| Autor |
Zpráva |
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
Registrován: 5.10.08, 18:43 Příspěvky: 2704 Bydliště: olomoucký kraj
|
 jak namontovat centrál na vavorita i se zámkem
sehnal jsem dveře na favorita za rozumnou cenu jenže ty dveře nemají centrál a ani od nich nemám klíčky tak potřebuji poradit jak tam namontovat ten centrál i se zámkem ze starých dveří na nový
díky za odpověď 
|
| 25.10.08, 16:53 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
 Re: jak namontovat centrál na vavorita i se zámkem
hardb píše: sehnal jsem dveře na favorita za rozumnou cenu jenže ty dveře nemají centrál a ani od nich nemám klíčky tak potřebuji poradit jak tam namontovat ten centrál i se zámkem ze starých dveří na nový díky za odpověď 
to je rébus kdo to umí to je brnkačka jinak i neřešitelný problém,
zkus rošroubovat ty dvere co sis koupil, pokud to uděláš tak to pochopíš jak na ty tvoje původní,
na zámek s klíčkem tam používém figl že si dám na táhelko zákmu zajištovací podložku kloubek dám do dírky pro zámek a zvenku nacvaku zámek do kloubku pak teprve namontuji do dveří miloš
|
| 26.10.08, 09:39 |
|
 |
|
spartra
Registrován: 3.3.06, 22:13 Příspěvky: 1331 Bydliště: královehradecký kraj
|
no jednoduše jestli to jsou novější dvěře, tam to je připravený na centrál 
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
| 26.10.08, 10:07 |
|
 |
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
spartra píše: no jednoduše jestli to jsou novější dvěře, tam to je připravený na centrál 
jj sehnal sem si dveře z roku 93 a centrál mám z facka z roku výroby 92 (na tech novejších dveřích už centrál byl jen je vymontovaný)
|
| 26.10.08, 10:27 |
|
 |
|
Nepér
Registrován: 2.2.06, 23:27 Příspěvky: 7662 Bydliště: Praha východ
|
To je tak těžký to rozebrat? Přijde mi to jednodušší, než zapínat počítač a ptát se na fóru...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
| 26.10.08, 19:52 |
|
 |
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
Nepér píše: To je tak těžký to rozebrat? Přijde mi to jednodušší, než zapínat počítač a ptát se na fóru...
ted sem to nejak nepochopil ... 
|
| 26.10.08, 20:04 |
|
 |
|
spartra
Registrován: 3.3.06, 22:13 Příspěvky: 1331 Bydliště: královehradecký kraj
|
hardb píše: spartra píše: no jednoduše jestli to jsou novější dvěře, tam to je připravený na centrál  jj sehnal sem si dveře z roku 93 a centrál mám z facka z roku výroby 92 (na tech novejších dveřích už centrál byl jen je vymontovaný)
takže to máš v pohodě, máš motorky, kable, jendotku, táhla upravený jen smontovat
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
| 26.10.08, 21:23 |
|
 |
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
spartra píše: hardb píše: spartra píše: no jednoduše jestli to jsou novější dvěře, tam to je připravený na centrál  jj sehnal sem si dveře z roku 93 a centrál mám z facka z roku výroby 92 (na tech novejších dveřích už centrál byl jen je vymontovaný) takže to máš v pohodě, máš motorky, kable, jendotku, táhla upravený jen smontovat
přesne tak brnkačka měl jsem stoho stach ale když člověk ví jak nato a co je potřeba udelat tak to jde všechno 
|
| 27.10.08, 12:52 |
|
 |
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
hardb píše: spartra píše: hardb píše: spartra píše: no jednoduše jestli to jsou novější dvěře, tam to je připravený na centrál  jj sehnal sem si dveře z roku 93 a centrál mám z facka z roku výroby 92 (na tech novejších dveřích už centrál byl jen je vymontovaný) takže to máš v pohodě, máš motorky, kable, jendotku, táhla upravený jen smontovat přesne tak brnkačka měl jsem stoho stach ale když člověk ví jak nato a co je potřeba udelat tak to jde všechno 
centrál už tam mám ale at to není za až tak jednoduché ...
dráty jsem odizoloval a zapoměl jesm vypojit baterku jak se pár kontaktu spojilo tak přeskočila jiskra a centrál nefunguje nejspíš bude jen spálená posjístka ale v pojistné skřínče to není nevíte nedko kde ty pojistky jsou??
ty kontakty byly z auta takže ten centrál co je vedveřích nezkratoval
|
| 14.11.08, 21:09 |
|
 |
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
ješte se chci zeptat jak jse dá vymontovat celá palubní deska? už jí skroro mám jenže jsem nepřišel jak se vydělává ten box na uložný prostor u spolujezdce skošel jsem to i hrubší silou a nešloto všechny 4 šroubky mám vydelavé i předek ale v zadu to pořád na něčem drží
|
| 15.11.08, 09:49 |
|
 |
|
kwiko
Registrován: 10.1.06, 13:21 Příspěvky: 5194 Bydliště: Pééétržka a Horne Saliby
|
hardb píše: ješte se chci zeptat jak jse dá vymontovat celá palubní deska? už jí skroro mám jenže jsem nepřišel jak se vydělává ten box na uložný prostor u spolujezdce skošel jsem to i hrubší silou a nešloto všechny 4 šroubky mám vydelavé i předek ale v zadu to pořád na něčem drží
Ten box nesiel ani mne. Bol prilepeny. Odskrutkoval si aj 4 marice z motoroveho priestoru?
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
| 15.11.08, 10:22 |
|
 |
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
kwiko píše: hardb píše: ješte se chci zeptat jak jse dá vymontovat celá palubní deska? už jí skroro mám jenže jsem nepřišel jak se vydělává ten box na uložný prostor u spolujezdce skošel jsem to i hrubší silou a nešloto všechny 4 šroubky mám vydelavé i předek ale v zadu to pořád na něčem drží Ten box nesiel ani mne. Bol prilepeny. Odskrutkoval si aj 4 marice z motoroveho priestoru?
z tama sdem nic neoddělával jen zevnitřku
|
| 15.11.08, 11:12 |
|
 |
|
cyz
Registrován: 6.5.06, 20:11 Příspěvky: 3262 Bydliště: Uherské Hradiště (Kunovice)
|
Box u spolujezdce jde špatně (mám pro to jiné přesnější vyjádření ale to by mi bylo pozměněno  ), někdy je to úplně OK, ale hlavně na starších palubních deskách to drží zadní stranou v drážce ze které je to potřeba vyloupnout. Posledně když jsem dělal elektriku na jednom komunistickém favoritu tak se mi to povedlo až tak že jsem to musel centimetr po centimetru z té drážky vyloupat šroubovákem, zuřil jsem u toho jako týpek v jedné nahrávce kde opravoval Lakatoš  chvála bohu ten box nepraskl.
|
| 15.11.08, 14:14 |
|
 |
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
cyz píše: Box u spolujezdce jde špatně (mám pro to jiné přesnější vyjádření ale to by mi bylo pozměněno  ), někdy je to úplně OK, ale hlavně na starších palubních deskách to drží zadní stranou v drážce ze které je to potřeba vyloupnout. Posledně když jsem dělal elektriku na jednom komunistickém favoritu tak se mi to povedlo až tak že jsem to musel centimetr po centimetru z té drážky vyloupat šroubovákem, zuřil jsem u toho jako týpek v jedné nahrávce kde opravoval Lakatoš  chvála bohu ten box nepraskl.
já mám favorita z roku 92 a jak píšete šlo to velmy špatne ale přecejenou sice sem centimetr po centimetru postupovat nemusel ale i tak dalo to zabrat ...
|
| 15.11.08, 14:58 |
|
 |
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
před chvílí jsem se jel podívat na to vrakovište jestly tam ta řídící jednotka není a byla tam jenže z jinýma konektorama  tak budu shánět no ....
aspon jsem si vymontoval servo a použiju ho na ty 5té dveře ono stačí aby se to hýbalo na jednu stranu ne? at to vlastne vytáhne to táhlo a povolí zámek jak se dveře zavřou tak by se to mělo zacvaknout a znovu neotevřít ne? nebo se musí použít i ta druhá varianta aby se to táhlo vytáhlo a po zavření aby se zas zatáhlo ?
|
| 15.11.08, 15:01 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |