|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Central BRANO - jak pridat novou dalku?
Autor |
Zpráva |
Mujtim
|
Central BRANO - jak pridat novou dalku?
Zdravim, mam ve felde sice pridavanej ale origo central do Feldy BRANO. Jelikoz uz jsem to tak koupil nemam navod a rad bych pridal jinou dalku. Nema nejaka dobra duse navod??
melo by se nejspis urcite jednat o tuhle krabicku: http://img368.imageshack.us/img368/7062/branobz2.jpg
|
9.11.08, 13:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Drak
|
Tahle krabička řídí jenom ovládání motorků, ty chceš přidat dálkový ovládání, nebo jenom ovladač?
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
9.11.08, 15:18 |
|
|
Mujtim
|
Aha, sakra. To je jedina krabicka kterou si pamatuju kdyz jsem mel rozebranou palubku. Ja mam jedno dalkovy ovladani, ktery na tom normalne chodi ale chtel bych pridat druhy.
|
9.11.08, 20:22 |
|
|
Drak
|
Tak musíš zjistit typ té dálky, u některých to de nakódovat doma, u některých ne.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
9.11.08, 21:21 |
|
|
Mujtim
|
myslis jako zjistit typ toho DO?? nebo ridici jednotky k nemu?? Jestli myslis DO tak to bude tezky ptz na nem neni ani carka...ani uvnitr...
|
9.11.08, 21:40 |
|
|
Drak
|
řídící jednotky, každá má jinej postup učení ovladačů.
|
10.11.08, 21:13 |
|
|
Mujtim
|
jj... no tak az se vratim z hor tak se pustim do palubky... diky moc za radu
|
10.11.08, 22:09 |
|
|
Reklama