Autor |
Zpráva |
martin150
|
Favorit poloos
Zdravím mám jeden problém: kamarátovi som chcel vymeniť kĺb na poloosi, kupili sme orginál na favorit, rozoberiem to a nepasuje, orginál má ten tisíchran väčší znamená že tam niekto vymenil poloosi aj s nábojmi. Neviete náhodou z akého auta to niekto vymenil, aby som mohol kúpiť iný kĺb (nechcem vymieňať celé otoče s poloosami) dík za radu
|
3.11.08, 17:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
na favoritech sou dva druhy poloos starej typ a novej typ
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
3.11.08, 17:09 |
|
|
martin150
|
som sa pýtal v jednej predajni a ten ma presviedčal že je len jeden kĺb
|
3.11.08, 17:17 |
|
|
michalkatka
|
celá poloos (aj s kĺbmi) sa meniť dá ľubovolne....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
3.11.08, 17:25 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
u kola je prostě jen jeden klb máš zmetek ne je to spíš rukama miloš
|
4.11.08, 17:53 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
michalkatka píše: celá poloos (aj s kĺbmi) sa meniť dá ľubovolne....
michale u převodovky asi ne pokud máš ty starší těkší klouby je tam i jiný tisícihran já už jsem se stím setkal miloš
|
4.11.08, 17:55 |
|
|
michalkatka
|
slovacek.milos píše: michalkatka píše: celá poloos (aj s kĺbmi) sa meniť dá ľubovolne.... michale u převodovky asi ne pokud máš ty starší těkší klouby je tam i jiný tisícihran já už jsem se stím setkal miloš
iný tisíchran v prevodovke?
čo mi je známe tak sú dva typy vnútorných kĺbov a poloosí (iný ten tisíchan do toho trojcípu na vnútornom kĺbe)... prelom je 01/91...
|
4.11.08, 18:07 |
|
|
Jiri
|
jo tak me to potkalo ted jak sem skladal favo tak sem na to prisel...ale cele poloosy mam nejake rok 88...90...i 93...a vse pasovalo...je tam jen jinej ten vnitrni kloub jinak jako celek zamenne
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
4.11.08, 21:02 |
|
|
michalkatka
|
Jiri píše: jo tak me to potkalo ted jak sem skladal favo tak sem na to prisel...ale cele poloosy mam nejake rok 88...90...i 93...a vse pasovalo...je tam jen jinej ten vnitrni kloub jinak jako celek zamenne
áno, takto je je známe aj mne....
|
4.11.08, 21:06 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
michalkatka píše: slovacek.milos píše: michalkatka píše: celá poloos (aj s kĺbmi) sa meniť dá ľubovolne.... michale u převodovky asi ne pokud máš ty starší těkší klouby je tam i jiný tisícihran já už jsem se stím setkal miloš iný tisíchran v prevodovke? čo mi je známe tak sú dva typy vnútorných kĺbov a poloosí (iný ten tisíchan do toho trojcípu na vnútornom kĺbe)... prelom je 01/91...
ne michale já nemyslel v převodovce ale na polose , máš dva druhy kloubů u převodovky a na poloose mají i jiné tisícíhrany nejsou záměnné miloš
|
7.11.08, 20:51 |
|
|
michalkatka
|
slovacek.milos píše: ne michale já nemyslel v převodovce ale na polose , máš dva druhy kloubů u převodovky a na poloose mají i jiné tisícíhrany nejsou záměnné miloš
však áno, tak som to napísal, celá poloos (aj s oboma kĺbmi) je zámenná až po Feldu...
|
7.11.08, 20:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|