bydliště: Bratislava
Příspěvek 
Ak máš nový TP, tak potom to môžeš uhádať. Totiž motor neni evidovaný v novóm TP (Slovensko). V zákone neviem, ako je to tam spomínané, ale čo sa týka favo motora, tak ten je schváleny škodovkou, ale neodporúča ho kvoli mazaniu. Ak to máme v zákone tak, že tam môžme dať motor, aký uvádza výrobca, tak to uhádaš :twisted:

A keď nie, tak sa povyhrážaj, že ich dáš do telky.

_________________
R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P.
BMW e39 530i r.v. 2000
Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me!
viewtopic.php?t=18421


13.11.06, 20:54
Profil
Uživatelský avatar

Příspěvky: 675
Bydliště: Kyšice
Příspěvek 
elegant píše:
Ak máš nový TP, tak potom to môžeš uhádať. Totiž motor neni evidovaný v novóm TP (Slovensko). V zákone neviem, ako je to tam spomínané, ale čo sa týka favo motora, tak ten je schváleny škodovkou, ale neodporúča ho kvoli mazaniu. Ak to máme v zákone tak, že tam môžme dať motor, aký uvádza výrobca, tak to uhádaš :twisted:

A keď nie, tak sa povyhrážaj, že ich dáš do telky.


jj něco sem už o tom četl-někde tady na fóru-ale já tam mám i jiný věci, co by se "někomu" nemusely líbit...jiný zadní lampy, zavařený čelo, haupna, dveře, sloupky, centrální stěrač, "home made" vejfuk, kliky.............To bych asi nevokecal :D .

_________________
Škoda "Julia alias Černá" 120L 89´ R.I.P.
http://www.youtube.com/watch?v=VYLFkT5jMZI


13.11.06, 21:51
Profil ICQ
Pspvek Reklama

   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz