Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 20.6.26, 00:58

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 ŽÁDOST O RADU-JAK VYHÁČKOVAT ŠKODOVKU? 
Autor Zpráva

Příspěvek ŽÁDOST O RADU-JAK VYHÁČKOVAT ŠKODOVKU?
Ahoj kamarádi škodovkáři,
chtěl bych vás požádat o akutní radu-jsem v práci a zabouchnul jsem si klíče v autě. K dispozici mám jen měkký drát,jehož háček se vždy hned ohne, a plechovou "měrku" na kancelářské sešívačce (asi 10cm dlouhou),která je na konci zahnutá do L. Přimontoval jsem k ní drát a snažil se zachytit táhlo.Problém ale je,že nevím co mám přesně dělat (jak háčkovat). Kdysi se mi to už asi 2x povedlo ale teď to prostě nejde.Nemáte někdo prosím nějakou radu nebo odkaz na web,kde si mohu prohlédnout schéma dveří škodovky 120 a tím mít jasnější co mám vlastně zachytit. Díky moc.
PS:Po 17h už na tuto diskusi nereagujte.

11.11.08, 15:35
Příspěvek Reklama

Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
Příspěvek 
Hmm to mas blby... u mne se to nepodarilo trem lidem (mensi ochrany proti odcizeni) tak to odneslo okenko od zadnich dveri....

11.11.08, 15:37
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Junior TW team, Tydýt

Příspěvek Re: ŽÁDOST O RADU-JAK VYHÁČKOVAT ŠKODOVKU?
atahualpa117 píše:
Ahoj kamarádi škodovkáři,
chtěl bych vás požádat o akutní radu-jsem v práci a zabouchnul jsem si klíče v autě. K dispozici mám jen měkký drát,jehož háček se vždy hned ohne, a plechovou "měrku" na kancelářské sešívačce (asi 10cm dlouhou),která je na konci zahnutá do L. Přimontoval jsem k ní drát a snažil se zachytit táhlo.Problém ale je,že nevím co mám přesně dělat (jak háčkovat). Kdysi se mi to už asi 2x povedlo ale teď to prostě nejde.Nemáte někdo prosím nějakou radu nebo odkaz na web,kde si mohu prohlédnout schéma dveří škodovky 120 a tím mít jasnější co mám vlastně zachytit. Díky moc.
PS:Po 17h už na tuto diskusi nereagujte.

no já osobne jsem to nedelal ale vydel jsem sestru jak dopadla podobne až z tím rozdílem že si tam zapoměla klíčky před obchodnákem ....
doufám že to nikdo nebude skoušet nad jinýmy škodovkamy kterým jimnnepatří :!: :!: :!: :!: :!:
to napřed musíš ten drát mít nejak dlouhá nejlépe se to udelá když si přiměříš drát od okna k zámku ale o neco delší tak 10-15cm pak na tom drátu musíš udelat háček pak zdeláš tesnení u okna a drát tam strčíš pokud nekdy vydels dveře tak v tom jsou táhla amusíš na to správny táhlo najít pak se o nej zaháknout a drát jakoby vydelat to táhlo by se melo hejbnout a odjistit zámek a dveře by se mely otevřít ...
ale jak jsem již psal doufám že toho nejaký človýček nevyužije a nebude 120ky krást :!: :!:
jináč hodne štestí a bacha na kolemdoucí lidi :roll:

11.11.08, 17:22

Příspěvek 
musis najst tiahlo z vnutornej klucky na zamok....to co ide na stopel je v strede zachytene v takej somarine bakelitovej....najdes tiahlo zakvacis..trhnes a si dnu:d..ked som to robil prvy krat tak som si pripadal ako profik..strcil som drot na prvy krat som zakvacila hned som bol dnu:d...ziane hladanie tiahla..prirodzeny talent:d

11.11.08, 17:23
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
To se mi taky u 120 podařilo, ještě k tomu na zákazu stání před obchodem, když jsem šel pro sváču. Vymontil jsem anténu, ohnul o první okap a bylo za chvilku otevřeno. Šátrej kousek před klikou, háčkem jako k sobě, jednou se to musí podařit. U formana si dávám sakra pozor a klíčky nikdy nenechávám v autě. Forman má tu funkci, že když odemknu auto a nejdu tam, samo se zase zamkne, tak neeriskuju, že se to jednou zblázní. A hlavně mám ochranu proti vyháčkování ve dveřích.

11.11.08, 17:52
Junior TW team, Tydýt

Příspěvek 
FerdikF píše:
To se mi taky u 120 podařilo, ještě k tomu na zákazu stání před obchodem, když jsem šel pro sváču. Vymontil jsem anténu, ohnul o první okap a bylo za chvilku otevřeno. Šátrej kousek před klikou, háčkem jako k sobě, jednou se to musí podařit. U formana si dávám sakra pozor a klíčky nikdy nenechávám v autě. Forman má tu funkci, že když odemknu auto a nejdu tam, samo se zase zamkne, tak neeriskuju, že se to jednou zblázní. A hlavně mám ochranu proti vyháčkování ve dveřích.

aha a ta ochrana je domácí výroby nebo kupovaná ? pokud domácí tak aj to funguje (né žebych chtel vykrádat formany :lol:) ale žebych sito radeji také zabezpečil ...

11.11.08, 18:21

Příspěvek 
hardb píše:
FerdikF píše:

aha a ta ochrana je domácí výroby nebo kupovaná ? pokud domácí tak aj to funguje (né žebych chtel vykrádat formany :lol:) ale žebych sito radeji také zabezpečil ...

To tam bude namontovaný origoš, takovej plastovej bazmek co zakrývá zámek i s táhlava a servem. Já už to s tím koupil a docela jsem na to zíral.

11.11.08, 19:27
Junior TW team, Tydýt

Příspěvek 
FerdikF píše:
hardb píše:
FerdikF píše:

To tam bude namontovaný origoš, takovej plastovej bazmek co zakrývá zámek i s táhlava a servem. Já už to s tím koupil a docela jsem na to zíral.

a jóóó už vím jak jsem předelával ben centrál tak jsem to tam taky měl ikdyž je to dobrá věc ale zadem by se tam taky dalo dostat ne? nebo jsem to měl jen na předních dveřách ....

11.11.08, 19:29

Příspěvek 
máš pravdu, že je to jen ve předu a jde to vůbec zadem vyháčkovat, vůbec si teď nevybavím jak tam běhají táhla. Favo se dal spíš vždycky otevřít provázkem, kterej strčíš za těsnění dveří a chytneš o za čudlík zamykání, ale nevím jestli by se to u mě podařilo, když to drží ještě serva. Nedávno jsem si zabouchl klíče do fiesty a tam to jde taky hezky vyháčkovat. Normálně dlouhej drát a chytit přímo ze vnitř za kličku.

11.11.08, 19:51

Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
Příspěvek 
Jsem zvedavy jesli se mu to podarilo otevrit... znamy pri jistotu vozil porad u motoru spesl dratek na otevirani zamku... ;-) 8)

11.11.08, 19:56
Junior TW team, Tydýt

Příspěvek 
trady píše:
Jsem zvedavy jesli se mu to podarilo otevrit... znamy pri jistotu vozil porad u motoru spesl dratek na otevirani zamku... ;-) 8)

tak tak mohl by napsat jak se mu to povedlo .... :)

11.11.08, 20:06

Příspěvek 
Tak jako zabouchnout si klice je ta nejvetsi smula co se muze stat :-D Znamy si zabouchl klice u starsiho mercedesa a nahradni klice mel v garazi 30 km daleko :-D

11.11.08, 20:08
Junior TW team, Tydýt

Příspěvek 
trady píše:
Tak jako zabouchnout si klice je ta nejvetsi smula co se muze stat :-D Znamy si zabouchl klice u starsiho mercedesa a nahradni klice mel v garazi 30 km daleko :-D

to se dá ale kam sem jezdil do servisu tak vedoucí mel BMW a klíče si taky zapomel v aute a mel ho zamčeny a jeho náhradní klíče mu vyprala jeho takže nefungovaly :D nevím jak to vyřešil ale taky mel o zábavu postaráno

11.11.08, 20:18

Příspěvek 
se mi povedlo jednou se 120 zamknout dveře tak že motor běžel já zamáčkl čudlík zašel kousek do obchodu na recepci a když jsem šel zpátky nadával jsem jak špaček při pohledu na auto protože jsem si uvědomil že já debil mám klíče uvnitř no vyřešil jsem to tak, že jsem vytáhl sametku a zarazil ji dovnitř k zámku o něco zatlačil a bylo odemčeno o co nevím ale tahat jsem nic nemusel ani vyrábět háček, ale s favem bych to nerad řešil to mám teď vepředu bych u kolíčku nepochodil ty jsem odstranil po tom co mi tam jeden hajzl takhle vlezl a vzal co chtěl a dozadu nevím jak by to šlo

11.11.08, 20:33
Profil ICQ

Příspěvek 
Nejmensi zlo... tzn buď profi zloděj co ti zlikviduje zamek nebo rozbit sklo... nebo si najit papiry od auta a cekat 2 mesice nez ti znyckovy servis posle novy klice

11.11.08, 20:34
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další